Željko Komšić-član Predsjedništva

Post Reply
Trebam te

#1726 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva

Post by Trebam te »

madner wrote:Dobra je Lukavica skroz, jeftini stanovi su doveli do najvece enklave Bosnjaka u RSu. :D
Madner, zakuca mu majstorkski :-D

:thumbup: :bih:
joint union

#1727 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva

Post by joint union »

debeljko20 wrote:
joint union wrote:
Eki, nije sija nego vrat, nego kod tebe nema shifta ili ne znas da se imena ljudi, gradova pisu velikim slovom, a isto ide cak i na pocetak recenice, neces vjerovati. Zamisli ljiljan ambasador u BG, mogu misliti kako si se jeo :D . Cuj svi znali za mladica i karadzica (namjerno mala slova, da me ne bi nisko hvatao), ja nisam, a ti ako jesi, sto ne uze milioncice, pa bi sad kuckao sa Sejsela a ne iz predgradja. Sto niko prije i poslije njega iz SDP-a ne uze opstinu Novo Sarajevo ako je takav pijun? Sto ne nadje Zlaja jos bar jednog pijuna?
malim slovima pišem da bih dobio na vremenu ali bar znma da napišem pravilno prezime čovjeka o kojem govorim. ajde ti meni reci je li pravilno reći kuća ili kuča? :D

a evo vas sam se pojeo čudi me kako sam živ tolike godine nakon toga. :lol:

uzeo je opštinu novo sarajevo zato što je zlatni ljiljan. to je valjda jasno. nije uzeo zato što je dobar pravnik ili stručnjak nego zato što ljudi još žive u ratu. a imao je i mašineriju iza sebe, medije prvenstveno, sdp-ovu infrastrukturu, sda-ovsku nesposobnost, lopovluk i nepotizam koji mu je išao na ruku. sve je to splet okolnosti.
a zlaji ne treba još jedan takav pijun jer mu je i ovaj previše. možda bi mogao iskoristiti slavišu šućura da se nametne srbima ali zbog brojnosti srba to ne može. mogao je samo komšića suprotstaviti hrvatima. to je i uradio.
Bravo za tebe, nego sto ne uze pare za Rasu i Raleta, imao bi vremena koliko hoces, mogao bi i po dva velika slova staviti? Sto se Zlaje tice, ako mu je nekad i bilo tvrdo, za mene je me(h)ko odsad, nadalje i ubuduce. Cuj uzeo sto je ljiljan, pa ima, kako ti kazes, jos stotine ljiljana, pa sto jos neki ne uze? Ovo ostalo, sto je po tebi, islo njemu na ruku, stoji i dan danas pa? Sto ne kandiduje Sucura u Novom Sarajevu?
E svasta sam cuo, ali pijun previse :D . Jesi li ikad cuo da je neko zijanio zbog pijuna previse?
Banksy

#1728 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva

Post by Banksy »

debeljko20 wrote: znači privukla te lukavica čak toliko da si se tamo morao i nastaniti. džaba film festival, džaba mega koncert jednom godišnje, džaba civilizacija. šta te konkretno privuklo? genocidaško društvo ili miris balege? :D
Ne trolaj s Lukavicom ...
Vrati se temi.

Koji je zapravo tvoj pravi problem s Komšićem?
Taj što je on sam živi, materijalni dokaz da je Federacija u demokratskom, ljudskom, građanskom, multietničkom smislu, još uvijek bolji i pošteniji dio BiH?
Jel to?
Alfons Kauders

#1729 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva

Post by Alfons Kauders »

madner wrote:Dobra je Lukavica skroz, jeftini stanovi su doveli do najvece enklave Bosnjaka u RSu. :D
jeftini su stanovi fakat... pogotovo raji koja te zgrade nije vidjela uzivo

jedina dobra stvar s lukavicom je da je onim novim putem jahorina na samo 30 minuta voznje, the end
debeljko20

#1730 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva

Post by debeljko20 »

Banksy wrote:
debeljko20 wrote: znači privukla te lukavica čak toliko da si se tamo morao i nastaniti. džaba film festival, džaba mega koncert jednom godišnje, džaba civilizacija. šta te konkretno privuklo? genocidaško društvo ili miris balege? :D
Ne trolaj s Lukavicom ...
Vrati se temi.

Taj što je on sam živi, materijalni dokaz da je Federacija u demokratskom, ljudskom, građanskom, multietničkom smislu, još uvijek bolji i pošteniji dio BiH?
Jel to?
pravi problem s komšićem je da nije taj za kakvog se predstavlja. najblaže rečeno i najkraće.
a ovo drugo, imaš i u rs-u džerarda selmana, lejlu rešić, suljkanovića, kasipovića... raznoranih komšića. ako je to argument onda stvarno...
ultima_palabra

#1731 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva

Post by ultima_palabra »

Alfons Kauders wrote:

jedina dobra stvar s lukavicom je da je onim novim putem jahorina na samo 30 minuta voznje, the end
Da ne igra Željo jednom godišnje tamo, sumnjam da bih znao i pronaći Lukavicu :D

Simpov salon namještaja nije loš.
madner

#1732 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva

Post by madner »

Alfons Kauders wrote:

Vidija sam, ali nije to toliko bitno. Raja prodavala stanove na Ali Pasinom i kupovala tamo kada je bio boom. Sada umjesto mjesta koje ce sprijeciti odliv Srba iz Istocne Bosne napravili sebi jos jednu omcu oko vrata.

Jahorina je za penzionere. :D
ultima_palabra

#1733 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva

Post by ultima_palabra »

debeljko20 wrote:pravi problem s komšićem je da nije taj za kakvog se predstavlja. najblaže rečeno i najkraće.
a ovo drugo, imaš i u rs-u džerarda selmana, lejlu rešić, suljkanovića, kasipovića... raznoranih komšića. ako je to argument onda stvarno...
Steven Džerard i ekipa ne mogu dobiti ni 330 glasova, kamoli 330.000 :-)
Alfons Kauders

#1734 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva

Post by Alfons Kauders »

ultima_palabra wrote:
Alfons Kauders wrote:

Da ne igra Željo jednom godišnje tamo, sumnjam da bih znao i pronaći Lukavicu :D

Simpov salon namještaja nije loš.
uzeo sam simpo madrac prije par godina (ne u lukavici)...

i siguran sam da vise nikad necu uzet nista njihovo
Alfons Kauders

#1735 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva

Post by Alfons Kauders »

madner wrote:
Alfons Kauders wrote:

Vidija sam, ali nije to toliko bitno. Raja prodavala stanove na Ali Pasinom i kupovala tamo kada je bio boom. Sada umjesto mjesta koje ce sprijeciti odliv Srba iz Istocne Bosne napravili sebi jos jednu omcu oko vrata.

Jahorina je za penzionere. :D
ostarilo se jebiga, a imam previse kila za bjelu... odose koljena... :D

ne vjerujem da je u lukavici dosta raje kupovalo stanove... mada se o tome dosta pricalo, cisto zato jer je bio kuriozitet...

jednostavno to sa sobom povlaci dosta birokratskih zajebancija i vecini ljudi ne pada na pamet
nosara

#1736 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva

Post by nosara »

debeljko20 wrote: pravi problem s komšićem je da nije taj za kakvog se predstavlja. najblaže rečeno i najkraće.
Ma tebe jebe upravo to sto si svjestan da on JESTE taj i takav... Samo sto niste pokopali normalnu, gradjansku drzavu, kad eto belaja... :lol:
debeljko20

#1737 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva

Post by debeljko20 »

nosara wrote:
debeljko20 wrote: pravi problem s komšićem je da nije taj za kakvog se predstavlja. najblaže rečeno i najkraće.
Ma tebe jebe upravo to sto si svjestan da on JESTE taj i takav... Samo sto niste pokopali normalnu, gradjansku drzavu, kad eto belaja... :lol:
sjećam se ja tebe, tako isto si i za sdp govorio pa vidi sad šta pričaš. pitaću te za koji mjesec. :D
Alfons Kauders

#1738 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva

Post by Alfons Kauders »

debeljko20 wrote:
nosara wrote:
sjećam se ja tebe, tako isto si i za sdp govorio pa vidi sad šta pričaš. pitaću te za koji mjesec. :D
to je bio bivsi nosara i bivsi sdp

ovo je sad new and improved nosara 2.0... a sdp... ovim tempom nisam siguran ni da ce postojati za koji mjesec
debeljko20

#1739 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva

Post by debeljko20 »

ultima_palabra wrote:
debeljko20 wrote:pravi problem s komšićem je da nije taj za kakvog se predstavlja. najblaže rečeno i najkraće.
da je dodo dao direktivu i da je trebalo dobio bi selman 500.000 glasova. :D
Dr.Mr.Fr.

#1740 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva

Post by Dr.Mr.Fr. »

Kad je rekao da je kandidat za predsjednika tad sam rekao da je to izlazna karta iz SDP-a, to reći, to je loše i pomisliti, kaže Pećanac :)
Banksy

#1741 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva

Post by Banksy »

debeljko20 wrote:
Banksy wrote:
debeljko20 wrote:
Jel to?
pravi problem s komšićem je da nije taj za kakvog se predstavlja. najblaže rečeno i najkraće.
Vidiš kako sam te odmah pročitala ... :mrgreen:
joint union

#1742 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva

Post by joint union »

debeljko20 wrote:
ultima_palabra wrote:
Da je Dodo dao takvu direktivu, ni on ni Selman ne bi glasa dobili.
debeljko20

#1743 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva

Post by debeljko20 »

Banksy wrote:
i ilija čvorović je pročitao onog krojača. :D :lol:
ultima_palabra

#1744 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva

Post by ultima_palabra »

debeljko20 wrote:
ultima_palabra wrote:
Iskreno sumnjam u to... čak i jedan vrsni fašista kao što je Vlajki dobaci tek do 2 milje :D
nosara

#1745 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva

Post by nosara »

debeljko20 wrote:
nosara wrote:
Uvijek pricam istu pricu... Socijalna, gradjanska, sekularna, jedinstvena... To sto je esdepeder karna, nije do mene...
Banksy

#1746 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva

Post by Banksy »

debeljko20 wrote:
Banksy wrote:
i ilija čvorović je pročitao onog krojača. :D :lol:
Čak mislim da znam i koji ti je paralelni nick na forumu ... :mrgreen:
debeljko20

#1747 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva

Post by debeljko20 »

ultima_palabra wrote: Iskreno sumnjam u to... čak i jedan vrsni fašista kao što je Vlajki dobaci tek do 2 milje :D
vlajkijevo mjesto je nebitno.

ali da je dodo dao upute da se glasa za selmana jer bi se time zajebali bošnjaci na državnom nivou, i da bi to značilo put ka otcjepljenju, selman bi dobio više glasova nego slobo na vrhuncu moći. :)
nosara

#1748 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva

Post by nosara »

Alfons Kauders wrote:

ovo je sad new and improved nosara 2.0... a sdp... ovim tempom nisam siguran ni da ce postojati za koji mjesec
Isti nosara, uvijek...

Zar ti nisi iznad forumskih prepucavanja...? Ne smeta ti vise nizak nivo diskusije...? :D
Alfons Kauders

#1749 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva

Post by Alfons Kauders »

nosara wrote:
Alfons Kauders wrote:

Isti nosara, uvijek...

Zar ti nisi iznad forumskih prepucavanja...? Ne smeta ti vise nizak nivo diskusije...? :D
cuj ja iznad... :D pa znas da mi je najveci merak uletit na ovakvu temu, zakuhat i gledat kako raja pusi banove... :D

al nesto tanko danas, mada se ovaj debeli ubi trollajuci, a opet ga niko ne jebe ni za suhu sljivu... :D
joint union

#1750 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva

Post by joint union »

debeljko20 wrote:
ultima_palabra wrote: Iskreno sumnjam u to... čak i jedan vrsni fašista kao što je Vlajki dobaci tek do 2 milje :D
vlajkijevo mjesto je nebitno.

ali da je dodo dao upute da se glasa za selmana jer bi se time zajebali bošnjaci na državnom nivou, i da bi to značilo put ka otcjepljenju, selman bi dobio više glasova nego slobo na vrhuncu moći. :)

Ko je dao upute da se glasa za Komsica?
Post Reply