Željko Komšić-član Predsjedništva

Post Reply
TalkTalkTalk

#76 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva

Post by TalkTalkTalk »

-LIBERO- wrote:
pravaistina wrote: Zeljko treba traziti sazivanje vanrednog kongresa ,stati na celo svoje stranke SDP
To je skoro pa neostvarljivo u trenutnom rasporedu poslusnika u vrhu te stranke.

Za Zeljka je glasalo preko 300.000 ljudi, neka izadje bar 20.000 glasaca na ulicu pa cu pitat ja poslusnike
kad im dodju pred domove, nece morati dugo hodati, svi u centru zive :)
MUNAFIK

#77 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva

Post by MUNAFIK »

zateznistub wrote: kad si na funkciji u stranci a ne pitaju te mnogo, onda to nije potez djeteta vec covjeka sa stavom. nije covjek neko ko ide kod drgog po misljenje vec ima svoje vlastito
Sustina svega... I ovo se desava u svim strankama...

Svaka cast Zeljku na hrabrosti za ovakav potez...
spreca

#78 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva

Post by spreca »

SDP nece nikada dobiti moj glas(dok je LaguNdzija na celu stranke)a Zeljko kao pojedinac uvijek
ice2cube

#79 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva

Post by ice2cube »

TalkTalkTalk wrote:Svako ko napusti SDP zasluzuje cestitke, ali Zeljko zasluzuje milion eura
Bolje i SDP, nego SDA.
PipiDugaDevetka
Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#80 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva

Post by PipiDugaDevetka »

Zakon o opljačkanoj imovini na sunce!
Revizija privatizacije!
Zbog toga sam glasao i zbog Zlatnog ljiljana.
forza milan

#81 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva

Post by forza milan »

PipiDugaDevetka wrote:Zakon o opljačkanoj imovini na sunce!
Revizija privatizacije!
E dzaba si glasao. SDP vise lici na kriminalnu bandu tipa Cosa Nostra nego na bilo kakvu politicku stsanku, a kamoli na onu koja bi se trebala boriti za oduzimanje nelegalne imovine.
malaplavooka

#82 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva

Post by malaplavooka »

forza milan wrote:
PipiDugaDevetka wrote:Zakon o opljačkanoj imovini na sunce!
Revizija privatizacije!
E dzaba si glasao. SDP vise lici na kriminalnu bandu tipa Cosa Nostra nego na bilo kakvu politicku stsanku, a kamoli na onu koja bi se trebala boriti za oduzimanje nelegalne imovine.

Odavno je Mr. MVP prestao da pominje naum o oduzimanju nelegalno stečene imovine i to onda kad je iz opozicije prešao u poziciju, zapustio stomačinu i postao alter ego gos'n Milorada, pa čak ni u fizičkom izgledu između njih dvojice nema haman neke razlike, sve više liče jedan na drugog.Željkov istup iz mile Partije je postupak čovjeka koji još uvijek ima osjećaj za dobro i loše, postupak čovjeka koji je prvo bosanac sa velikim B pa tek onda željko i to sa malim ž.
Dupli_skalp

#83 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva

Post by Dupli_skalp »

VektoR wrote:Svidjalo se to tebi ili ne svidjalo, sadasnja SDA je bliza socijaldemokratiji i demokratiji uopste je bliza nego SDP sa Zlatkom Lagumdzijom.
evo javljaju se mladi i nadobudni semiri kaplani iz štaba. :lol:

konstatacija = jedna od najvećih provala ikad izvaljenih na ovom portalu.
G@ss

#84 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva

Post by G@ss »

Image
:thumbup:
palamuda

#85 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva

Post by palamuda »

eyesburn wrote:
VektoR wrote:Svidjalo se to tebi ili ne svidjalo, sadasnja SDA je bliza socijaldemokratiji i demokratiji uopste je bliza nego SDP sa Zlatkom Lagumdzijom.
evo javljaju se mladi i nadobudni semiri kaplani iz štaba. :lol:

konstatacija = jedna od najvećih provala ikad izvaljenih na ovom portalu.
U ovoj provali kako ti kažeš milsim da ima dosta istine, ako ništa unutarstranački izbori u SDA više liče na demokratiju nego na Sjevernu Koreju
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#86 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva

Post by Truba »

sad ga treba izbaciti iz stranke ili ga vratoti kući da pobijedi koldžu :mrgreen:
Comrad

#87 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva

Post by Comrad »

Kad covjek iznese svoj iskren stav i kaze ono sto mu je na jeziku, jok to ne valja. Treba bit namazan.

Po pojedinim forumasima, glavne odlike politicara su da bude lopuza, neiskren i da podvije rep kad kod treba. I mi se cudimo sto nam je ovako i ko nam vodi zemlju. :roll:

Zeljko je legenda, da je pametan sad bi oformio stranku, dovoljno mu je da pozove kadar koji je napustio SDP imao bi sasvim dovoljno ljudi.
hadzinicasa

#88 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva

Post by hadzinicasa »

fazon je što je čovjeku koji ima i trun savjesti jedino preostalo da se ogradi od patološkog egomanijaka. a do tada mu se već se ogadila svaka politika što zbog gorepomenutog, a što zbog njegovih pandana koji su se nekontrolirano razmnožili i ušli u sve sfere društva....

i tu prestaje svaka priča. i onaj ko je valjao, imalo motiv, volju, želju, najbolje namjere ma kako nezgrapno zapravo djelovao..... ubijen je u pojam, tj Vođa ga je satr'o.

za mene lično, ma kako naivno bilo, nema zaista većeg poraza od '95 naovamo - od ovoga.
spreca

#89 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva

Post by spreca »

Comrad wrote:Kad covjek iznese svoj iskren stav i kaze ono sto mu je na jeziku, jok to ne valja. Treba bit namazan.

Po pojedinim forumasima, glavne odlike politicara su da bude lopuza, neiskren i da podvije rep kad kod treba. I mi se cudimo sto nam je ovako i ko nam vodi zemlju. :roll:

Zeljko je legenda, da je pametan sad bi oformio stranku, dovoljno mu je da pozove kadar koji je napustio SDP imao bi sasvim dovoljno ljudi.
I ne samo kadar koji je napustio ,jos je puno dobrih i pametnih i postenih koji se nemogu svrstati u ove pokvarene mucak stranke a posli bi sa Zeljkom.
arzuhal

#90 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva

Post by arzuhal »

Željko se počeo ponašat, ko mu je to dopustio?
Ridjobrki

#91 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva

Post by Ridjobrki »

spreca wrote:
Comrad wrote:Kad covjek iznese svoj iskren stav i kaze ono sto mu je na jeziku, jok to ne valja. Treba bit namazan.

I ne samo kadar koji je napustio ,jos je puno dobrih i pametnih i postenih koji se nemogu svrstati u ove pokvarene mucak stranke a posli bi sa Zeljkom.

I na svakog jednog takvog prikačilo bi se još pet parazitskih oportunističkih sons of bitches i gdje si bio - nigdje, šta si radio - ništa. Kakva nova stranka, e baš nam još jedna nova treba.
hadzinicasa

#92 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva

Post by hadzinicasa »

dobro a šta je alternativa?
arzuhal

#93 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva

Post by arzuhal »

Kada bi se desio neki SF scenario pa Željko prešao u SBB, ja bih se pajperom zaletio u toranj...Poveo bih i madnera.
spreca

#94 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva

Post by spreca »

Ridjobrki wrote:
spreca wrote:

I na svakog jednog takvog prikačilo bi se još pet parazitskih oportunističkih sons of bitches i gdje si bio - nigdje, šta si radio - ništa. Kakva nova stranka, e baš nam još jedna nova treba.
Zato bise ugasile neke stare i dotrajale i budjave ko ubudjali sir :D .......a sa parazitima se da boriti......naravno ako se hoce.
Last edited by spreca on 20/03/2012 09:25, edited 1 time in total.
Boom71

#95 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva

Post by Boom71 »

ovaj zeljkin potez je ocekivan.ljigavost lagumdzije opet uzima danak.

nije komsic vjest politicar i neko ko zna taktizirati,ali je zato simbol neke bolje,ljepse bosne i hercegovine u kojoj je (barem)nacionalizam cisti papanluk.

sta ce zeljko uraditi ovih dana,hoce li iskreno i do kraja odigrati ovu utakmicu i propricati jasno i otvoreno o svemu je veliko pitanje?!
hadzinicasa

#96 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva

Post by hadzinicasa »

arzuhal wrote:Kada bi se desio neki SF scenario pa Željko prešao u SBB, ja bih se pajperom zaletio u toranj...Poveo bih i madnera.
pu pu pu
možeš i mene povesti komotno.
Last edited by hadzinicasa on 20/03/2012 09:26, edited 1 time in total.
hamalalija

#97 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva

Post by hamalalija »

Sta rec, vidim svakakvih komentara tipa sto ne da ostavku i na funkciju predsjednika, pa valjda zato sto mu je narod dao legitimitet 300 i nesta hiljada glasova, a stranka moze kandidovati koga hoce ali ako narod ne glasa djzba sve.
Toliko o tome koliko se zna o strankama, politici, izborima, demokratiji i sta ja znam cemu sve ne, valjda zaostavstina komunizna i jednopartijoskog sistema gdje je CK imao imao glavnu rijec bez obzira na narod, pa ako izadjes iz partije moras sici i sa funkcije e u demokratiji toga nema.

Znaci drug Zlaja razjeba stranku, hajd neka je, dosao djavo po svoje, koketiranje sa SDA, pa miletom, pa evo i sa Jeremicem. Nije meni zao ni Zeljke ni Zlaje, zao mi stranke (tj. clanova), zao mi sto se raspada najjaca gradjanska stranka, sto se raspada najjaca opozicija nacionalistima sa svojim satelitima, je li nam to opozicja fahro, hairs (koji daje ostavku po 100 put) itd itd.Ko je gradjanska opozicija, ili ko ce biti ta gradjanska opozicija.

Pa zamislite kako likuju Covic i Ljubic ( ali evo citam i kod njih puca po savovima), pa mile, joj zamislite onaj begovski hinjski smjeh koji upucuje princ Zlaiji sa beogvkog mindera.
Neka nek se smiju i treba da se smiju.

Sve je to super visestranacki sistem, pluralizam, demokratija, ali ima jenda narodna gdje je puno baba kilava su djeca, pa tako i kod nas vise stranaka. Sve su stanke popucale samo SDP 2 puta, prvi put se izrodio SDU sa li ce sad biti.
Ridjobrki

#98 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva

Post by Ridjobrki »

hadzinicasa wrote:dobro a šta je alternativa?
NIrvana, Pearl Jam, Smashing Pumpkins... Bar u moje doba, kasnije su i oni upali u mainstream.
mimoza33

#99 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva

Post by mimoza33 »

dodje SDP prodje demokratija. Zeljko uz tebe smo, ebo Zlaju lopova megalomanskog.
arzuhal

#100 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva

Post by arzuhal »

Ridjobrki wrote:
hadzinicasa wrote:dobro a šta je alternativa?
NIrvana, Pearl Jam, Smashing Pumpkins... Bar u moje doba, kasnije su i oni upali u mainstream.
Komercijala, nisu budale, hoće raja nešto veselo...
Post Reply