crnogorac, nego sta, nemoj se sad vaditi
@hornet, velis nema torova u Sarajevu, a gdje zivis ti celjade, hajde doce vrijeme kad ces progledati...kad god sam trazila novac za svoje projekte prvo sam se suretala sa istim pitanjem, BHS sta si od ponudjenog i u kojoj si stranci, svi su zigosani sa BHS etiketom (da ne kazem samo, jer postoji vjerovatnoca da od 1000 BHS-ovaca 1 od ostalih prodje), oni koji nisu ni nema nas, mobinga na ovu temu u milion varijacija, na kraju samo par ne posustane, jer da bi iole bio prihvacen, a svi zelimo biti dio drustva, moras biti jedno od ponudjenog, sve je u znaku vjerskog opredjeljenja, cekali dugo valjda svojih 5 minuta pa se zvijeri u nama raspojasale, kakvi primitivci godinama u foteljama sjede i seru po nama, pa to ni pas s maslom ne bi pojeo, ali draza je nama nasa zadnjica da po nama kaka, dosta je bre bilo Srba i Hrvata, i obratno naravno, e pa mene vise boli kad me "moj" guzi, samo ne boli svakog a neki cak i uzivaju, seljaci navikli podmazati mascu, a ovi malo emancipovaniji, sa speed diplomama, ipak radije koriste vazelin..."dok pametni sute, govore budale", normalan insan nije sposoban da se zvijerima bori, ne umije jer njihove porive ne razumije, zbog toga je nemocan protiv bagre
ps. nesto sumnjam da danasnja djeca uopste znaju sta je Jedi