Željko Komšić-član Predsjedništva
- debeljko20
#1476 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva
sdp je naglo uletio u krivinu a komšić tom prilikom izletio iz auta. zlajoglu vozi dalje. 
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#1477 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva
A i postotci podrske mu frcaju na sve strane iz tog automobila u brzini. Prvi lakmus ppir trenutne podrske Zaltko ec osjetiti vec za par mjeseci na lokalnim izborima. Koje ce to biti otreznjenje, samar..ma samarcina.debeljko20 wrote:sdp je naglo uletio u krivinu a komšić tom prilikom izletio iz auta. zlajoglu vozi dalje.
Al' opet ce Masic, Hadzic i slicni govoriti, ma nije to nista predsjednice, vi ste najpametniji i najbolji...ni 7% nije tako los rezultat, to je sve obmana i zavjera.
- Corto Maltese
#1478 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva
Čuj, dogodilo se da se u nečemu složim i sa Nekom!? (izuzimajući "drugarski" dio izjave)
"Željko Komšić je moj drug. Žao mi je što se odlučio na ovakav potez. Smatram da se trebao boriti za svoje stavove, kako u stranci tako i u Predsjedništvu Bosne i Hercegovine", kazao je premijer Nikšić
- Bosančina
#1479 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva
pogrešnodebeljko20 wrote:sdp je naglo uletio u krivinu a komšić tom prilikom izletio iz auta. zlajoglu vozi dalje.
laguzija i ekipa DODALI gas prema litici na kraju puta,
kralj Komšo ISKOČIO NA VRIJEME iz auta
- japin_mutapi
- Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#1480 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva
talovi su u pitanjudebeljko20 wrote:sdp je naglo uletio u krivinu a komšić tom prilikom izletio iz auta. zlajoglu vozi dalje.
- Corto Maltese
#1481 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva
Zaboravio si dodati i "Herojski!"Bosančina wrote:pogrešnodebeljko20 wrote:sdp je naglo uletio u krivinu a komšić tom prilikom izletio iz auta. zlajoglu vozi dalje.
- Boom71
#1482 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva
da je ostao u stranci i pokusao nesto u njoj promjeniti samo bi dao vremena malim misevima da ga izglodju do kosti,a onda tako izgrizen od svakakvih vaski i poltrona bio bacen da istrune u zaborav.Corto Maltese wrote:Čuj, dogodilo se da se u nečemu složim i sa Nekom!? (izuzimajući "drugarski" dio izjave)
"Željko Komšić je moj drug. Žao mi je što se odlučio na ovakav potez. Smatram da se trebao boriti za svoje stavove, kako u stranci tako i u Predsjedništvu Bosne i Hercegovine", kazao je premijer Nikšić
i ova akcija je rizicna po mnogo cemu,ali barem mu daje neke sanse.kolike,vidjecemo uskoro.
sdp kao partije nije vise nikakva specijalna vrijednost i tesko da se iznutra moze nesto uciniti.ta vremena reforme i zdrave rekonstrukcije je propala izlaskom najjaceg-durakovica.
sta god da se desi,pa i da ovaj potez samo oslabi sdp nece me doticati.nema vise sdp onu vrijednost koju je imala.
- Bosančina
#1483 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva
prodali se za foteljeBoom71 wrote:da je ostao u stranci i pokusao nesto u njoj promjeniti samo bi dao vremena malim misevima ..Corto Maltese wrote:Čuj, dogodilo se da se u nečemu složim i sa Nekom!? (izuzimajući "drugarski" dio izjave)
kralj Komšo pokazao da NIJE taj
- Corto Maltese
#1484 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva
On nema nikakvu fotelju u stranci. Njegova fotelja je u Predsjedništvu BiH, i koliko znam, nje se čvrsto drži.Bosančina wrote: prodali se za fotelje
- Bosančina
#1485 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva
i treba, e tu IMA OVLASTI I MOGUĆNOSTI da spriječi crvendaće, čovićbobanovce i dodikčobanovce da sjebu državuCorto Maltese wrote:On nema nikakvu fotelju u stranci. Njegova fotelja je u Predsjedništvu BiH, i koliko znam, nje se čvrsto drži.Bosančina wrote: prodali se za fotelje
e tu će se zajebat, onako kako su se crvendaći sjebali oko predsjednika federacije, misle crvendaći da mogu kako hoće, da im je staljinizam, e malo su se zajebali u rčunicamaž
NARAVNO DA ĆE OSTAT U PREDSJEDNIŠTVU
- Corto Maltese
#1486 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva
To sam i rekao. Te fotelje se čvrsto drži.Bosančina wrote:i treba, e tu IMA OVLASTI I MOGUĆNOSTI da spriječi crvendaće, čovićbobanovce i dodikčobanovce da sjebu državuCorto Maltese wrote:On nema nikakvu fotelju u stranci. Njegova fotelja je u Predsjedništvu BiH, i koliko znam, nje se čvrsto drži.Bosančina wrote: prodali se za fotelje
e tu će se zajebat, onako kako su se crvendaći sjebali oko predsjednika federacije, misle crvendaći da mogu kako hoće, da im je staljinizam, e malo su se zajebali u rčunicamaž
NARAVNO DA ĆE OSTAT U PREDSJEDNIŠTVU
-
Trebam te
#1487 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva
[/quote]"Željko Komšić je moj drug. Žao mi je što se odlučio na ovakav potez. Smatram da se trebao boriti za svoje stavove, kako u stranci tako i u Predsjedništvu Bosne i Hercegovine", kazao je premijer Nikšić
da je ostao u stranci i pokusao nesto u njoj promjeniti samo bi dao vremena malim misevima ..
Naravno sto ce Komsic sjediti u stranci koja je primila likove afera junica i kupovine glasova tipa Ibro Berilo (bio u svim strankama i na kraju doso u SDP, Damir Hadzic (reketas) itd...prodali se za fotelje
Covjeku tu nije mjesto! Ode SDP nidje
- Bosančina
#1488 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva
Komšić: Između interesa države i partije biram ovo prvo.
Lagumdžija: Ja biram ovo drugo, a jebe mi se za Japan... i za Bosnu.

Lagumdžija: Ja biram ovo drugo, a jebe mi se za Japan... i za Bosnu.

-
preko bare
#1489 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva
Komsic, Batko , Prof, Besim, Dr. Trninic Slobodan ,sportisti ,pjevaci, Senad Hadzifejzovic otprilike ovakva ekipa zainteresovana za multietenicku gradjansku drzavu BiH ,sa svojim stavovima bi mogli pomoci reformaciji Bosne uz vasu podrsku koja je najvaznija u ovim trenucima.
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#1490 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva
A hajd' sve, ali Hadzifejzovic kojem svaki dnevnik onako slucajno gostuje neko iz SDApreko bare wrote:Komsic, Batko , Prof, Besim, Dr. Trninic Slobodan ,sportisti ,pjevaci, Senad Hadzifejzovic otprilike ovakva ekipa zainteresovana za multietenicku gradjansku drzavu BiH ,sa svojim stavovima bi mogli pomoci reformaciji Bosne uz vasu podrsku koja je najvaznija u ovim trenucima.
- FOČANSKI PROPISI
#1491 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva
Ne bi bilo loše da je vozio autobus.Bosančina wrote:pogrešnodebeljko20 wrote:sdp je naglo uletio u krivinu a komšić tom prilikom izletio iz auta. zlajoglu vozi dalje.
-
preko bare
#1492 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva
Moze li Bakir 60 min,proci ili neko drugi kazem otprilike neka pomijesana selekcija koja se moze dogovoriti i timski raditi da se nesto promjeni. Nije valjda da nema vise skolovanih postenih kadrova u BiH.-LIBERO- wrote:A hajd' sve, ali Hadzifejzovic kojem svaki dnevnik onako slucajno gostuje neko iz SDApreko bare wrote:Komsic, Batko , Prof, Besim, Dr. Trninic Slobodan ,sportisti ,pjevaci, Senad Hadzifejzovic otprilike ovakva ekipa zainteresovana za multietenicku gradjansku drzavu BiH ,sa svojim stavovima bi mogli pomoci reformaciji Bosne uz vasu podrsku koja je najvaznija u ovim trenucima.![]()
-
Chuckie
#1493 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva
Iskočio, dok drugi zanose muda drugima u krivini. 
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
preko bare
#1494 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva
Ne do bog da ti imas vlast gdje bi onda zavrsio autobus, nije ovo derbi zeljo-sarajevo, ili zvjezda-partizan, ili Mcity- chelsi............Buducnost vase djece je u vasim rukama. Saberite zadnjih 15 godina 'sta se promjenilo' mozda trenutno zivis bolje od komsije ali kolo srece se okrece..................FOČANSKI PROPISI wrote:Ne bi bilo loše da je vozio autobus.Bosančina wrote:pogrešnodebeljko20 wrote:sdp je naglo uletio u krivinu a komšić tom prilikom izletio iz auta. zlajoglu vozi dalje.
- Bosančina
#1495 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva
valjda je mislio bolje da je vozio pun autobus crvendaća,preko bare wrote:[pogrešno
kralj Komšo ISKOČIO NA VRIJEME iz autaNe do bog da ti imas vlast gdje bi onda zavrsio autobus, nije ovo derbi zeljo-sarajevo, ili zvjezda-partizan, ili Mcity- chelsi............Buducnost vase djece je u vasim rukama. Saberite zadnjih 15 godina 'sta se promjenilo' mozda trenutno zivis bolje od komsije ali kolo srece se okrece..................Ne bi bilo loše da je vozio autobus.
ON iskočio, a crvendaći završili u provaliji, što ih više to bolje, pun autobus...manje ih
Last edited by Bosančina on 24/07/2012 18:30, edited 2 times in total.
-
zavrzlama
#1496 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva
Zeljko
nadam se da ce Zeljko nastaviti istim politickim kursom.....
-
ibizza
#1497 Re: Željko Komšić-nezavisni član Predsjedništva
Canton wrote:Jel ovo potvrdjena informacija ili samo zelja SBIH i TV1?
Stavi ga Hare za predsjednika SBiH i eto mu opet pobjede
- Zatamnjena stakla
#1498 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva
Svakakozavrzlama wrote:Zeljko![]()
- kiky
#1499 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva
ja mislim da će on sa bičakćićem u bns ...

- iPod
#1500 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva
Znaci da Zeljko i Bakir od sada mogu da opozovu svakog ambasadora kojeg je predlozio Zlatko
, uz to Zeljko moze da svakog Zlatkovog poltrona predlozenog za ambasadora blokira u predsjednistvu
Cool!
Zeljko uz tebe smo!
Cool!
Zeljko uz tebe smo!