Nije uopce bila losa za standarde FTV-a. Cak je postavljala i teska pitanjabrzica wrote:Hrvatica je, i tako uvijek priča. Ne pričavolta dzontra wrote:Zar ti nije palo da je mozda Hrvatica. Nesto mi ime vuce da ima sanse da jest. A prica s hrvatskim clanom predsjednistva pa mozda se i trudi zbog njegabrezan wrote:Zeljko je heroj i dobar covjek, ali je slab politicar.
Njegova stranka, bez obzira sto je on na celu, nece dobaciti dalje od SDU ili SBB.
P.S. Voditeljica dnevnika se slomi pricajuci na hrvatskom![]()
zbog njega, jer ni on ne priča Hrvatski.
Nego je malo bila čini mi se važnošću
intervjua ometena. Zaplela se, zamuckivala.
Željko Komšić osniva novu stranku
- volta dzontra
#351 Re: Željko Komšić osniva novu stranku
- 0038733
#352 Re: Željko Komšić osniva novu stranku
Postavljala je pitanja koja su joj diktirali preko bubice... sve je to povezano!!!
- Ja_Ja
#353 Re: Željko Komšić osniva novu stranku
Jeli ima gdje video? Zaboravio sam gledati.
- Alfons Kauders
#354 Re: Željko Komšić osniva novu stranku
Kraj njihovih novinarskih "standarda" i blago retardiran orangutan s govornom manom bi bio dobar.volta dzontra wrote:
Nije uopce bila losa za standarde FTV-a. Cak je postavljala i teska pitanja
- emigrazione
#355 Re: Željko Komšić osniva novu stranku
bumo vidli...
Ovdje treba sve uzeti sa rezervom, a u slucaju da se, u toj novoj stranci, pojavi njuska bar jednog futavca iz ovog i ovakvog SDP-a, ili bilo koja odvratna faca sa BH pol.scn. u zadnjih 20 godina, do kraja zivota cu glasati za SDA pa neka se gone svi redom u kurac krasni
Ovdje treba sve uzeti sa rezervom, a u slucaju da se, u toj novoj stranci, pojavi njuska bar jednog futavca iz ovog i ovakvog SDP-a, ili bilo koja odvratna faca sa BH pol.scn. u zadnjih 20 godina, do kraja zivota cu glasati za SDA pa neka se gone svi redom u kurac krasni
- JThomas
#356 Re: Željko Komšić osniva novu stranku
nažalost tu je dosta istine. matematika u federaciji je jebena stvar, njen ustavni poredak sam po sebi koči promjene, jer za vlast trebaju najmanje tri ili četiri stranke. SDP je sa svojim najboljim rezultatom na jedvite jade uspio sa SDA napraviti federalnu vladu bez HDZ-a (i onda se ničim izazvan posrati na to). a formirati vlast bez obje te retrogradne snage, koje su nas i dovele u ovu halu...usudim se reći da će to biti nemoguće još vrlo dugo. i onda moraš ili ući u vlast sa onima koji bi i givikt pokvarili ili ostati opoziciji sa nekim dobrim brojem glasova. a ne znaš šta je gore.Ja_Ja wrote:To su sve predpostavke (kao uostalom i sve sto pisemo veceras ovdje). A sta ako uistinu ponudi nesto bolje? Sa boljim, mladjim, sposobnijim ljudima?volta dzontra wrote:Da ne bude hejterski. Na prvim izborima nakon osnivanja "Komsiceva stranka" ce ostvariti respektabilan rezultat. Nakon toga ce morati ulaziti u koalicije. Matematicke naravno. Ne programske. I tu ce se pogubiti....
Znaci lako je s Komsicem napraviti neki instant SDP ali ti se poslije dogodi sto i original SDP-u. Prevelika ocekivanja od zahtjevnih glasaca koji imaju kratak fitilj ko i Utemeljitelj...
Ne treba previse ni histerisati a ni kritikovati ovaj potez vec cekati i dobro slusati.
ali sa željkom na sceni, vjerujem da je bar malo više nade nego bez njega...
- maxfire
#357 Re: Željko Komšić osniva novu stranku
http://www.federalna.ba/bhs/vijest/45967/dnevnik-dJa_Ja wrote:Jeli ima gdje video? Zaboravio sam gledati.
- brezan
#358 Re: Željko Komšić osniva novu stranku
Nasi novinari su mutavi i ne znaju postavljati pitanja.
Treba pogledati kako se to radi na Srbijanskim televizijama. Njihovi novinari su par klasa ispred nasih.
Treba pogledati kako se to radi na Srbijanskim televizijama. Njihovi novinari su par klasa ispred nasih.
-
robert treniro
#359 Re: Željko Komšić osniva novu stranku
ovo bi bilo dobro kad bi osnivanje nove stranke sa komsicem donijelo glasove lijevom bloku, bilo da glasaci prljavog harisa, malog manjeg i najmanjeg, blesavog retarda mirnesa, mesara iz sirokog, i dio glasaca mladomuslimanskih stranaka glasa za tu novu partiju, bilo da sama pojava te partije mobilise lijevo orijentisane apsitnente da izadju na glasanje. pa da se onda napravi lijeva koalicija sa jednom ili vise lijevih partija.volta dzontra wrote:Da ne bude hejterski. Na prvim izborima nakon osnivanja "Komsiceva stranka" ce ostvariti respektabilan rezultat. Nakon toga ce morati ulaziti u koalicije. Matematicke naravno. Ne programske. I tu ce se pogubiti....
Znaci lako je s Komsicem napraviti neki instant SDP ali ti se poslije dogodi sto i original SDP-u. Prevelika ocekivanja od zahtjevnih glasaca koji imaju kratak fitilj ko i Utemeljitelj...
jedino se brinem da je zeljko u njihovoj vlasti i da je njihova lutka na koncu.
- brzica
#360 Re: Željko Komšić osniva novu stranku
@dzontra
Pa valjda je poenta promjena je bila da se
postavljaju teška pitanja. Svima. Dokle će
im uspjevati, vidjet ćemo.
A više volim ovakve, manje kvalitetne, ali
bez naredbodavca.
Pa valjda je poenta promjena je bila da se
postavljaju teška pitanja. Svima. Dokle će
im uspjevati, vidjet ćemo.
A više volim ovakve, manje kvalitetne, ali
bez naredbodavca.
-
švrljo
#361 Re: Željko Komšić osniva novu stranku
+5 glasova 
-
robert treniro
#362 Re: Željko Komšić osniva novu stranku
emigrazione wrote:bumo vidli...
a nisi do sad?
- volta dzontra
#363 Re: Željko Komšić osniva novu stranku
Nemoj tako. Samo je par kadrovskih promjena od vremena kad su bili svjetionik objektivnog novinarstvaAlfons Kauders wrote:Kraj njihovih novinarskih "standarda" i blago retardiran orangutan s govornom manom bi bio dobar.volta dzontra wrote:
Nije uopce bila losa za standarde FTV-a. Cak je postavljala i teska pitanja
- budva
#364 Re: Željko Komšić osniva novu stranku
suprug i ja glasamo! +2
-
Galamdzija
#365 Re: Željko Komšić osniva novu stranku
Željko ima i od mene glas 2014. Za ostale članove te stranke ćemo malo sačekati, da vidimo ko će mu se priključiti. Fakat, ima li neko njegov e-mail?
-
Revoltage
#366 Re: Željko Komšić osniva novu stranku
Bosanci dobivaju svoju stranku!!! Poruka od čovjeka koji je pričao Željkom!
Priča je i bila o ujedinjavanju svih gradjanskih opcija. Ako laže on lažem i ja.
Priča je i bila o ujedinjavanju svih gradjanskih opcija. Ako laže on lažem i ja.
- emigrazione
#367 Re: Željko Komšić osniva novu stranku
nikad, ali mi je neobicno drago zbog ovog rezultata. Samo zbog ovakvog SDP-arobert treniro wrote:emigrazione wrote:bumo vidli...
a nisi do sad?
- maxfire
#368 Re: Željko Komšić osniva novu stranku
Ja ne poznajem osobu koja mu nece dati glas.
- Banksy
#369 Re: Željko Komšić osniva novu stranku
Samo ti pričaj ...volta dzontra wrote:Ja isto mislim da je bitno da se na bosnjackoj politickoj sceni profilira dominantna stranka koja ce moci pregovarati. Ovako stalna borba izmedju bosnjackih stranaka za prvo mjesto stvara konfuzijuBanksy wrote:S malo pameti, poderaće ih sve ...volta dzontra wrote:
Da ne bude hejterski. Na prvim izborima nakon osnivanja "Komsiceva stranka" ce ostvariti respektabilan rezultat....
Nikad u ovih 20 godina narod nije bio nezadovoljniji, a gladniji i željniji nekog novog ''Tita''.
Uz malo političke mudrosti, dobrih saradnika i mrve marketinga, poderaće ih. P-o-d-e-r-a-t-i.
- O'zone
- Globalni moderator
#370 Re: Željko Komšić osniva novu stranku
Dovoljni su samo apstinenti i oni koji križaju,švrljaju i dopisuju na listićima a njih ima pozamašan brojrobert treniro wrote:ovo bi bilo dobro kad bi osnivanje nove stranke sa komsicem donijelo glasove lijevom bloku, bilo da glasaci prljavog harisa, malog manjeg i najmanjeg, blesavog retarda mirnesa, mesara iz sirokog, i dio glasaca mladomuslimanskih stranaka glasa za tu novu partiju, bilo da sama pojava te partije mobilise lijevo orijentisane apsitnente da izadju na glasanje. pa da se onda napravi lijeva koalicija sa jednom ili vise lijevih partija.volta dzontra wrote:Da ne bude hejterski. Na prvim izborima nakon osnivanja "Komsiceva stranka" ce ostvariti respektabilan rezultat. Nakon toga ce morati ulaziti u koalicije. Matematicke naravno. Ne programske. I tu ce se pogubiti....
jedino se brinem da je zeljko u njihovoj vlasti i da je njihova lutka na koncu.
-
robert treniro
#371 Re: Željko Komšić osniva novu stranku
imam ja: [email protected]Galamdzija wrote:Željko ima i od mene glas 2014. Za ostale članove te stranke ćemo malo sačekati, da vidimo ko će mu se priključiti. Fakat, ima li neko njegov e-mail?
- Banksy
#372 Re: Željko Komšić osniva novu stranku
Čak i za standarde FTV-a, bila je katastrofalna.volta dzontra wrote: Nije uopce bila losa za standarde FTV-a.
- Großmeister
#373 Re: Željko Komšić osniva novu stranku
Od mene ima glas 100%.. a Bgm i novog člana stranke! 
- prljavi Hare
- Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi
#374 Re: Željko Komšić osniva novu stranku
Glas i više od toga!

- Maystor
#375 Re: Željko Komšić osniva novu stranku
Ma SDP je istorija čovječe, i do sad sam za njih samo zbog Komšića glasaoemigrazione wrote:nikad, ali mi je neobicno drago zbog ovog rezultata. Samo zbog ovakvog SDP-arobert treniro wrote:emigrazione wrote:bumo vidli...
a nisi do sad?
Kreteni poput Lagumdžije, Hadžića, Behmena i da ne nabrajam dalje odlaze na političko smetljište