Željko Komšić: Kad igraju Hrvatska i BiH, navijam za Bosnu!
- morti
E na ovo moram odgovoriti!!!yole wrote:Prvo ja zivim u Travniku,drugo ja ne branim nikoga tko je primitivan,pa tako ni Hrvate primitivce,ali jesi li znala jednu stvar,kod vas muslimana roditelji brane djeci da hodaju sa Srbima ili Hrvatima.
Ne znam ko si i neću da donosim neke zaključke o tebi, ali ova izjava ti je potpuna nebuloza!
Ne vjeruj svemu šta drugi pričaju, možda je laž!
A pogotovo ovo!
Dođi, provedi par dana, recimo u Sa, i nakon sve što budeš vidio ili doživio donesi zaključak!
A on će biti potpuna suprotnost od ovog što trenutno tvrdiš!
Opet da kažem, ne poznajem te i ne mogu da kažem da si vakav il nakav...ali ova ti NE STOJI NIKAKO!!!
-
vlado986
#128 Bravo Komšić!!
Ovim intervjuom je Komšić održao svima lekciju iz bh patriotizma, a posebno se to odnosi na "velikohrvate", jer je Komšić Hrvat. Kada bi većina Hrvata u BiH tako razmišljala, shvatili bi da onda svima može biti bolje.
- GandalfSivi
Decko, ti si glup, ali nevidjeno...yole wrote:Prvo ja zivim u Travniku,drugo ja ne branim nikoga tko je primitivan,pa tako ni Hrvate primitivce,ali jesi li znala jednu stvar,kod vas muslimana roditelji brane djeci da hodaju sa Srbima ili Hrvatima.
No Comment
-
yole
Komsic je karina obicna,ljaga,kako koji vjetar puse tako se i on povija,on ce reci da prica bosanski,mislim on Hrvat,on je obicni zaostatak bivseg sistema,niti ima neke ideale,pa sam kaze danas zenu mu se Sabina zove,to je ok,ali kaze da je ona vjernica,a on ne,pa znaci pod njenim je utjecajem,pa kako on moze nas Hrvate prestavljati.Boze sacuvaj!
-
PITARKA_SA
ja gluplji post nisam procitala od kada koristim internet,uopste..a tome ima boga mi jedno 6 godina.yole wrote:Komsic je karina obicna,ljaga,kako koji vjetar puse tako se i on povija,on ce reci da prica bosanski,mislim on Hrvat,on je obicni zaostatak bivseg sistema,niti ima neke ideale,pa sam kaze danas zenu mu se Sabina zove,to je ok,ali kaze da je ona vjernica,a on ne,pa znaci pod njenim je utjecajem,pa kako on moze nas Hrvate prestavljati.Boze sacuvaj!
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
A ko bi po tebi trebao da predstavlja Hrvate?????yole wrote:Komsic je karina obicna,ljaga,kako koji vjetar puse tako se i on povija,on ce reci da prica bosanski,mislim on Hrvat,on je obicni zaostatak bivseg sistema,niti ima neke ideale,pa sam kaze danas zenu mu se Sabina zove,to je ok,ali kaze da je ona vjernica,a on ne,pa znaci pod njenim je utjecajem,pa kako on moze nas Hrvate prestavljati.Boze sacuvaj!
-
nineac
Yole sta ako neko ko zivi u zagrebu kaze kada igra BiH - Hrvatska da navije za BiH? kakva bi bila reakcija navijaca Hrvatske, pogotovo onih navijaca iz Italije koji su primjerom svojim pokazali da ipak bosanska publika sto se tice navijanja daleko civiliziranija od njih? De mi samo to pojasni.
Drugo, komsic je rodjen u BiH a ne u hrvatskoj, pa nevidim kako moze pricati hrvatski!
Drugo, komsic je rodjen u BiH a ne u hrvatskoj, pa nevidim kako moze pricati hrvatski!
-
Teufik iz Los Angelesa
lik...ja sam musliman, moja djevojka je hrvatica, katolkinja, ona je vjernica, ja sam ateist...jel me to cini "karinom i ljagom"??yole wrote:Komsic je karina obicna,ljaga,kako koji vjetar puse tako se i on povija,on ce reci da prica bosanski,mislim on Hrvat,on je obicni zaostatak bivseg sistema,niti ima neke ideale,pa sam kaze danas zenu mu se Sabina zove,to je ok,ali kaze da je ona vjernica,a on ne,pa znaci pod njenim je utjecajem,pa kako on moze nas Hrvate prestavljati.Boze sacuvaj!
vidim kritikujes i jovica i ljubica, a koga bi ti u predsjednistvo?
-
nineac
Zakljucujuci iz njegovih "dubokoumnih" postova, mislim da prvo uopce se nesjeca onog sistema, drugo nema pojma sta je komunizam, samoupravljanje, socijalizam te demokratija, a da negovorim o tome da su Hrvatska i BiH dvije razlicite zemlje, sa katolickim stanovnistvom u njima. Ispade da je hrvat sada religija a ne nacija.
-
yole
Pa Komsic je iz SDP-a to su komunjare obicne,drugo ja ne mislim Teufik da si ti karina,nego mislim ako je Komsic ateist,a zena vjernica,a on ove stvari danas izjavljuje pa onda je ocito pod njenim utjecajem,jer da nije rekao bi neka svatko navija za koga hoce i neka prica kako hoce,a to za navijace u Zagrebu,pa coece procitaj malo recimo sportske novosti ili neke novine pa ljudima je krivo vise nego u BiH kad BiH izgubi,pa prodaju se u sredistu Zagreba dresovi Zelje,Sarajeva i Repke,prema tome,to znam iz pouzdanih izvora.
-
Tomislav MO
Ne, Hrvati su narod a kršćanstvo je religija.nineac wrote:Zakljucujuci iz njegovih "dubokoumnih" postova, mislim da prvo uopce se nesjeca onog sistema, drugo nema pojma sta je komunizam, samoupravljanje, socijalizam te demokratija, a da negovorim o tome da su Hrvatska i BiH dvije razlicite zemlje, sa katolickim stanovnistvom u njima. Ispade da je hrvat sada religija a ne nacija.
-
Tomislav MO
Onaj koga Hrvati izaberu.hrasno38 wrote:A ko bi po tebi trebao da predstavlja Hrvate?????yole wrote:Komsic je karina obicna,ljaga,kako koji vjetar puse tako se i on povija,on ce reci da prica bosanski,mislim on Hrvat,on je obicni zaostatak bivseg sistema,niti ima neke ideale,pa sam kaze danas zenu mu se Sabina zove,to je ok,ali kaze da je ona vjernica,a on ne,pa znaci pod njenim je utjecajem,pa kako on moze nas Hrvate prestavljati.Boze sacuvaj!
-
PITARKA_SA
pa Zeljko Komsic je i govorio u svoje ime,da navija za Bosnu,i da govori Bosanskim jezikom.a to sto nekim ljudima je jedina opcija da neko bude hrvat da mora biti u HDZ-u i da mora navijati za Hrvatsku..to je vas problem,ne njegov.
-
Tomislav MO
Nitko nije rekao da Željko Komšić nije Hrvat.PITARKA_SA wrote:pa Zeljko Komsic je i govorio u svoje ime,da navija za Bosnu,i da govori Bosanskim jezikom.a to sto nekim ljudima je jedina opcija da neko bude hrvat da mora biti u HDZ-u i da mora navijati za Hrvatsku..to je vas problem,ne njegov.
-
PITARKA_SA
ali puno manji od HDZ-ovaca?Tomislav MO wrote:Nitko nije rekao da Željko Komšić nije Hrvat.PITARKA_SA wrote:pa Zeljko Komsic je i govorio u svoje ime,da navija za Bosnu,i da govori Bosanskim jezikom.a to sto nekim ljudima je jedina opcija da neko bude hrvat da mora biti u HDZ-u i da mora navijati za Hrvatsku..to je vas problem,ne njegov.
-
Teufik iz Los Angelesa
nije bas tako. navijaj ti za koga hoces kad hrvatska igra sa senegalom ili engleskom. i ja tad navijam za hrvatsku! navijao sam za njih i '98 na svjetskom.yole wrote:Pa Komsic je iz SDP-a to su komunjare obicne,drugo ja ne mislim Teufik da si ti karina,nego mislim ako je Komsic ateist,a zena vjernica,a on ove stvari danas izjavljuje pa onda je ocito pod njenim utjecajem,jer da nije rekao bi neka svatko navija za koga hoce i neka prica kako hoce,a to za navijace u Zagrebu,pa coece procitaj malo recimo sportske novosti ili neke novine pa ljudima je krivo vise nego u BiH kad BiH izgubi,pa prodaju se u sredistu Zagreba dresovi Zelje,Sarajeva i Repke,prema tome,to znam iz pouzdanih izvora.
ali kada hr igra protiv zemlje u kojoj zivis i u kojoj si rodjen, protiv reprezentacije BOSNE I HERCEGOVINE a ne protiv "muslimana", zar nije logicno da navijas za BiH?
drugo, ja sam u zagrebu svakih mjesec dva, nisam nesto primjetio dresove Sarajeva i Selje (
-
zzzzz
Pa Teufiuce, odluci se jesi li musliman ili ateista.Teufik iz Los Angelesa wrote:lik...ja sam musliman, moja djevojka je hrvatica, katolkinja, ona je vjernica, ja sam ateist...jel me to cini "karinom i ljagom"??yole wrote:Komsic je karina obicna,ljaga,kako koji vjetar puse tako se i on povija,on ce reci da prica bosanski,mislim on Hrvat,on je obicni zaostatak bivseg sistema,niti ima neke ideale,pa sam kaze danas zenu mu se Sabina zove,to je ok,ali kaze da je ona vjernica,a on ne,pa znaci pod njenim je utjecajem,pa kako on moze nas Hrvate prestavljati.Boze sacuvaj!
vidim kritikujes i jovica i ljubica, a koga bi ti u predsjednistvo?
-
yole
Otidi u Odakovu broj 3,ako znas gdje je,ja necu navijati za BiH sve dok na stadionu prestanu biti ljiljani,mjeseci i zvijezde,zastave saudijske arabije,prestane se vikati ubij srbina,gazi ustase,pa covjece sta ti mislis kako je Blazu bilo u Zenici protiv Madjarske.
-
Teufik iz Los Angelesa
e jebes ga, imam islamsko ime, roditelji mi imaju islamska imena, isto tako i prezime, al ne vjerujem u boga. pa me eto svrstaj dje ti je volja 
-
PITARKA_SA
koliko god se covjek trudio da bude "normalan",razuman,tolarantan,otvoren za tudja misljenja..onda u jendom momentu shvati,da je sa nekim ljudima stvarno,ali stvarno ne moguce razgovarati.
treba ovu temu zatvarat jer svi se vrtimo u krug ko budale,ovi svoje,oni svoje,mi svoje..do iznemoglosti.
treba ovu temu zatvarat jer svi se vrtimo u krug ko budale,ovi svoje,oni svoje,mi svoje..do iznemoglosti.