Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Imam prijatelja koji se meni obratio kao ženi. Naime on nije obrezan pa mu to predstavlja veliki kompleks. Iz mješanog je braka, tako da to nije uradio dok je bio djete. Ima sada 21 godinu. On bi to zelio uraditi, ali ne zna kome da se obrati. Također ga je strah da bi mogao ostati impotentan. Ja mu želim pomoći i trazim vas savjet.
Kaze da mu je nezgodno prijatelje pitati o tome. Želim cuti vase savjete i ako je neko imao slicno iskustvo u ovim godinama, da mi kaze nesto vise o tome.
Zaista mu zelim pomoci, jer bez sexuačnog života covjek se povlaci u sebe.
Unaprijed hvala!
SexInteres wrote:Imam prijatelja koji se meni obratio kao ženi. Naime on nije obrezan pa mu to predstavlja veliki kompleks. Iz mješanog je braka, tako da to nije uradio dok je bio djete. Ima sada 21 godinu. On bi to zelio uraditi, ali ne zna kome da se obrati. Također ga je strah da bi mogao ostati impotentan. Ja mu želim pomoći i trazim vas savjet.
Kaze da mu je nezgodno prijatelje pitati o tome. Želim cuti vase savjete i ako je neko imao slicno iskustvo u ovim godinama, da mi kaze nesto vise o tome.
Unaprijed hvala!
Hebo ga ti,pa danas je to lako... Ima i anestezija i sunetarnica na svakom koraku!
Mene je berbo sunetio, ,i to me uhvatili ko kera bez anestezije i bez icega.Nit se silo nit se vodilo racuna o estetici Jos malo i precero -star co'jk pa ne vidi dobro
I on se boji pored danasnjeg rahatluka? Evo, ,ja bih se ponovo sunetio ,ali kao sto rekoh ,berbo pretjero pa nema vise viska
SexInteres wrote:Imam prijatelja koji se meni obratio kao ženi. Naime on nije obrezan pa mu to predstavlja veliki kompleks. Iz mješanog je braka, tako da to nije uradio dok je bio djete. Ima sada 21 godinu. On bi to zelio uraditi, ali ne zna kome da se obrati. Također ga je strah da bi mogao ostati impotentan. Ja mu želim pomoći i trazim vas savjet.
Unaprijed hvala!
ne znam u kojem se gradu taj prijatelj nalazi, ali to je manje vise rutinska hirursko-uroloska procedura....ode kod doktora i zatrazi da bude obrezan....i nema nikakvog razloga da ostane impotentan....ako je u sarajevu mogu se raspitati pa ti na PP poslati imena doktora....znam vise osoba koje su tu proceduru prosle u kasnim 20tim, cak i u ranim 30tim i ni jedan nije imao nikakvih problema