Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Oglasio se on eto pisu svi o tome
I neka je svaka mu cast.Malo je danas gospode u politici.
Sta drugo reci nego svaka cast komshija(odnosno prezidente)
plejka2 wrote:Oglasio se on eto pisu svi o tome
e neće više stranka plaćati osiguranje u Hrasnom sad mora sam sve
Ne pratio ja vala jednu temu na sto topica. Mandalit' ovo dok ne prođe gužva pa odmandalit' kad se stvore uvjeti da se o Ž.K. priča isključivo o članu predsjedništva. Zasad je ovo ipak pitanje unutarstranačkih odnosa u SDP-u.
plejka2 wrote:Oglasio se on eto pisu svi o tome
e neće više stranka plaćati osiguranje u Hrasnom sad mora sam sve
Ja mislim da je on jedini politicar kome nije potrebno osiguranje(makar u nasem gradu)
Za ostale gradove neznam al ovde mu to def.nije potrebno....
Ridjobrki wrote:Ne pratio ja vala jednu temu na sto topica. Mandalit' ovo dok ne prođe gužva pa odmandalit' kad se stvore uvjeti da se o Ž.K. priča isključivo o članu predsjedništva. Zasad je ovo ipak pitanje unutarstranačkih odnosa u SDP-u.
Razumiješ se u politiku ko M. K u ping pong! Ž. Komšić se mora ponašati i odgovornije i mudrije! Šta će postići (šta želi postići) svojim "napuštanjem funkcija"?
Last edited by SprecoM on 19/03/2012 22:01, edited 1 time in total.
etovidis wrote:Komsic je vjerovatno dobronamjeran ali je zato sigurno polupismeni primitivac koji sramoti Bosnu i Hercegovinu kada je zastupa, kao npr. na medjudrzavnom sastanku na Jahorini.
......i to mu sigurno porucuje doktor nauka sa diplomom stecenom u Travniku ili Kiseljaku. Cudno je kako te ljudi mrze kad imas stav i kad ne dozvoljavas da neko upravlja njim.
etovidis wrote:Komsic je vjerovatno dobronamjeran ali je zato sigurno polupismeni primitivac koji sramoti Bosnu i Hercegovinu kada je zastupa, kao npr. na medjudrzavnom sastanku na Jahorini.
......i to mu sigurno porucuje doktor nauka sa diplomom stecenom u Travniku ili Kiseljaku. Cudno je kako te ljudi mrze kad imas stav i kad ne dozvoljavas da neko upravlja njim.
SprecoM wrote:Ne, nije Zlatku, već sebi zabio auto gol! Ž. Komšić je ovakvim potezom pokazao da nema mudrosti za bavljenje politikom!
on mudrosti nema odavno, ali je zapanjujuce to da mu politicki potezi nisu u skladu sa godinama i iskustvom
Ma hajde......a sta je mudro biti figura u partiji pomocu koje se dobijaju izbori a onda ko te hebe i ko te sta pita. Imati stav je ocito rariret i misaona imenica za pojedince.
Koja je korist i kome je učinjena neka korisna stvar ovim što je Ž. Komšić dao ostavku na funkcije u SDP-u?! Ima li tu ikakve mudrosti? Ovo je potez uvrijeđenog djeteta!
SprecoM wrote:Koja je korist i kome je učinjena neka korisna stvar ovim što je Ž. Komšić dao ostavku na funkcije u SDP-u?! Ima li tu ikakve mudrosti? Ovo je potez uvrijeđenog djeteta!
kad si na funkciji u stranci a ne pitaju te mnogo, onda to nije potez djeteta vec covjeka sa stavom. nije covjek neko ko ide kod drgog po misljenje vec ima svoje vlastito