Željko Komšić osniva novu stranku

Locked
Propast i katastrofa

#2226 Re: Željko Komšić osniva novu stranku

Post by Propast i katastrofa »

heckler wrote:
Propast i katastrofa wrote:Zeljko ba nije sposoban za vodit stranku
Culi smo te prvih 48 puta :roll:
A jesi shvatio?
heckler

#2227 Re: Željko Komšić osniva novu stranku

Post by heckler »

Propast i katastrofa wrote:
heckler wrote:
A jesi shvatio?

Jesam shvatio sam da kao posljednji mohikanac na sve moguce nacine pokusavas opravdati Lagumdzijin kriminal i izdaju. Shvatio vrlo dobro a i ostatatku foruma je kristalno jasno. Cestitam :thumbup:
Propast i katastrofa

#2228 Re: Željko Komšić osniva novu stranku

heckler wrote:
heckler wrote: Culi smo te prvih 48 puta :roll:
A jesi shvatio?

Jesam shvatio sam da kao posljednji mohikanac na sve moguce nacine pokusavas opravdati Lagumdzijin kriminal i izdaju. Shvatio vrlo dobro a i ostatatku foruma je kristalno jasno. Cestitam :thumbup:
Moras bit i idealist i mohikanac ili nesto slicno pa se sa zadojenim Zelenim kadrom raspravljati na nivou cinjenica. zahtjeva inventivnost, ali sagovorniku dogorocno slabo pomaze :run:
PipiDugaDevetka
Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#2229 Re: Željko Komšić osniva novu stranku

Post by PipiDugaDevetka »

Moras bit i idealist i mohikanac ili nesto slicno pa se sa zadojenim Zelenim kadrom raspravljati na nivou cinjenica. zahtjeva inventivnost, ali sagovorniku dogorocno slabo pomaze :run:
Žestoka uvreda, po meni.
Propast i katastrofa

#2230 Re: Željko Komšić osniva novu stranku

PipiDugaDevetka wrote:
Žestoka uvreda, po meni.
:-) obavezno ovo razglasi gdje treba, bas me zanima jesu li ostali zbunjeni ko ti. A s druge strane nacionalizam u raznim pakovanjima je po tebi vjereovatno skroz u redu. za mene je i nacionalizam u celofanu opet isto to.
nosara

#2231 Re: Željko Komšić osniva novu stranku

Post by nosara »

Ne kontam...? Najzeleniji kadar je medju esdepederima, tako da je neko u zabludi...
FOČANSKI PROPISI

#2232 Re: Željko Komšić osniva novu stranku

Post by FOČANSKI PROPISI »

heckler wrote:
Niste još shvatili!
Zato,Željko je nesposoban za voditi stranku.
Risto Kuglarić

#2233 Re: Željko Komšić osniva novu stranku

Post by Risto Kuglarić »

FOČANSKI PROPISI wrote:
heckler wrote:
Niste još shvatili!
Znaš šta kažu za one koji ponavljaju istu stvar, a očekuju drugačiji rezultat?
nosara

#2234 Re: Željko Komšić osniva novu stranku

Post by nosara »

Risto Kuglarić wrote:
FOČANSKI PROPISI wrote:
heckler wrote:
Niste još shvatili!
Znaš šta kažu za one koji ponavljaju istu stvar, a očekuju drugačiji rezultat?
Da nije, znao bi, a onda valjda ne bi ni bio... I eto nas opet na pocetku...

Nego, dje si ti bio, nesta te ne vidjam na forumu...? :-)
meskogn

#2235 Re: Željko Komšić osniva novu stranku

Post by meskogn »

dok ljudi prelaze iz sdp a ili sdu a je dobro al kad dodju izbori 1.5% glasova bude
T-Rexx

#2236 Re: Željko Komšić osniva novu stranku

Post by T-Rexx »

U SDP-u vlada prava panika.
Harry Tuttle

#2237 Re: Željko Komšić osniva novu stranku

Post by Harry Tuttle »

U Bosni nigdje ne vlada panika. Ide se na kaficu.
FOČANSKI PROPISI

#2238 Re: Željko Komšić osniva novu stranku

Plan je ovakav:
Kad se akcija 1.mart zahukta,jer prema prognozama,Suljagić će sve dići na noge.Tad nastupa Komšić i njegova stranka.Usisaće rezultate ove incijative.
Emir će biti jedan od glavnih aktera.
U takvom scenariju imaju moju podršku.
rajvosa1

#2239 Re: Željko Komšić osniva novu stranku

Post by rajvosa1 »

Željko kao pojedinac ima moj glas, ali sam poprilično skeptik na šta će ličiti ta stranka/koalicija/pokret, šta li već. Idealno bi bilo ono što se nikad neće dogoditi - da Željko preuzme SDP - a znamo šta je tome uslov :(
FOČANSKI PROPISI

#2240 Re: Željko Komšić osniva novu stranku

rajvosa1 wrote:Željko kao pojedinac ima moj glas, ali sam poprilično skeptik na šta će ličiti ta stranka/koalicija/pokret, šta li već. Idealno bi bilo ono što se nikad neće dogoditi - da Željko preuzme SDP - a znamo šta je tome uslov :(
Šta će mu ulizice i poltroni?
rajvosa1

#2241 Re: Željko Komšić osniva novu stranku

Post by rajvosa1 »

FOČANSKI PROPISI wrote:
rajvosa1 wrote:Željko kao pojedinac ima moj glas, ali sam poprilično skeptik na šta će ličiti ta stranka/koalicija/pokret, šta li već. Idealno bi bilo ono što se nikad neće dogoditi - da Željko preuzme SDP - a znamo šta je tome uslov :(
Šta će mu ulizice i poltroni?
Čišćenje poltrona se porazumijeva.
seln

#2242 Re: Željko Komšić osniva novu stranku

Post by seln »

A osnova li je vise, brate mili?
Telemah

#2243 Re: Željko Komšić osniva novu stranku

Post by Telemah »

Ja mislim da je posao kraju, i da je zapelo još samo na davanju imena stranke. Nikako se usuglasiti sam sa sobom.
Ostalo, to jest program, manje-više je posložen u konac. Znači: ''po nosu, po prstima, štaš ti ba meni o ratu pričat, šuplja lijevo, šuplja desno'' i hajd' još 4 godine na državne jasle :D
Prpa.ba

#2244 Re: Željko Komšić osniva novu stranku

Post by Prpa.ba »

Telemah wrote:Ja mislim da je posao kraju, i da je zapelo još samo na davanju imena stranke. Nikako se usuglasiti sam sa sobom.
Ostalo, to jest program, manje-više je posložen u konac. Znači: ''po nosu, po prstima, štaš ti ba meni o ratu pričat, šuplja lijevo, šuplja desno'' i hajd' još 4 godine na državne jasle :D
Zaboravio si intenzivnu majorizaciju kao modus operandi. :-D
Telemah

#2245 Re: Željko Komšić osniva novu stranku

Post by Telemah »

Eh, bilo pa prošlo. Što je majorizirao, majorizirao je. To je vrhunski odradio i riješio taj problem za sva vremena, i takav kapacitet treba sada ići na nove zadatke. Sada su mnogo veći i grandiozniji podvizi pred njim - treba ujediniti ovu zemlju. Ima sve potrebne predispozicije: klasičan menagerski tip političara, s izrazitim liderskim osobinama, iskusan, mudar, odmjeren, i što je najbitnije - omiljen je u svakom kutku ove države.
Tako da nam ostaje još samo malo ove patnje, to jest da još nekako smisli taj naziv svoje stranke i onda forzza Velež.
Gojeni H

#2246 Re: Željko Komšić osniva novu stranku

Post by Gojeni H »

Telemah wrote:Eh, bilo pa prošlo. Što je majorizirao, majorizirao je. To je vrhunski odradio i riješio taj problem za sva vremena, i takav kapacitet treba sada ići na nove zadatke. Sada su mnogo veći i grandiozniji podvizi pred njim - treba ujediniti ovu zemlju. Ima sve potrebne predispozicije: klasičan menagerski tip političara, s izrazitim liderskim osobinama, iskusan, mudar, odmjeren, i što je najbitnije - omiljen je u svakom kutku ove države.
Tako da nam ostaje još samo malo ove patnje, to jest da još nekako smisli taj naziv svoje stranke i onda forzza Velež.
Kazu da je posebno omiljen u Posusju, Listici i Grudama. A u Srbcu, u po birtije, njegova slika.
Telemah

#2247 Re: Željko Komšić osniva novu stranku

Post by Telemah »

A to jest, veoma omiljen. Babe heklaju njegov lik na stolnjacima. Maltene novi Tito.
A narod, k'o narod, baciš mu par šupljih na tv, i odmah poludi za tobom.
E možeš tek misliti kada osnuje stranku koliko će ga voliti. I koji će to cirkus od politike biti po televiziji i vjestima. Taman se narod uželio top liste nadrealista, a to će im Želja omogućiti, garant.
heckler

#2248 Re: Željko Komšić osniva novu stranku

Post by heckler »

Neopisiva je milina gledati kmecanje izmajoriziranih na konto Komsica.

Zaboravili su i majorizacije preko Joze Krizanovica kojeg mrske balije izabrase, zaboravise da su im mrske balije podarile i troimenog Ivu Miru Jovica, ali zato Komsic osta kao kost u grlu za sva vremena :lol:

Jos kad je postrojio vojsku u Posusju... :lol: :lol: :lol: Ca ti gospe majorizirane koga je jos briga ko je popularan po selendrama i bespucima zapadne eranije :-)
Granichar

#2249 Re: Željko Komšić osniva novu stranku

Post by Granichar »

svi patrioti pod jednu zastavu :bih:
Telemah

#2250 Re: Željko Komšić osniva novu stranku

Post by Telemah »

heckler wrote:Neopisiva je milina gledati kmecanje izmajoriziranih na konto Komsica.

Zaboravili su i majorizacije preko Joze Krizanovica kojeg mrske balije izabrase, zaboravise da su im mrske balije podarile i troimenog Ivu Miru Jovica, ali zato Komsic osta kao kost u grlu za sva vremena :lol:

Jos kad je postrojio vojsku u Posusju... :lol: :lol: :lol: Ca ti gospe majorizirane koga je jos briga ko je popularan po selendrama i bespucima zapadne eranije :-)
Au, dobro si...ko se ne bi sjeća Želje zvanog ''Kost u grkljanu''
A sjećan se i te smotre u Posušju...je ono smotra bila krvi ti.
Izišli oni naši bojovnici na gumno.. roga ti, ...i to se lipo dotirali, pritegli univorme, začešljali se na razdiljak, ko nomade što je tjero pokojni Cvitko...on ti je nosa taku zalizanu vrizuru... i stali svi ko pod konac.
I uto ide Željo, ljut ko stršljen...pa sve strelja onim očiima..sivim ko da su gvojđane..i ondak vrisnu na njik avazile: pozor!!!! ..kad su ti se noni naši bojovnici uskomišali..ko da im je greba roga, ne znaš di kud koji goni...nisu se onako pripali još od domovinskog rata kada su bižali uz Gorancin s onim plijenom što su jamljali doli u gradu...a neka, tribalo jih je onako malo pripasti :)
Locked