Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Krokodajl wrote:Pa HDZ će i tako ostati u vlasti, moraju koalirat sa njima i sa Srbima čak i ako bi pobjedili, nije vam ovo Austrija pa da prosta većina formira vladu
Netacno.
Vlast se moze formirati sa HDZ 90, a ima i jos nova koalicija Hrvatska stranka BiH. HDZ 90 je u usponu, ako se ne varam imaju 5-6 nacelnika sa zadnjih opcih izbora gdje su porazili HDZ u direktnom obracunu. Znam da ih je Covic pokrao u Livnu , pa su se kasnije prisutili jer ih je na hinjaka uvukao u HNS
Krokodajl wrote:Pa HDZ će i tako ostati u vlasti, moraju koalirat sa njima i sa Srbima čak i ako bi pobjedili, nije vam ovo Austrija pa da prosta većina formira vladu
Netacno.
Vlast se moze formirati sa HDZ 90, a ima i jos nova koalicija Hrvatska stranka BiH. HDZ 90 je u usponu, ako se ne varam imaju 5-6 nacelnika sa zadnjih opcih izbora gdje su porazili HDZ u direktnom obracunu. Znam da ih je Covic pokrao u Livnu , pa su se kasnije prisutili jer ih je na hinjaka uvukao u HNS
Netacno.
Dom naroda je bitan. A tu ti je HDZ90 pušiona.
Naci ce se rjesenje, ima jos dosta vremena. Covica vise niko nece trpiti
Ode opet po zadatku onaj jadni Nerkez Arifhodžić u Hrvate iduće godine.
E jebem ti domovinu, što sve čovjek mora trpiti za njenu dobrobit.
Još će ga raja škutorom proglasiti ili ne dao bog južnim srbinom.
dječak sa šibicama wrote:Dobar je Komso, pokupio glasove razocaranih gradZana i onda mu svi poslanici presli u SDA.
Koliko je njegov djep dobar od svega toga, posebno je pitanje... ali hajde ba da mi zajebemo Hrvate, ba.
Ja to zovem zavođenje discipline. Zar ste mislili da ce neko mirno gledati kako narod sa mizernim ucescem u stanovnistvu koristeci nezasluzene beneficije rusi drzavu?
dječak sa šibicama wrote:Dobar je Komso, pokupio glasove razocaranih gradZana i onda mu svi poslanici presli u SDA.
Koliko je njegov djep dobar od svega toga, posebno je pitanje... ali hajde ba da mi zajebemo Hrvate, ba.
Ja to zovem zavođenje discipline. Zar ste mislili da ce neko mirno gledati kako narod sa mizernim ucescem u stanovnistvu koristeci nezasluzene beneficije rusi drzavu?
Tako je. Zato ćemo tom narodu izbornim inžinjeringom uvaliti našeg čovjeka i jebavat ga na svakom koraku.
Hafis wrote:Ode opet po zadatku onaj jadni Nerkez Arifhodžić u Hrvate iduće godine.
Ko je sad pa taj?
Jel mu dedo bio ustasa ili partizan, ili i to mijenja po potrebi.
Tako je. Zato ćemo tom narodu izbornim inžinjeringom uvaliti našeg čovjeka i jebavat ga na svakom koraku.
P.S.
Ne mislim Želju, već taj bezobrazni narod.
Bolje mi njih no oni nas, kad vec drugacije ne moze, a svima je jasno da ne moze.
Hafis wrote:Ode opet po zadatku onaj jadni Nerkez Arifhodžić u Hrvate iduće godine.
Ko je sad pa taj?
Jel mu dedo bio ustasa ili partizan, ili i to mijenja po potrebi.
Nerko, među rajom poznatiji kao ''Očenaš''. Komšićev ambasador u Rimu.
Ono, kada su ''dijelili'' ambasadorske pozicije, mjesto u Rimu po tradiciji potpada pod ingerenciju hrvatskog člana predsjedništva.
Budući da je među Željinom rajom jedini znao očenaš napamet, prekucalo ga u Hrvata i uputilo u Rim kao ambasadora. Sve dok ga Cho nije nogirao odatle.
kiligonzales wrote:Zelenim date glas na narednim izborima jer najbolje gruhnu kad su na vlasti. Proradi sujeta klanovima, optuzuju se i napadaju radi talova, svime se bave samo ne vlascu, odrzavaju se te 4 godine kojekakvim tenzijama koje prave sa svojim kolegama nacionalistima iz drugih naroda i drze ljude u supljoj kako s njima drustvo napreduje. Raji nimalo bolje za te 4 godine, a nece im biti bolje ni za naredne 4. Opozicija do tada napravi dosta posla na sebi, aktivnije se ukljuci u zivot gradjana, politicki, a bome i drustvenim aktivnostima kojim ce animirati i mjenjati svijest gradjana, te poduzimati akcije protiv aktuelne vlasti. Za pocetak vrhunski ih trolati kako bi uvecala razdor medju njima.
Ne vidim potrebu da opozicija i pokusa pobijediti na sljedecim izborima. Samo ostaviti SDA, SBB i HDZ. Niposto im ne dati priliku da se isfuraju s vlasti, a da onda neko iza njih mora mijenjati izborni, ustav, kresati plate itd.
Hafis wrote:Jebi ti to. Tko bi rekao da će onaj Marinko jednoga dana postati glavni baja u državi.
A znam ga, još od onih dana kada se počeo laktati.
Marinko ne zna dvije zdrave sastavit onako sam od sebe ako nije napisano na papiru, što se tiče pivopije i pijanice, malog kepeca, MIDŽETA i patuljka komšića, volio bi mu šamar svezat pa taman robijo 10 godina.
Mi smo zemlja sa retardiranom opozicijom i to je razlog zasto imamo kriminalnu garnituru na vlasti. Ne cudi sto nam ga ovako bezbrizno i lezerno, u miru, stavljaju na svakom cosku.