Usrana ti je prica isto kao i ovome o kome pisemo. Svakog clana Predsjednistva treba da biraju svi gradjani ove zemlje. Nije on Predsjednik samo svojoj etnickoj grupaciji, nego svima nama.Tomislav MO wrote:Po čemu je šuplja? Zar sam ja rekao da ću glasovati za Ivu Miru Jovića ili da ga podržavam? Jesam li uopće spomenuo da je Ivo Miro Jović bolji ili lošiji čovjek nego Željko Komšić?Jasho wrote:Tomislave MO, treba da znaš da su Jovića izabrali Bošnjaci iz SDA za Hrvatskog člana predsjedništva, a ne Hrvati iz HDZ-a koji su bili svi sem jednog protiv njega! Dakle priča ti je šuplja i nema uporište!
Rekao sam da Bošnjaci biraju predstavnika Bošnjaka i predstavnika Hrvata a Hrvati ne biraju nikoga, a koliko vidim svi osim Jastreb35 misle da je to u redu a takvih je izgleda velika većina.
Iz ovakve perspektive mogu samo poručiti, ako koji Srbin iz RS ovo pročita: Čuvajte svoju RS kako god znate i umijete, da vam Bošnjaci ne počnu birati i vaše predstavnike.
A stav da se jedan narod drugom ne treba petljati u posao, tj. u glasanje je papanluk&fasizam&rasizam.
Prava onih kojih je manje trebaju se braniti kroz PRONALAZENJE ODREDJENE FORMULE koja bi se koristila prilikom glasanja (recimo, odredjeni postotak jednih, vrijedi kao nesto manji (ili veci) postotak drugih), a ne tvrdnjom da "drugi ne moze glasati PROTIV mog, a ako hoce ZA onda moze"