Željko Komšić osniva novu stranku
-
nino90
#2851 Re: Željko Komšić osniva novu stranku
pa sta ceka vise kad ce osnovati tu stranku
-
Katamaran_Sa
#2852 Re: Željko Komšić osniva novu stranku
Svi to mozemo dobiti na PP ali ne i ovdjePertini wrote:pezzar wrote:Kako doći do stranke? Prije osnivačke skupštine?![]()
![]()
POČELO JE!
Zbog zlobnika više informacija na PP.
-
dijaliza
#2853 Re: Željko Komšić osniva novu stranku
USKORO!!!reni-90 wrote:pa sta ceka vise kad ce osnovati tu stranku
-
Revoltage
#2854 Re: Željko Komšić osniva novu stranku
Samo strpljenja! Uskoro.

- Opetja033
#2855 Re: Željko Komšić osniva novu stranku
Neko je ovdje spominjao i Enesa Karica, jucer ga vidjeh na kafi sa Hadzemom Hajdarevicem.. Da nije mozda dupli transfer na pomolu. 
-
Canton
#2856 Re: Željko Komšić osniva novu stranku
Čekaj Enes Karić?Opetja033 wrote:Neko je ovdje spominjao i Enesa Karica, jucer ga vidjeh na kafi sa Hadzemom Hajdarevicem.. Da nije mozda dupli transfer na pomolu.
Ratni ministar koji je zabranio ratnu Top listu nadrealista ?
- Opetja033
#2857 Re: Željko Komšić osniva novu stranku
Aha, spominjao se ovdje prije par stranica.Canton wrote:Čekaj Enes Karić?Opetja033 wrote:Neko je ovdje spominjao i Enesa Karica, jucer ga vidjeh na kafi sa Hadzemom Hajdarevicem.. Da nije mozda dupli transfer na pomolu.
Ratni ministar koji je zabranio ratnu Top listu nadrealista ?
-
Canton
#2858 Re: Željko Komšić osniva novu stranku
Željko i on... u istoj stranci... nemogućeOpetja033 wrote: Aha, spominjao se ovdje prije par stranica.
Možda je i Željko Islam primio?
-
argenteus
#2859 Re: Željko Komšić osniva novu stranku
Canton wrote:Željko i on... u istoj stranci... nemogućeOpetja033 wrote: Aha, spominjao se ovdje prije par stranica.
Da nastavim u duhu mistifikacije (koja je osnovna karakteristika ovog topica) - očekuju nas golema iznenađenja
- Corto Maltese
#2860 Re: Željko Komšić osniva novu stranku
Željko kaže: "Nisam Allaha mi!"Canton wrote:Željko i on... u istoj stranci... nemogućeOpetja033 wrote: Aha, spominjao se ovdje prije par stranica.
-
Canton
#2861 Re: Željko Komšić osniva novu stranku
Najveće iznaneđenje će biti.. da stranka neće biti formiranaargenteus wrote:Canton wrote:Željko i on... u istoj stranci... nemogućeOpetja033 wrote: Aha, spominjao se ovdje prije par stranica.
Da nastavim u duhu mistifikacije (koja je osnovna karakteristika ovog topica) - očekuju nas golema iznenađenja
- Corto Maltese
#2862 Re: Željko Komšić osniva novu stranku
S obzirom na iskazanu brzinu, stranka bi se trebala zvati: "TERAVIJA"
- webby-x
#2863 Re: Željko Komšić osniva novu stranku
Osnova li je više?
Evo ode i na odmor u SAD tjedan dana.
Možda ga tamo upute kako treba.
Ovaj uči od Amera, a Budimir od Koreanaca.
Što imamo obrazovanu političku elitu.
-
muzicar_iz_parka
#2864 Re: Željko Komšić osniva novu stranku
Samo da ga ne zajebu pa mu dadnu Georga W. Busha kao mentora.webby-x wrote:Osnova li je više?
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#2865 Re: Željko Komšić osniva novu stranku
pa ionako su ga Bosnjaci izabraliCorto Maltese wrote:Željko kaže: "Nisam Allaha mi!"Canton wrote:Željko i on... u istoj stranci... nemogućeOpetja033 wrote: Aha, spominjao se ovdje prije par stranica.
- slucajni prolaznik
#2866 Re: Željko Komšić osniva novu stranku
Na Butmiru, 1982. godine... Zeljko je prvi slijeva
U sredini je i bivsi ministar MUP-a KS, Zeljko Mijatovic

- novi.dan.nova.nafaka
#2867 Re: Željko Komšić osniva novu stranku
plain vanilla wrote:pa ionako su ga Bosnjaci izabraliCorto Maltese wrote:Željko kaže: "Nisam Allaha mi!"Canton wrote:Željko i on... u istoj stranci... nemoguće
- ultima_palabra
#2868 Re: Željko Komšić osniva novu stranku
Čudi me od tebe ovakav komentarplain vanilla wrote:pa ionako su ga Bosnjaci izabrali
- nosara
#2869 Re: Željko Komšić osniva novu stranku
Nepromisljeno... Vanilija je, inace, ok cura, siguran sam da nije bilo zle namjere...ultima_palabra wrote:Čudi me od tebe ovakav komentarplain vanilla wrote:pa ionako su ga Bosnjaci izabrali
- vee-jay
#2870 Re: Željko Komšić osniva novu stranku
Onda izgleda niste upratili nekih stotinjak njenih postova na temama o Komsicu.nosara wrote:Nepromisljeno... Vanilija je, inace, ok cura, siguran sam da nije bilo zle namjere...ultima_palabra wrote:Čudi me od tebe ovakav komentarplain vanilla wrote:pa ionako su ga Bosnjaci izabrali
no i pored toga @plain je naravno cool i barem ne mjenja svoje ideologije preko noci samo zasto sto su joj ukinuli jednu od povlastica
- novi.dan.nova.nafaka
#2871 Re: Željko Komšić osniva novu stranku
vee-jay wrote:Onda izgleda niste upratili nekih stotinjak njenih postova na temama o Komsicu.nosara wrote:Nepromisljeno... Vanilija je, inace, ok cura, siguran sam da nije bilo zle namjere...
no i pored toga @plain je naravno cool i barem ne mjenja svoje ideologije preko noci samo zasto sto su joj ukinuli jednu od povlastica
- plain vanilla
#2872 Re: Željko Komšić osniva novu stranku
pa nije mi prvi, uvijek sam to govorilaultima_palabra wrote:Čudi me od tebe ovakav komentarplain vanilla wrote:pa ionako su ga Bosnjaci izabrali
sdp ga je zloupotrijebio da bi "Hrvatima izabrao clana predsjednistva", a on se nije bunio
i mozete vi ovdje napisati ne znam kakve romane, ali ja se sjecam kad su ga prvi put kandidovali, aktivisti SDPa su ga reklamirali rijecima-joj hocemo zahebat' Hrvate
a kvalitet Komsica tek cekam da vidim, kao i tu stranku o kojoj svi pricaju, a niko je nije vidio
cudo nevidjeno, ali bukvalno
- ultima_palabra
#2873 Re: Željko Komšić osniva novu stranku
Pa sve da je to tačno, ne zaslužuje kojekakve prijesne šale na vjerskoj osnovi.plain vanilla wrote:pa nije mi prvi, uvijek sam to govorilaultima_palabra wrote:Čudi me od tebe ovakav komentarplain vanilla wrote:pa ionako su ga Bosnjaci izabrali
sdp ga je zloupotrijebio da bi "Hrvatima izabrao clana predsjednistva", a on se nije bunio
i mozete vi ovdje napisati ne znam kakve romane, ali ja se sjecam kad su ga prvi put kandidovali, aktivisti SDPa su ga reklamirali rijecima-joj hocemo zahebat' Hrvate
a kvalitet Komsica tek cekam da vidim, kao i tu stranku o kojoj svi pricaju, a niko je nije vidio
A ne vjerujem da je prosječnom Bošnjaku nekakav imperativ zajebati Hrvate.
- plain vanilla
#2874 Re: Željko Komšić osniva novu stranku
ma bgt zasto ne zasluzuje?ultima_palabra wrote:Pa sve da je to tačno, ne zaslužuje kojekakve prijesne šale na vjerskoj osnovi.plain vanilla wrote: pa nije mi prvi, uvijek sam to govorila
A ne vjerujem da je prosječnom Bošnjaku nekakav imperativ zajebati Hrvate.
pa jedino pozitivno sto je uadio u politici je to sto je napustio SDP
a sto je godinama bio u vrhu te stranke, svi mu zaboravili
ja nisam govorila da je prosjecni Bosnjak htio zahebati Hrvate nego da je to htio (i napravio) SDP
- heckler
#2875 Re: Željko Komšić osniva novu stranku
1000 puta ponovljena glupost i dalje je glupost i nikad nece postati istina.
Po ustavu i zakonu ove zemlje ne postoji hrvatski clan predsjednistva, kao sto ne postoji ni bosnjacki ni srpski. Postoje clanovi predsjednistva hrvati, srbi i bosnjaci od kojih se hrvat i bosnjak biraju iz FBiH a srbin iz cetniteta.
Prema tome niti su Bosnjaci sebi izabrali clana predjednistva niti kome drugom. Gradjani Federacije su izabrali sebi 2 clana predsjednistva po ustavu i izbornom zakonu.
To je kako ustav i zakon vide stvari, a kolokvijalne jezicke zavrzlame i zamisljena "prava" i ostale mastarije etno-fasistickih separatista se mogu macku o rep objesiti.
1000 puta prezvakana prica, a ako treba zvakacemo je i jos 1000 puta
Po ustavu i zakonu ove zemlje ne postoji hrvatski clan predsjednistva, kao sto ne postoji ni bosnjacki ni srpski. Postoje clanovi predsjednistva hrvati, srbi i bosnjaci od kojih se hrvat i bosnjak biraju iz FBiH a srbin iz cetniteta.
Prema tome niti su Bosnjaci sebi izabrali clana predjednistva niti kome drugom. Gradjani Federacije su izabrali sebi 2 clana predsjednistva po ustavu i izbornom zakonu.
To je kako ustav i zakon vide stvari, a kolokvijalne jezicke zavrzlame i zamisljena "prava" i ostale mastarije etno-fasistickih separatista se mogu macku o rep objesiti.
1000 puta prezvakana prica, a ako treba zvakacemo je i jos 1000 puta