Željko Komšić osniva novu stranku

Locked
FOČANSKI PROPISI

#1651 Re: Željko Komšić osniva novu stranku

Post by FOČANSKI PROPISI »

"poznan
Ali ti fakat lupaš k'o Maksim po diviziji, evo već mjesecima nas zamaraš svojim besmislenim postovima. Mislio sam da ćeš nakon izbora prestati, ali, ti si samo preselio sa "svojih" tema na druge i nastavio... :
Na ovom forumu mene zanima samo istina,a ti mi reci šta je istina u slučaju Željka Komšića.
meskogn

#1652 Re: Željko Komšić osniva novu stranku

Post by meskogn »

FOČANSKI PROPISI wrote:
"poznan
Ali ti fakat lupaš k'o Maksim po diviziji, evo već mjesecima nas zamaraš svojim besmislenim postovima. Mislio sam da ćeš nakon izbora prestati, ali, ti si samo preselio sa "svojih" tema na druge i nastavio... :
Na ovom forumu mene zanima samo istina,a ti mi reci šta je istina u slučaju Željka Komšića.
istina u vzi ž. K. je da su ga stanovnici sarajeva tuzle zenice bihaca i ostalih dijelova bih gdje zive uglavnom bosnjaci muslimani previshe voljeli a vole ga i dan danas ali vishe vole svoje stranke za koje ce glasat bez obzira na novu stranku Ž.K.-a
njega su voljeli i sda ovci
a DIO GLASOVA JE DOBIO PO PRINCIPU ''NEK SAMO NIJE CLAN PREDSJEDNISTVA HDZOVAC''
sretno
convict

#1653 Re: Željko Komšić osniva novu stranku

Post by convict »

FOČANSKI PROPISI wrote:
Cosmic wrote:Ovaj propis iz Jeleča je trol A kategorije, ne znam zbog čega neko uopšte nalazi za shodno da mu nešto objašnjava.
Ovdje se radi o nametanju nekoga ko nema morala ni pod noktom.
Da nije tako Željko Komšić bi izlaskom iz SDP podnio ostavku na mjesto člana pradsjedništva,koje mu realno više ne pripada.
( Ko sad stoji iza njega,Vatikan?)
Pa valjda onih 337.000 ljudi što je glasalo za njega. Nije u Parlamentu izabran.
JThomas

#1654 Re: Željko Komšić osniva novu stranku

Post by JThomas »

volta dzontra wrote:
JThomas wrote:a šta će onaj sa stvarno jakom profesionalnom biografijom u politici kad može zaraditi 5-6 puta više od ministarske plate, a da ne prlja ruke?

i to je začarani krug...
Pa nema u BH gospodarstvu puno poslova s placama "ministarska x 6". Oni koji i imaju takve place rade krvnicki za njih po cijenu zdravlja i privatnog zivota.
Cesto u nekim drzavnim direkcijama i upravama su place u rangu direktorskih u privatnom sektoru dok je odnos radnih sati, slobodnog vremena, odgovornosti, odmora, beneficija, putovanja, supljackih kongresa, seminara i sl daleko povoljniji....usporedi
ima ih sasvim dovoljno da ljudi koji su sebe ostvarili u realnom sektoru i koji stvarno znaju svoj posao nemaju interesa da idu u politiku.

s tim da se i te upravice moraju zaraditi, ali na jedan drugi način, poltronstvom, uvlačenjem, jedenjem govana i podmetanjem kroz stranačku hijerarhiju, jer nestranačkih ljudi tu i nema...šta će to nekome ko stvarno zna raditi xy posao, ko ima profesionalnu biografiju, ko je već jednom prošao hijerarhiju u tržišnom, realnom a ne političkom svijetu?
FOČANSKI PROPISI

#1655 Re: Željko Komšić osniva novu stranku

cvrčak_na_hedonizmu wrote: 1. rečenica se ne počinje sa ja :oops:
2. ne podsjećaš me na glasača, više na domaću životinju :oops:
3. zamisli da si kengur i zatvori prozor kada budeš izlazio :oops:
:thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
FOČANSKI PROPISI

#1656 Re: Željko Komšić osniva novu stranku

convict wrote: Pa valjda onih 337.000 ljudi što je glasalo za njega. Nije u Parlamentu izabran.
Koliko se sjećam i ja sam glasao za njega,ali je ispred ili iza stajalo SDP,koji je vodio kampanju i hvalio dotičnog.
Last edited by FOČANSKI PROPISI on 21/10/2012 15:56, edited 1 time in total.
shiljak

#1657 Re: Željko Komšić osniva novu stranku

Post by shiljak »

zateznistub wrote:
FOČANSKI PROPISI wrote:Dajte malo biografije.
Koje je škole završio?
Gdje je i šta radio?
Koliko pameti ima?
Evo:

http://database.cin.ba/baza/profil.php?profil=74
ako nazovem broj +387 33 567-620 hoce li mi se javit Komsic ? :lol: :D
MuaDib

#1658 Re: Željko Komšić osniva novu stranku

Post by MuaDib »

Moj lični stav je da Željko Komšić treba preći u BPS, jer su njegovi stavovi jako blizu programu BPS-a, s tim da se BPS istovremeno značajno okrene proširenja članstva. Ta stranka sa Komšićem može dosta ostvariti, a Komšić ne treba značajno energiju trošiti na formiranje nove stranke.
FOČANSKI PROPISI

#1659 Re: Željko Komšić osniva novu stranku

MuaDib wrote:Moj lični stav je da Željko Komšić treba preći u BPS, jer su njegovi stavovi jako blizu programu BPS-a, s tim da se BPS istovremeno značajno okrene proširenja članstva. Ta stranka sa Komšićem može dosta ostvariti, a Komšić ne treba značajno energiju trošiti na formiranje nove stranke.
Misliš na BNS,vrata su mu uvijek otvorena.
I njemu i razočaranim kandidatima,a i glasačima.
zateznistub

#1660 Re: Željko Komšić osniva novu stranku

Post by zateznistub »

shiljak wrote:
zateznistub wrote:
FOČANSKI PROPISI wrote:Dajte malo biografije.
Koje je škole završio?
Gdje je i šta radio?
Koliko pameti ima?
Evo:

http://database.cin.ba/baza/profil.php?profil=74
ako nazovem broj +387 33 567-620 hoce li mi se javit Komsic ? :lol: :D
Nece, pa valjda ima sekretaricu.
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#1661 Re: Željko Komšić osniva novu stranku

Post by JoseMujica »

FOČANSKI PROPISI wrote:
"poznan
jel se to Edo Bičakćić plaši konkurencije?

Fočak cire Edi da se ne sekira neće Komšo na njegove glasače jer ih i nema :lol:
halo_ba

#1662 Re: Željko Komšić osniva novu stranku

Post by halo_ba »

FOČANSKI PROPISI wrote:
MuaDib wrote:Moj lični stav je da Željko Komšić treba preći u BPS, jer su njegovi stavovi jako blizu programu BPS-a, s tim da se BPS istovremeno značajno okrene proširenja članstva. Ta stranka sa Komšićem može dosta ostvariti, a Komšić ne treba značajno energiju trošiti na formiranje nove stranke.
Prvo ga kudis na pasja preskakala, a sad mu vrata otvorena.
MASTER_NO1

#1663 Re: Željko Komšić osniva novu stranku

Post by MASTER_NO1 »

samo naglabate bezveze i svadjate se.. Komsic da je zelio preci u neku drugu stranku do sada bi valjda to i ucinio..
Dakle nije i najavio je osnivanje svoje partije.. Zna li iko ista kad ce krenuti stranka ima li iko ista novo ??
poz :))
FOČANSKI PROPISI

#1664 Re: Željko Komšić osniva novu stranku

halo_ba wrote:
FOČANSKI PROPISI wrote:
Prvo ga kudis na pasja preskakala, a sad mu vrata otvorena.
Pokaži gdje sam ga kudio,.!
Meni je cilj da ga odvratim od vašeg nauma,jer će se razočarati.Slaba je on japija.
Za ove ptičurine treba jače oružje.
Zato bi mu bilo bolje kod nas,gubitnika.
CungaLunga

#1665 Re: Željko Komšić osniva novu stranku

Post by CungaLunga »

Obi wan Kenobi, you're our only hope...
Banksy

#1666 Re: Željko Komšić osniva novu stranku

Post by Banksy »

Susret Komšić - Moon: Najteža kriza od kraja rata

Komšić je izrazio zabrinutost zbog sadašnjeg stanja u BiH i očiglednog zaustavljanja svih procesa koji se tiču NATO-a i EU

Član Predsjedništva BiH Željko Komšić i ambasador SAD u BiH Patrick Moon konstatovali su da se BiH nalazi u vjerovatno najtežoj političkoj krizi nakon okončanja ratnih sukoba.
Komšić i Moon razgovarali su tokom susreta u Sarajevu o političkoj situaciji u BiH, saopšteno je iz Predsjedništva BiH.

Moon je istakao da BiH i dalje uživa podršku njegove zemlje, posebno u dijelu koji se odnosi na proces uključenja u NATO, te dobijanje kandidatskog statusa u EU.

Komšić je izrazio zabrinutost zbog sadašnjeg stanja u BiH i očiglednog zaustavljanja svih procesa koji se tiču NATO-a i EU.

http://www.oslobodjenje.ba/vijesti/bih/ ... kraja-rata

StupskaBitanga

#1667 Re: Željko Komšić osniva novu stranku

Post by StupskaBitanga »

Vrijeme je za Ž.Komšića
Cosmic

#1668 Re: Željko Komšić osniva novu stranku

Post by Cosmic »

StupskaBitanga wrote:Vrijeme je za Ž.Komšića
:thumbup:
ultima_palabra

#1669 Re: Željko Komšić osniva novu stranku

Post by ultima_palabra »

Banksy wrote:

Susret Komšić - Moon: Najteža kriza od kraja rata

Komšić je izrazio zabrinutost zbog sadašnjeg stanja u BiH i očiglednog zaustavljanja svih procesa koji se tiču NATO-a i EU

Član Predsjedništva BiH Željko Komšić i ambasador SAD u BiH Patrick Moon konstatovali su da se BiH nalazi u vjerovatno najtežoj političkoj krizi nakon okončanja ratnih sukoba.
Komšić i Moon razgovarali su tokom susreta u Sarajevu o političkoj situaciji u BiH, saopšteno je iz Predsjedništva BiH.

Moon je istakao da BiH i dalje uživa podršku njegove zemlje, posebno u dijelu koji se odnosi na proces uključenja u NATO, te dobijanje kandidatskog statusa u EU.

Komšić je izrazio zabrinutost zbog sadašnjeg stanja u BiH i očiglednog zaustavljanja svih procesa koji se tiču NATO-a i EU.

http://www.oslobodjenje.ba/vijesti/bih/ ... kraja-rata

To se traži...
etovidis

#1670 Re: Željko Komšić osniva novu stranku

Post by etovidis »

Cosmic wrote:
Vrijeme je za nekoga ko je obrazovan, pristojan, sposoban i koga ne prezire pola drzave; dakle sve ono sto Komsic nije i ne moze nikada biti. Vrijeme je za nekoga novoga.
nosara

#1671 Re: Željko Komšić osniva novu stranku

Post by nosara »

etovidis wrote:
Cosmic wrote:
Vrijeme je za nekoga ko je obrazovan, pristojan, sposoban i koga ne prezire pola drzave; dakle sve ono sto Komsic nije i ne moze nikada biti. Vrijeme je za nekoga novoga.
Komsic je nas novi... A vi trazite sebi... :D
etovidis

#1672 Re: Željko Komšić osniva novu stranku

Post by etovidis »

nosara wrote:
To je u redu, demokracija na djelu. Ja bih samo volio nekoga ko BiH moze barem malo ujediniti a ne suprotno, kao i nekoga ko je nece svojim primitivizmom brukati po svijetu.
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#1673 Re: Željko Komšić osniva novu stranku

Post by plain vanilla »

etovidis wrote:
nosara wrote:
To je u redu, demokracija na djelu. Ja bih samo volio nekoga ko BiH moze barem malo ujediniti a ne suprotno, kao i nekoga ko je nece svojim primitivizmom brukati po svijetu.
pa ne moze jedna osoba ujediniti narod, kad ih pola glasa za one sto najavljuju raspad BiH, a jedan lijep dio glasa za one sto obecavaju Treci
Skijaš

#1674 Re: Željko Komšić osniva novu stranku

Post by Skijaš »

etovidis wrote:
Cosmic wrote:
Ako ti želiš etničku podjelu zemlje, nema tog političara koji može valjati i tebi i meni. To je nemoguće.
etovidis

#1675 Re: Željko Komšić osniva novu stranku

Post by etovidis »

plain vanilla wrote:
etovidis wrote:
nosara wrote:
pa ne moze jedna osoba ujediniti narod, kad ih pola glasa za one sto najavljuju raspad BiH, a jedan lijep dio glasa za one sto obecavaju Treci
Moze barem donekle, ali to nikako i nikada nece biti Komsic, a glas za njega je glas za dalje podjele drzave.
Locked