Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
LSD wrote:Kakva je sad ovo prica Šehic trebao u Juventus,a mi galantno odbili tu ponudu,jel? Ne kontam nikako ove price
Juventus ponudio da Šehić trenira kod njih do maja. Nakon toga bi Juventus odlučio da li da ga kupi ili ne. U slučaju da pristanu Željo bi dobio 200.000€ i 10% od idućeg transfera. Međutim, postoji i opcija da Šeha ode u Juve, bude do maja i onda Juve odluči da ga ne kupi što bi značilo da Željo ostaje bez igrača 4 mjeseca, a ne dobiva nikakvih para. Zbog toga je i odbijeno.
Smijesan naslov, dokle je doslo da i mrtvi strumfovi podjebavaju rukovodstvo zeljeznicara . Inace, razumna odluka vlasnika najlosijeg provajdera u gradu .
sve je nama smjesno sve volimo da pljujemo u startu a kad mali napravi karijeru vani onda cemo se svi hvatati naslova o njemu kao sada o Dzeki a svi se sjecamo kakav je bio njegov pocetak....
Pitam se samo na kojem jeziku je ovaj kornetas Jasari razgovarao sa Juventusom,pa taj frajer nezna ni nas jezik kako treba,a da nepricam da zna engleski ili cak talijanski,ja sto se frajer voli vrtiti po novinama to je cudo jedno!!! A i nasao je pravi klub skim to moze i raditi,samo da se ponovo pojavi u novinama...kao on neki manadzer-hahahahaha
LSD wrote:Kakva je sad ovo prica Šehic trebao u Juventus,a mi galantno odbili tu ponudu,jel? Ne kontam nikako ove price
Juventus ponudio da Šehić trenira kod njih do maja. Nakon toga bi Juventus odlučio da li da ga kupi ili ne. U slučaju da pristanu Željo bi dobio 200.000€ i 10% od idućeg transfera. Međutim, postoji i opcija da Šeha ode u Juve, bude do maja i onda Juve odluči da ga ne kupi što bi značilo da Željo ostaje bez igrača 4 mjeseca, a ne dobiva nikakvih para. Zbog toga je i odbijeno.
opet su ga trebali pustiti. neka vidi svijeta i velikog kluba, a da ne pricamo sta bi svasta naucio tamo.
Ja ne vidim sta je u ovome problem za Zelju? Pa sta i da ga vrate nazad za 4 mjeseca? Kao Zeljo ce nesto izgubiti time sto nemaju golmana drugu polovinu sezone. Isplati se probati ali jednostavno mislim da je ova vijest patka. Mali nista posebno, doduse dobar je u malom fudbalu na bajramskim i bozicnim turnirima, mozda ga je tamo juvetov skaut zapazio.
Ja ne vidim sta je u ovome problem za Zelju? Pa sta i da ga vrate nazad za 4 mjeseca? Kao Zeljo ce nesto izgubiti time sto nemaju golmana drugu polovinu sezone. Isplati se probati ali jednostavno mislim da je ova vijest patka. Mali nista posebno, doduse dobar je u malom fudbalu na bajramskim i bozicnim turnirima, mozda ga je tamo juvetov skaut zapazio.
Mali je drugi golman lige... Odmah poslije Baotića...
A da li je patka ili ne, ne zanima me vala... Iako sumnjam da je istina... nisam nešto ljubitelj Avaza...