Zar ima to jos? Gdje je bio za ove izbore onda? Ili Jerlagica da pitam? Iskreno, i ne zanima me gdje je fizicki, vazno je da ga nema na politickoj sceni.ibizza wrote:
Posjeti centralu SBiH ,pa ces da vidis gdje je
Željko Komšić osniva novu stranku
- joint union
#776 Re: Željko Komšić osniva novu stranku
- ultima_palabra
#777 Re: Željko Komšić osniva novu stranku
joint union wrote:Cini mi se u Turskoj da je, ili mislis da je u 40 m2?ibizza wrote:
Ovo da su Haris i Zeljko isti mislim da i ti ne vjerujes. Neko treba da ih vadi iz govana (te Bosance i Hercegovce iz Sa, Ze, Tz i Bihaca) jer je evidentno da su do grla u istim. Hare je pricu prodao i ispalio se, Zeljko se nije ispalio ni kad je bilo puno gore, pa ne vjerujem da bi sad to uradio. Ne znam koga bi po tebi trebao zastupati, Etiopljane?
Gdje?
Čuo sam da ponekad navrati na poetske večeri sa Gojerom, Ravashdeom i ekipom
-
ibizza
#778 Re: Željko Komšić osniva novu stranku
Onda nemoj da pricas stvari koje nisu istinitejoint union wrote:Zar ima to jos? Gdje je bio za ove izbore onda? Ili Jerlagica da pitam? Iskreno,i ne zanima me gdje je fizicki, vazno je da ga nema na politickoj sceni.ibizza wrote:
- joint union
#779 Re: Željko Komšić osniva novu stranku
Sta nije istinito, da se ispalio? Ja ako nekog ne vidim, on se za mene ispalio. Obecao i ispalio se, obecanje nije ispunio, kadrovi mu kod fahre. sta tu nije istina?ibizza wrote:Onda nemoj da pricas stavi koje nisu istinitejoint union wrote:Zar ima to jos? Gdje je bio za ove izbore onda? Ili Jerlagica da pitam? Iskreno,i ne zanima me gdje je fizicki, vazno je da ga nema na politickoj sceni.ibizza wrote:
-
crnoplavo
#780 Re: Željko Komšić osniva novu stranku
Bice zanimljivo vidjeti koliko ce se ljudi na popisu izjasniti kao bosanci, jer i sam zeljko je to spomenuo na pocetku intervjua, pitanje je da li ce se on aktivno ukljuciti u kampanju za izjasnjavanje kao bosanac, te da li ce to biti imati uticaja na rezultate (ko ce biti najbronij narod u BiH nakon popisa Srbi ili Bosnjaci-sumnjam da hrvati imaju sansse za tu laskavu titulu)
Last edited by crnoplavo on 12/10/2012 14:00, edited 1 time in total.
-
polovka
#781 Re: Željko Komšić osniva novu stranku
Jel misliš da narodu ne odgovara vlast kakvu imajujoint union wrote:Normalno, razvodni se prica, zaborave se realni problemi a price skrece u temu tipa "ko je poceo rat". Danis na tome i Oskara dobi. Super prica za dvojicu krimosa da zabave narod. No ako jedan nije krimos i ne upeca se na tu pricu, sta onda? To, moras priznati, do danas nismo vidjeli. Ako tebi odgovara mito i korupcija, ne mora znaciti da odgovara svima, pitaj samo one nesretnike koji moraju dizati kredite da bi potplatili doktore.polovka wrote:
je pristala da ministruje u kabinetu opskurnog lika kakav je bio Bukejlović, još mu i konkubina bila
![]()
Priča o širem frontu protiv korupcije i kriminala, na tzv.državnom nivou, prestaje onog momenta kad neko nekom postavi sasvim prosto pitanje, tipa "ko je počeo rat" ili "nešto o genocidu i agresiji".
Druga stvar je da svakom pojedincu u BiH odgovara sistem mita i kurupcije, bez obzira što će svako to negirati.
Misliš li da im ne odgovara sistem u kojem su političke partije u suštini zavodi za zapošljavanje?Pa na ovom forumu imaš sepet onih koji pljuju po svemu, koji sate provode piskarajući protiv SDA qraca palaca itd, i da zlo bude gore to rade iz toplih kancelarija gdje su ih smjestili njihovi, a sutra Željkovi ili bilo koji drugi
U čemu je razlika između jednih i drugih?Možda jer su jedni po nekim više cool, ha?
Bit političkog organizovanja je smještanje guzica u tople kancelarije, uzimanja kojekakvih paušala itd, a ne borba za zajednicu.Jebemu majku, jel moguće da ima još ljudi kojima to nije jasno
-
ibizza
#782 Re: Željko Komšić osniva novu stranku
E razmisljanje ti je na nivou djeteta.
Znaci,ako ga nema u medijima,znaci da se ispalio(et,ti najseo na proicu da je u Turskoj),pa ni Komsica nije bilo 3-4 mjeseca,sve do sinoc,pa jel to znacilo da se ispalilo?
Znaci,ako ga nema u medijima,znaci da se ispalio(et,ti najseo na proicu da je u Turskoj),pa ni Komsica nije bilo 3-4 mjeseca,sve do sinoc,pa jel to znacilo da se ispalilo?
- joint union
#783 Re: Željko Komšić osniva novu stranku
Ti mislis da odgovara? Ti mislis da su to svjetski demokratski principi kojima tezimo? Ti mislis da se i u svijetu vise cijene podobni od strucnih? Ako tebi ovo odgovara, mojne u ime naroda govoriti, nisi Zeljko pa da imas stotine hiljada glasova iza sebepolovka wrote:
Jel misliš da narodu ne odgovara vlast kakvu imaju?
Misliš li da im ne odgovara sistem u kojem su političke partije u suštini zavodi za zapošljavanje?Pa na ovom forumu imaš sepet onih koji pljuju po svemu, koji sate provode piskarajući protiv SDA qraca palaca itd, i da zlo bude gore to rade iz toplih kancelarija gdje su ih smjestili njihovi, a sutra Željkovi ili bilo koji drugi![]()
U čemu je razlika između jednih i drugih?Možda jer su jedni po nekim više cool, ha?
Bit političkog organizovanja je smještanje guzica u tople kancelarije, uzimanja kojekakvih paušala itd, a ne borba za zajednicu.Jebemu majku, jel moguće da ima još ljudi kojima to nije jasno
-
polovka
#784 Re: Željko Komšić osniva novu stranku
Jesmo li mi u svijetu ili vilajetu pod nazivom BiH?joint union wrote:Ti mislis da odgovara? Ti mislis da su to svjetski demokratski principi kojima tezimo? Ti mislis da se i u svijetu vise cijene podobni od strucnih? Ako tebi ovo odgovara, mojne u ime naroda govoriti, nisi Zeljko pa da imas stotine hiljada glasova iza sebepolovka wrote:
Jel misliš da narodu ne odgovara vlast kakvu imaju?
Misliš li da im ne odgovara sistem u kojem su političke partije u suštini zavodi za zapošljavanje?Pa na ovom forumu imaš sepet onih koji pljuju po svemu, koji sate provode piskarajući protiv SDA qraca palaca itd, i da zlo bude gore to rade iz toplih kancelarija gdje su ih smjestili njihovi, a sutra Željkovi ili bilo koji drugi![]()
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#785 Re: Željko Komšić osniva novu stranku
jok nije u Antaliji.... eno Harisa na Bijeloj tabiji na konju s isukanim mačem viče 100% BiHibizza wrote:E razmisljanje ti je na nivou djeteta.
Last edited by JoseMujica on 12/10/2012 14:06, edited 1 time in total.
- nosara
#786 Re: Željko Komšić osniva novu stranku
Da parafraziram kolegu, ako je tomu tako, sta gubimo ako pokusamo s Komsicem...?polovka wrote: Jel misliš da narodu ne odgovara vlast kakvu imaju?
- joint union
#787 Re: Željko Komšić osniva novu stranku
ibizza wrote:E razmisljanje ti je na nivou djeteta.
Stani malo, opet poredis kruske i jabuke, Hareta nema 3 godine aman, aman. Sta je ispunio od one populisticke price? On je covjece bio prvi u stranci, nikakve konflikte nije imao i opet se ispalio. Cuj nasjeo, opet ti kazem hebe mi se gdje je. U Turskoj, Maleziji ili 40 kvadrata, politicki uticaj mu je isti. Doci ce opet za par godina kad sehara presusi. Da je Zeljko ovaj otkaz u stranci dao poslije ovih izbora, da, i za njega bi rekao da se pali.
-
polovka
#788 Re: Željko Komšić osniva novu stranku
Mislim da gubiš vrijeme i nenadoknadivu energijunosara wrote:Da parafraziram kolegu, ako je tomu tako, sta gubimo ako pokusamo s Komsicem...?polovka wrote: Jel misliš da narodu ne odgovara vlast kakvu imaju?
Bolje sadi krompir ili igraj jamba, još jedno razočarenje ti sigurno nije potrebno, sem ako si politički mazohista
- zateznistub
#789 Re: Podrska Zeljku Komsicu
za vas i jesu Bakir, Milorad, Dragan i slicni. Niste vi na tom nivou da zasluzujete nekoga kao sto je to Zeljko Komšićkanocale wrote:kako za koga.za mene on je los politicar,max.nivo- mjesna zajednica.Skijaš wrote:Željko je gigant. Ne zato što ima neke posebne oratorske sposobnosti ili veze u Briselu, nego zato što su većina drugih političara na našoj sceni patuljci. To je njegova vrijednost i sasvim dovoljno da ga ljudi cijene.Sarkazam wrote:Zeljko je ionako bezvezan tip bio, prica mu ko sa pijace, tanka i nikakva. Ko to u njemu vidi idola politicara, majko mila.
-
ibizza
#790 Re: Željko Komšić osniva novu stranku
Eno ga pije kaficu u strosiJoseMujica wrote:jok nije u Antaliji.... eno Harisa na Bijeloj tabiji na konju s isukanim mačem viče 100% BiHibizza wrote:E razmisljanje ti je na nivou djeteta.
- ultima_palabra
#791 Re: Željko Komšić osniva novu stranku
Sada je to tako, tačno. Ali ima mnogo ljudi kojima to ne odgovara, a još niko se nije artikulisao kao njihov glas. Ako to bude Željko i ekipa, napraviće boom na političkoj sceni. Ako ne, biće brzo zaboravljen.polovka wrote:Jel misliš da narodu ne odgovara vlast kakvu imaju?
Misliš li da im ne odgovara sistem u kojem su političke partije u suštini zavodi za zapošljavanje?Pa na ovom forumu imaš sepet onih koji pljuju po svemu, koji sate provode piskarajući protiv SDA qraca palaca itd, i da zlo bude gore to rade iz toplih kancelarija gdje su ih smjestili njihovi, a sutra Željkovi ili bilo koji drugi
- joint union
#792 Re: Željko Komšić osniva novu stranku
Pa valjda smo na planeti majkumu. Znaci po tebi bolje za narod da ostanemo vilajet nego da tezimo svijetu?polovka wrote:
Jesmo li mi u svijetu ili vilajetu pod nazivom BiH?
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#793 Re: Željko Komšić osniva novu stranku
Pa izjasniti se kao Bosanac je samo forma..za Zeljka su najvazniji ljudi koji se prije svega osjecaju Bosancima (i Hercegovcima), a tek onda Bosnjacima, Hrvatima, Srbima...crnoplavo wrote:Bice zanimljivo vidjeti koliko ce se ljudi na popisu izjasniti kao bosanci, jer i sam zeljko je to spomenuo na pocetku intervjua, pitanje je da li ce se on aktivno ukljuciti u kampanju za izjasnjavanje kao bosanac, te da li ce to biti imati uticaja na rezultate (ko ce biti najbronij narod u BiH nakon popisa Srbi ili Bosnjaci-sumnjam da hrvati imaju sansse za tu laskavu titulu)
Ako se neko izjasnjava kao Bosnjak npr, ne znaci da se ne osjeca kao Bosanac i da nece glasati za Komsica
- Dozer
#794 Re: Podrska Zeljku Komsicu
Ma ja...SDA i njihovi piljari i kleptomani su vrh za mnoge umove u ovoj zemlji.
- nosara
- joint union
#796 Re: Željko Komšić osniva novu stranku
Pih, ko meni prica o razmisljanju na nivou djeteta.ibizza wrote:
Eno ga pije kaficu u strosi![]()
-
CungaLunga
#797 Re: Podrska Zeljku Komsicu
Neka samo SDAovci pozelene od muke 
Poslje Tita, Željko
Poslje Tita, Željko
- nosara
#798 Re: Željko Komšić osniva novu stranku
polovka wrote:Mislim da gubiš vrijeme i nenadoknadivu energijunosara wrote:Da parafraziram kolegu, ako je tomu tako, sta gubimo ako pokusamo s Komsicem...?polovka wrote: Jel misliš da narodu ne odgovara vlast kakvu imaju?
Bit političkog organizovanja je smještanje guzica u tople kancelarije, uzimanja kojekakvih paušala itd, a ne borba za zajednicu.Jebemu majku, jel moguće da ima još ljudi kojima to nije jasno![]()
Bolje sadi krompir ili igraj jamba, još jedno razočarenje ti sigurno nije potrebno, sem ako si politički mazohista
Sto se svi brinu za mene...?
- zateznistub
#799 Re: Podrska Zeljku Komsicu
Kad procitam da Zeljko nije dobar politicar lijepo se najezim.Dozer wrote:Ma ja...SDA i njihovi piljari i kleptomani su vrh za mnoge umove u ovoj zemlji.
A sto im ovi "dobri" politicari gule kozu sa leđa evo dvije decenije, to nije bitno. Bitno je da su oni dobri politicari.
-
ibizza
#800 Re: Željko Komšić osniva novu stranku
jah,Hareta nema u medijim,covjek odmah nije u Sa,vec u "nekoj" Turskojjoint union wrote:Pih, ko meni prica o razmisljanju na nivou djeteta.ibizza wrote:
Eno ga pije kaficu u strosi![]()