Željko Joksimović-27.4.-prepuna Zetra
Moderator: Bobi
Hej, zanemari Hayat i Senada i 500 godina. Isti profil ljudi voli i ®eljka i Dinu i Al Dina i Almu Èard¾iæ i Elviru Rahiæ i Eminu Jahoviæ i... Lak¹e je manipulirati takvim ljudima nego nekavim drugim.
(Ovo o èemu prièam je opæepoznato, izvine ¹to uprazno prièam)
(Ovo o èemu prièam je opæepoznato, izvine ¹to uprazno prièam)
- Alfons Kauders
fazon i jest sto tako NE ZVUCE, ali takve bendove neces cuti zahvaljujuci invaziji sunda, kako domaceg, tako i uvoznog. u bih i danas ima jako kvalitetnih bendova, koji su primorani da tezgare jer ih vise cijene vani no kod nas... ako hoces da cujes dobru svirku, neces je cuti u prostoru koji okuplja vise od par stotina ljudi... ili par desetina...Meshtar wrote:I na ovoj temi samo nedostaje ona što gotivi Dadu čauševića![]()
![]()
Elem, jednu stvar ne shvatam, BIH je uvijek imala jako dobar pop-rock, zar je moguće da svi novi bendovi i pjevači zvuče tako isprazno i dosadno??
Ima novih bendova, smo ¹to su se oni povukli u ilegalu, klupske svirke i tako to. Zamislimo da je ovo kao neka vrsta rata. Treba proæi vremena da bi Pokret otpora pobijedio (znamo ko je PO). Iskreno govoreæi, ovakva situacija mi i odgovara - ko bi se gu¹io u dimu nekoliko hiljada ljudi kada bi Rambo svirao?Meshtar wrote:I na ovoj temi samo nedostaje ona ¹to gotivi Dadu èau¹eviæa![]()
![]()
Elem, jednu stvar ne shvatam, BIH je uvijek imala jako dobar pop-rock, zar je moguæe da svi novi bendovi i pjevaèi zvuèe tako isprazno i dosadno??
- Alfons Kauders
sulesavic wrote:Hej, zanemari Hayat i Senada i 500 godina. Isti profil ljudi voli i Željka i Dinu i Al Dina i Almu Čardžić i Elviru Rahić i Eminu Jahović i... Lakše je manipulirati takvim ljudima nego nekavim drugim.
(Ovo o čemu pričam je općepoznato, izvine što uprazno pričam)

Ne moram Ramba uzimati za primjer, on je veæ stara kost.Meshtar wrote:Mislim da to nema veze jedno s drugim...Rambo je Rambo.
A Plavi orkestar je Plavi orkestar...ako shvata¹ ¹ta mislim.
Nisam iz Sarajeva, studirao sam tamo. Nikada nisam bio na svirci Unplugged Pluga, ali imam osjeæaj da bi mi ti momci (mo¾da ima i djevojaka) pravo sjeli. Na netu sam na¹ao neke njihove stvari i svidjele su mi se. Osim neta, nigdje drugdje za njih nisam èuo.
Dalje, Letu ¹tuke. Ne mora se ni¹ta prièati. I ne treba. Da ih ne ureknemo.
Dubioza. Isti sluèaj.
Kamara nekakvih Tuzlaka (neka se niko ne ljuti).
- Alfons Kauders
tuzla... bile nekad necasne sestre... southern storm... neon knights... banda i njegovi... fm jam ekipa... defence... edo... frenki... i jos masa manje poznatih, a nista manje dobrih...
Joooj... Neèasne sestre...Alfons Kauders wrote:tuzla... bile nekad necasne sestre... southern storm... neon knights... banda i njegovi... fm jam ekipa... defence... edo... frenki... i jos masa manje poznatih, a nista manje dobrih...
- Alfons Kauders
ekstra bend... druga polovina devedesetih... kultni tuzlanski bend...sulesavic wrote:Joooj... Nečasne sestre...Alfons Kauders wrote:tuzla... bile nekad necasne sestre... southern storm... neon knights... banda i njegovi... fm jam ekipa... defence... edo... frenki... i jos masa manje poznatih, a nista manje dobrih...

Link?Alfons Kauders wrote:ekstra bend... druga polovina devedesetih... kultni tuzlanski bend...sulesavic wrote:Joooj... Neèasne sestre...Alfons Kauders wrote:tuzla... bile nekad necasne sestre... southern storm... neon knights... banda i njegovi... fm jam ekipa... defence... edo... frenki... i jos masa manje poznatih, a nista manje dobrih...
Prodavnica?
(ne mora nu¾no biti ovim redoslijedom)
- Alfons Kauders
evo, ima nesto malo kod japanaca, popularni su haman tamo...sulesavic wrote:Link?Alfons Kauders wrote:ekstra bend... druga polovina devedesetih... kultni tuzlanski bend...sulesavic wrote: Joooj... Nečasne sestre...
Prodavnica?
(ne mora nužno biti ovim redoslijedom)
http://music.goo.ne.jp/artist/ARTLISD191967/listen.html
Aman jarabi!!!Alfons Kauders wrote:evo, ima nesto malo kod japanaca, popularni su haman tamo...sulesavic wrote:Link?Alfons Kauders wrote: ekstra bend... druga polovina devedesetih... kultni tuzlanski bend...
Prodavnica?
(ne mora nu¾no biti ovim redoslijedom)
http://music.goo.ne.jp/artist/ARTLISD191967/listen.html
- Alfons Kauders
pa moglo bi se i to reci... potrazi malo... album se zove "psorijaza"....
- Alfons Kauders
udarna pjesma ide ovako "kuca, one hoce samo kurca"...
pa ti vidi koje su to duboke misli...

Ma, znam. Imam snimak te pjesme na audio kaseti. Prièao jednom s jednom poznanicom o muzici i nadoðosmo nekako na Neèasne. Nije ona inaèe gadljiva, ali kakvo je lice slo¾ila...Alfons Kauders wrote:udarna pjesma ide ovako "kuca, one hoce samo kurca"...
- Alfons Kauders
na kaseti... i ti si haman old skul...sulesavic wrote:Ma, znam. Imam snimak te pjesme na audio kaseti. Pričao jednom s jednom poznanicom o muzici i nadođosmo nekako na Nečasne. Nije ona inače gadljiva, ali kakvo je lice složila...Alfons Kauders wrote:udarna pjesma ide ovako "kuca, one hoce samo kurca"...

-
Pa ne mislite valjda da je on bezveze radio na ovoj pjesmi za evroviziju sa harijem, eto pa on eto voli BiH,pa nije covjek glup, skontao je da to napravi, da malo saraduje na pjesmi, i da se na mala vrata vrati u BiH, i covjek to odradio pravo fino, samo sto to nas narod ne vidi ili se pravi da ne vidi.
- Alfons Kauders
hoces reci da je nas narod glup ?mahalas505 wrote:Pa ne mislite valjda da je on bezveze radio na ovoj pjesmi za evroviziju sa harijem, eto pa on eto voli BiH,pa nije covjek glup, skontao je da to napravi, da malo saraduje na pjesmi, i da se na mala vrata vrati u BiH, i covjek to odradio pravo fino, samo sto to nas narod ne vidi ili se pravi da ne vidi.

e pa, slazem se...

- Alfons Kauders
nije sund ? ma jah... inace ti sto nisu sund se vrte na pinku i pisu hariju pjesme...lampard wrote:rezime:cojek je dobar imao je dobar koncert,i bice ih jos,nije sund,nije seronja bar se ne ponasa tako,s ljubom alicicem nema nista(iako ni protiv njega nemam nista,ko voli nek izvoli)ko ne voli pink nek gleda kablovsku.

nije seronja, al' nesto pricao kako se treba osvetit turcima... a sjecas se ko je to jos pricao, u kojem gradu i koje godine ?

Dobro je da ploèe ne spomenuh.Alfons Kauders wrote:na kaseti... i ti si haman old skul...sulesavic wrote:Ma, znam. Imam snimak te pjesme na audio kaseti. Prièao jednom s jednom poznanicom o muzici i nadoðosmo nekako na Neèasne. Nije ona inaèe gadljiva, ali kakvo je lice slo¾ila...Alfons Kauders wrote:udarna pjesma ide ovako "kuca, one hoce samo kurca"...
Ne¹to ne smatram ni da se Hari mo¾e pohvaliti se nekom IQ-om.mahalas505 wrote:Pa ne mislite valjda da je on bezveze radio na ovoj pjesmi za evroviziju sa harijem, eto pa on eto voli BiH,pa nije covjek glup, skontao je da to napravi, da malo saraduje na pjesmi, i da se na mala vrata vrati u BiH, i covjek to odradio pravo fino, samo sto to nas narod ne vidi ili se pravi da ne vidi.
A, kako to obièno biva, ¹to jedna budala pokvari, to ni sto pametnih ne mo¾e popraviti. Mo'¹ mislit' ¹ta tek dvojica mogu napravit'?!