Ja ne da sam uvjeren nego 100% siguran da ne postoji nikakav plan - nego samo bezidejno lupanje kako su svi ološ kako je jedino df sansa jer su novi i nisu korumpirani i tako te bajke....Skijaš wrote:Pa bila je to dobra teorija, nakon HDZ-a izbaciti i SDA a onda Radončiću kao slabijem pritegnuti ular. Međutim, ispostavilo se da Lagumdžija ima sasvim drugačije ciljeve i stvar je krenula ka gorem. To je još dobra opcija, ali nisam siguran da je Komšić kapacitet za takve manevre.webby-x wrote:Možda, kao Lagumdžija, planira koalirati sa Vikićevom strujom SBB-a?Skijaš wrote:S obzirom da Komšić nema svoj medij, nadam se da se radi o sličnom taktiziranju.
Jesi li svjestan da si isto tako Lagumdžiju pravdao kada je najavljivao ovakvu koaliciju?
Činjenica je da je prvi spinoff nastao iz političkih partija koji već uzimaju učešće u političkoj vlasti bih bio sbih i tu se desilo svašta,
Drugi spinoff sbb sve isto pravilo glavnu riječ vode ljudi koji su učestvovali u političkom miljeu preko druge partije prilikom formiranja prve partije - porazni rezultati...
Evo sad i df....
Nema to niti plana niti programa samo cilj dolazak na vlast i jahanje....(to je i plan i program)....
Ko glasa za ove - a svjestan je o čemu se radi - zao mi ga....
Ako nije svjestan neka dodje i procjeni situaciju pa tek onda da misljenje....
I Mmf nije nikada bio prepreka dobroj i plemenitoj ideji - samo u svemu ovome nema ničega ni dobrog ni plemenitog.....