govna neobrazovana sto nas sramote po svijetu...
Zelim da ih demantujem ovim ispod Formularom koji se obavezno popunjava u ambasadama zemalja u koju zelite da se ispalite.Drug_Tito wrote:Seronja je upravu. Iako sam rekao da ima obrazovanih i istina je ima, ali ima isto tako tih "neobrazovanih" kako ih je seronja nazvao. Moj rodjak kada je dosao u posjetu kod mene u Ameriku, cudio se sto se ja ne druzim sa nasom rajom. Onda sam ga odveo na jedan Bosanski dernek i poslije deset minuta rekao mi je "svacam te sto se ne druzis sa ovim budalama" on ih je nazvao "budalama" ja nisamFir Life wrote:Grijesis Seronja, Svijet ne otvara vrata budalama. Ako je nekoga i primio dobro ga je izvagao. Department of Imigration useljenickih zemalja prosijava kroz sitno reseto tako da budale ostaju i dalje pred ambasadama vjerujuci u nekih drugih "svojih pet minuta".Ima jedan dio u gradu gdje samo zive imigranti medju njima ima i nasih puno. Imam jednog daljneg rodjaka koji zivi u tom djelu grada i svaki put kada se vidimo samo prica koji Bosanac je zavrsio opet u zatvoru zato sto je tuko zenu ili sto se napio sa svojom rajom pa onda izvukao noz pa poceo da pravi probleme. Ali nasmjesnije je tuca zena. Istuce zenu, zena zovne muriju, murija ga odvede, zena sljedeci dan ide u policiju i moli da ga puste jer je u Bosni normalno da muskarci tuku zene
. I onda opet nakon pet dana taj isti zavrsi u zatvoru zbog istih problema.
Jedan nas nesmije prici zeni na 300 metara, nesmije prici ni zeni ni djeci. Sta je uzrok toga nezna, mozda rat pa svako malo prolupo, mozda tek sada vidjeli asfalt pa ih to puklo od glavu. Neznam.
Zainteresirani - izvolite, vjezbajte se, naucite napamet da ne bi bilo iznenadjenja u slucaju da vam za koju godinu padnu iste "gresne" misli na pamet kao nama koji smo vec "dijasporasi".
________________________________________________________________________________________________
ZAHTJEV ZA ODOBRENJE IMIGRACIONE VIZE
(popuniti citko velikim stampanim slovima)
Ime : _______________________________
Prezime: (ako imate) ________________________________
Godine: ______
Pol: ___M___Z_____Ne znam
Broj cipela: _____lijeva____desna
Zanimanje:
___diler
___svercer
___poslasticar
___cistac
___nezaposlen
Ime supruznika______________
Odnos sa supruznikom:
____sestra
____brat
____otac
____majka
____stric
____strina
____rodjak
____sin
____cerka
____kucni ljubimac
____ne znam
Broj djece u domacinstvu: ____
Broj djece koja su vasa: _____
Ime majke: _________________
Ime oca: ___________________ (ako niste sigurni ostavite prazno)
Obrazovanje (zaokruzite broj razreda koje ste zavrsili):
1
2
3
4
Koliko cesto se kupate:
____jednom nedeljno
____jednom mesecno
____nije primenljivo
Boja zuba:
___zuckasta
___zuckasto-braon