U jebo teNomo wrote:za citiranje ove nimalo duhovite price dobices odgovor od admina . pretpostavljam , ali to nije vazno , kloniraces se ti opet . ovaj idiotski tekst sve govori o vama . da , o vama a ne samo o tebi . tekst je nastao u zmijskom gnijezdu koji se kolokvijalno zove skutorija oliti zapadna ercegovina . leglo primitivzma , fasizma , sovinizma i cega sve ne .Uz casne izuzetke . citao sam ga davno na hrvataskim portalima od poskoka do indexa . na njega su svrsavali samo maloumnici , degenerici koji su zadojeni mrznjom . nikavog smisla nikavog duha nema ova skrabotina .samo vrijedjanje na niskom , vrlo niskom nivou . uradak odnosno smece od slova je operisano od bilo kakve satire . to je djelo mentalno poremcenih osoba i klasicnih ludjaka .sedan wrote:Draga moja Sabina,
Evo došlo mi nešto da ti se javim razglednicom iz Rima....
odvratno . jako ste nisko pali . dublje i nize od ovoga ne moze . rusenjem Starog mosta se preuzeli zutu zastavu od cetnika sa Smiljkom Sagoljem ste nadmasili Ristu Djogu a ovim tekstom ste nadmasili sami sebe i usli u istoriju ljudskog bescasca . Cak bi i Ratko Mladic sa ovim opskurnim sadrzajem obrisao usranu guzicu poslije prve recenice citanja . Imate nivo za pozeljeti . Cestitam . U svojoj nakani da budete veci cetnici od od Vojislava seselja definitivno ste uspjeli jer Seselj se ne bi spustio na ovu razinu .
Dragoljuba Mihajlovića si namjerno izostavio, ili on ide u nastavku?