Zelim nauciti svirati gitaru :)))

Diskusije o bh. i inostranim izvođačima, razmjena pjesama, CD-ova, muzičke oprema...

Moderator: _BataZiv_0809

Post Reply
kixa

#1 Zelim nauciti svirati gitaru :)))

Post by kixa »

Da li neko od vas forumasa zna gdje u Sarajevu mogu uzimati casove gitare :? :) Malo sam starija,vecinom su djeca pa mi je malo glupo da idem s njima na casove :D Ima li nesto za nas starije? :D
EKatarina Velika

#2 Re: Zelim nauciti svirati gitaru :)))

Post by EKatarina Velika »

kixa wrote:Da li neko od vas forumasa zna gdje u Sarajevu mogu uzimati casove gitare :? :) Malo sam starija,vecinom su djeca pa mi je malo glupo da idem s njima na casove :D Ima li nesto za nas starije? :D
moj prijatelj je dosta toga sam naucio,nije isao na casove...nadjes na netu akorde,potrazis malo na youtube i to je to...
mr_gospodin

#3 Re: Zelim nauciti svirati gitaru :)))

Post by mr_gospodin »

Star konj se ne uci
Tako meni jednom jedan rece kad sam htio bubnjeve svirati, za intsrumente treba poceti mlad.
kixa

#4 Re: Zelim nauciti svirati gitaru :)))

Post by kixa »

mr_gospodin wrote:Star konj se ne uci
Tako meni jednom jedan rece kad sam htio bubnjeve svirati, za intsrumente treba poceti mlad.
cccc unisti mi snove :lol: to ja cisto za svoju dusu,zakasnila sam da budem rock star :lol: :lol:
Ghost_Rider_XXX

#5 Re: Zelim nauciti svirati gitaru :)))

Post by Ghost_Rider_XXX »

Ne treba ti niko, imaš more tutorijala sada po internetu. Možeš i uzeti časove privatno ako imaš para.
mr_gospodin

#6 Re: Zelim nauciti svirati gitaru :)))

Post by mr_gospodin »

kixa wrote:
mr_gospodin wrote:Star konj se ne uci
cccc unisti mi snove :lol: to ja cisto za svoju dusu,zakasnila sam da budem rock star :lol: :lol:
Eh bolje da sad skontas nego poslije, nego uzmi gitaru i uzmi google pa uci, ne treba ti niko al ne ocekuj cuda.

Doduse curt cobain je kasno naucio, ustvari pitanje je je li stvarno naucio :D
Ghost_Rider_XXX

#7 Re: Zelim nauciti svirati gitaru :)))

Post by Ghost_Rider_XXX »

clapton je po muzičkim mjerilima plaho kasno počeo svirat. :D
kixa

#8 Re: Zelim nauciti svirati gitaru :)))

Post by kixa »

U meni cuci talenat,ja to znam :lol: :lol: Cim naucim "Zekin potocic" postavljam snimak :lol: :lol:
Post Reply