Plakat ćete i vi za Komšićem i takvim hrvatskim članom. Ili nećete?Bosnjak333 wrote:Ti vjerovatno jesi pa si i jedan od krivaca zato sto BiH ima najnesposobnijeg clana predsjednistva od samostalnosti drzave.seln wrote:Sta te boli, ionako nisi glasala za njega. Pitam li ja tebe za najmanjeg princa?žuta wrote:ta će Željko ušutio se ko ......... pa će oslije bit nisam znao
Željko Komšić-član Predsjedništva
- Ricken
#776 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva
-
Bosnjak333
#777 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva
Meni je sasvim svejedno,od onog dana kada se slozio sa Radmanovicem i podrzao budzet za mene je ovaj covjek spao na nivo Milorada Dodika.Zanemarivao sam njegov nerad i kriminal,ali sa onim potezom je definitivno izdao Bosnu i pridriuzio se crvenim fasistima.Ricken wrote:
Plakat ćete i vi za Komšićem i takvim hrvatskim članom. Ili nećete?
- branimir stulic
#778 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva
Na iducim izborima glasam za dvojac Sejdic-Finci...
- sabina1
- Location: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena.
#779 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva
Šta ćemo bez budžeta ? Ti nas hraniš ? Ili oni koje ti podržavaš?Bosnjak333 wrote:Meni je sasvim svejedno,od onog dana kada se slozio sa Radmanovicem i podrzao budzet za mene je ovaj covjek spao na nivo Milorada Dodika.Zanemarivao sam njegov nerad i kriminal,ali sa onim potezom je definitivno izdao Bosnu i pridriuzio se crvenim fasistima.Ricken wrote:
-
Bosnjak333
#780 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva
Ti prihvati budzet i priznaj RS kao drzavu,znam da bi to Komsic i SDP rado uradili,a samim tim i njihovi simpatizeri i jos dajte HDZ-u treci entitet,ili mozda i njima drzavu...tvsabina wrote:Šta ćemo bez budžeta ? Ti nas hraniš ? Ili oni koje ti podržavaš?Bosnjak333 wrote:Meni je sasvim svejedno,od onog dana kada se slozio sa Radmanovicem i podrzao budzet za mene je ovaj covjek spao na nivo Milorada Dodika.Zanemarivao sam njegov nerad i kriminal,ali sa onim potezom je definitivno izdao Bosnu i pridriuzio se crvenim fasistima.Ricken wrote:
- sabina1
#781 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva
Ja sam mislila dosada da je entitet RS nastala u Dejtonu. Potpisnici iz BiH - Izetbegović Alija , Silajdžić Haris i Šaćirbegović Muhamed. Usvajanje budžeta države unutar kog obitava entitet RS nije priznanje bilo kakve "države".Bosnjak333 wrote:Ti prihvati budzet i priznaj RS kao drzavu,znam da bi to Komsic i SDP rado uradili,a samim tim i njihovi simpatizeri i jos dajte HDZ-u treci entitet,ili mozda i njima drzavu...tvsabina wrote:Šta ćemo bez budžeta ? Ti nas hraniš ? Ili oni koje ti podržavaš?Bosnjak333 wrote:
Meni je sasvim svejedno,od onog dana kada se slozio sa Radmanovicem i podrzao budzet za mene je ovaj covjek spao na nivo Milorada Dodika.Zanemarivao sam njegov nerad i kriminal,ali sa onim potezom je definitivno izdao Bosnu i pridriuzio se crvenim fasistima.
I nisi odgovorio na pitanja a replicirao si : Šta ćemo bez budžeta ? Ti nas hraniš ? Ili oni koje ti podržavaš?
- madner
#782 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva
Moze li mi neko objasniti kako ovaj budzet, koji je 50 miliona veci od tehnickog predstavlja udar na drzavu?
-
Bosnjak333
#783 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva
Isto kao i sa budzetom,umirati od gladi.Oni su potpisali RS kao entitet,a Komsic,Zlaja i co kako su krenuli jos malo ce i drzavnost potpisati.Komsic se nije pojavio na TV-u od onog pizdenja pred kamerama nakon svadje sa big Zlajom,a to mu je bilo jedino pojavljivanje od kako je ponovo izabran u predsjednistvo.Jednostavno on krade u tisini,a moze tako jer upravlja Federalnom televizijom koja ne smije da izvjestava o njegovom kriminalu jer ko god to uradi biva smijenjen od SDP-ovca Damira Kaletovica.tvsabina wrote: Ja sam mislila dosada da je entitet RS nastala u Dejtonu. Potpisnici iz BiH - Izetbegović Alija , Silajdžić Haris i Šaćirbegović Muhamed. Usvajanje budžeta države unutar kog obitava entitet RS nije priznanje bilo kakve "države".
I nisi odgovorio na pitanja a replicirao si : Šta ćemo bez budžeta ? Ti nas hraniš ? Ili oni koje ti podržavaš?
- sabina1
#784 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva
Ako želiš diskutirati - diskutuj , to je osnovno ljudsko pravo. Prvo se teoretski informiši šta je budžet (organizacije,opštine ili države) , na koji način se usvaja i kako se dijeli, Dobićeš kompetenciju i ozbiljnost u diskusijama.Bosnjak333 wrote:Isto kao i sa budzetom,umirati od gladi.....tvsabina wrote: Ja sam mislila dosada da je entitet RS nastala u Dejtonu. Potpisnici iz BiH - Izetbegović Alija , Silajdžić Haris i Šaćirbegović Muhamed. Usvajanje budžeta države unutar kog obitava entitet RS nije priznanje bilo kakve "države".
To što Željko Komšić nije htio de facto preći u SDA , ne znači da ova država treba ispaštati (razmisli koliko dječijih usta u BiH se ipak nahranilo usvajanjem takvog budžeta). Svoje marifetluke nek provode - mimo naroda ako ikako mogu.
I budi pozdravljen
-
Bosnjak333
#785 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva
Dok je Dodik u Zlaji vidi prijatelja i saradnika znas koliko je sati...tvsabina wrote:Ako želiš diskutirati - diskutuj , to je osnovno ljudsko pravo. Prvo se teoretski informiši šta je budžet (organizacije,opštine ili države) , na koji način se usvaja i kako se dijeli, Dobićeš kompetenciju i ozbiljnost u diskusijama.Bosnjak333 wrote:Isto kao i sa budzetom,umirati od gladi.....tvsabina wrote: Ja sam mislila dosada da je entitet RS nastala u Dejtonu. Potpisnici iz BiH - Izetbegović Alija , Silajdžić Haris i Šaćirbegović Muhamed. Usvajanje budžeta države unutar kog obitava entitet RS nije priznanje bilo kakve "države".
To što Željko Komšić nije htio de facto preći u SDA , ne znači da ova država treba ispaštati (razmisli koliko dječijih usta u BiH se ipak nahranilo usvajanjem takvog budžeta). Svoje marifetluke nek provode - mimo naroda ako ikako mogu.
I budi pozdravljen
- seln
#786 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva
To sto je prijatelja i saradnika do sada vidio u Sulji (a prije njega Momcilo u Aliji), nije nikakav problem?Bosnjak333 wrote: Dok je Dodik u Zlaji vidi prijatelja i saradnika znas koliko je sati...
- Corto Maltese
#787 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva
Ustavne promjene predviđaju peteročlano predsjedništvo BiH, po modelu: tri predstavnika konstitutivnih naroda, Sejdić ili Finci iz reda Ostalih, i Željko Komšić iz reda Nestalih
-
Bosnjak333
#788 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva
Ne izmisljaj druze.Saradnja je do sada bila zasto je tako MZ nalagala,a danas je meni se cini cista ljubav izmedju Lagumdzije i Dodika.Dodik je napokon nasao sebi ravnog cetnika.seln wrote:To sto je prijatelja i saradnika do sada vidio u Sulji (a prije njega Momcilo u Aliji), nije nikakav problem?Bosnjak333 wrote: Dok je Dodik u Zlaji vidi prijatelja i saradnika znas koliko je sati...
- Banksy
#789 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva
Koga briga, to je hrvatski član, još bolje ...Bosnjak333 wrote:Ti vjerovatno jesi pa si i jedan od krivaca zato sto BiH ima najnesposobnijeg clana predsjednistva od samostalnosti drzave.seln wrote: Sta te boli, ionako nisi glasala za njega. Pitam li ja tebe za najmanjeg princa?
Sreća naša da je naš, bošnjački član Bakir Izetbegović sposoban i okretan, pošten i pravedan, ukratko, pravi čovjek na pravom mjestu.
- Challenger__
#790 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva
Kad već pominjemo ostale... Gospodin Nebojša Radmanović ima gospodsko držanje i državničke manire. Ko god je imao kontakta sa njim, mogao je u to da se uvjeri, pa i ja lično.
On je za malog pajaca Ž.K., gospodin i državnik par excellence.
On je za malog pajaca Ž.K., gospodin i državnik par excellence.
- Skijaš
#791 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva
Radmanović je četnik par excellence. Uglađen je, bio je i Koljević, ali četnik je četnik. Ono što čovjeka čini čovjekom jeste njegov odnos prema pravdi, a ne kako drži viljušku.Challenger__ wrote:Kad već pominjemo ostale... Gospodin Nebojša Radmanović ima gospodsko držanje i državničke manire. Ko god je imao kontakta sa njim, mogao je u to da se uvjeri, pa i ja lično.
On je za malog pajaca Ž.K. gospodin i državnik par excellence.
- nosara
#792 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva
zelja u tom segmentu briljira...Skijaš wrote:Radmanović je četnik par excellence. Uglađen je, bio je i Koljević, ali četnik je četnik. Ono što čovjeka čini čovjekom jeste njegov odnos prema pravdi, a ne kako drži viljušku.Challenger__ wrote:Kad već pominjemo ostale... Gospodin Nebojša Radmanović ima gospodsko držanje i državničke manire. Ko god je imao kontakta sa njim, mogao je u to da se uvjeri, pa i ja lično.
- Banksy
#793 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva
nosara wrote:zelja u tom segmentu briljira...Skijaš wrote:Radmanović je četnik par excellence. Uglađen je, bio je i Koljević, ali četnik je četnik. Ono što čovjeka čini čovjekom jeste njegov odnos prema pravdi, a ne kako drži viljušku.Challenger__ wrote:Kad već pominjemo ostale... Gospodin Nebojša Radmanović ima gospodsko držanje i državničke manire. Ko god je imao kontakta sa njim, mogao je u to da se uvjeri, pa i ja lično.
- Challenger__
#794 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva
Govor mržnje par excellance. Sve sreća ma mu je domet - Bogu hvala - ograničen, kao i Komšić.Skijaš wrote: Radmanović je četnik par excellence. Uglađen je, bio je i Koljević, ali četnik je četnik. Ono što čovjeka čini čovjekom jeste njegov odnos prema pravdi, a ne kako drži viljušku.
- ultima_palabra
#795 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva
Poserem se na državnika.Challenger__ wrote:Govor mržnje par excellance. Sve sreća ma mu je domet - Bogu hvala - ograničen, kao i Komšić.Skijaš wrote: Radmanović je četnik par excellence. Uglađen je, bio je i Koljević, ali četnik je četnik. Ono što čovjeka čini čovjekom jeste njegov odnos prema pravdi, a ne kako drži viljušku.
Žali se Sanji Vlaisavljević.
- Banksy
#796 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva
E ovo bih ti već potpisala.Skijaš wrote:
Radmanović je četnik par excellence. Uglađen je, bio je i Koljević, ali četnik je četnik. Ono što čovjeka čini čovjekom jeste njegov odnos prema pravdi, a ne kako drži viljušku.
- Challenger__
#797 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva
Nema potrebe. Drukanje ostaje za autsajdere.ultima_palabra wrote: Poserem se na državnika.
Žali se Sanji Vlaisavljević.
Od Komšića pa nadalje.
- Skijaš
#798 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva
Trebamo imati jasan gard prema šovinističkoj ideji velikosrpstva i bilo bi opasno da pod krinkom "kulture dijaloga" relativiziramo zlo dovodeći ga u istu ravan s plemenitim idejama i ljudskošću.Challenger__ wrote:Govor mržnje par excellance. Sve sreća ma mu je domet - Bogu hvala - ograničen, kao i Komšić.Skijaš wrote: Radmanović je četnik par excellence. Uglađen je, bio je i Koljević, ali četnik je četnik. Ono što čovjeka čini čovjekom jeste njegov odnos prema pravdi, a ne kako drži viljušku.
- v33
#799 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva
ma Komsic je super

- Corto Maltese
#800 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva
Skijaš wrote:Trebamo imati jasan gard prema šovinističkoj ideji velikosrpstva i bilo bi opasno da pod krinkom "kulture dijaloga" relativiziramo zlo dovodeći ga u istu ravan s plemenitim idejama i ljudskošću.
Molbica? Možemo li se dogovoriti (ti i ja, ne mi svi) da kad god pišeš u prvom licu množine, što je gotovo uvijek, da dodaš i disklajmer, nešto kao: "Kad kažem Mi, mislim Ja, u množini!"Skijaš wrote: Kao što su SDP-ovci rekli, moramo napraviti otklon od dosadašnjeg šablona podjele tala po kojem se uvijek znalo koja stranka dobija koji dio kolača. Taj etnički princip je nametnuto i pogrešno tumačenje ustava i dobro je da smo izašli van tog okvira. Ali isto tako, ne smijemo otklizati ni u isključivo građansku državu u kojoj se vlada prostom većinom.
Teško te pratiti, ne znam predstavljaš li neku interesnu grupu ili samo podvojenu ličnost u pitanju, pa ne znam kome da repliciram. Tebi, vama, svima vama, nekima od vas...