Želim naknadno upisati drugu gimnaziju,ali kako!?
-
Trial
#1 Želim naknadno upisati drugu gimnaziju,ali kako!?
- Optimist
#2 Re: Želim naknadno upisati drugu gimnaziju,ali kako!?
Ja sam zavrsio drugu gimnaziju.
Mislim da ti oko prebacivanja ne bi trebalo biti bilo kakvih problema. Trebas nazvati skolu dok im jos nije raspust poceo i sve se dogovoriti.
Ima vise smjerova a to su: matematicko-informaticki, prirodni, jezicki, drustveni i IB (nadam se da nisam neki zaboravio).
Mislim da ti oko prebacivanja ne bi trebalo biti bilo kakvih problema. Trebas nazvati skolu dok im jos nije raspust poceo i sve se dogovoriti.
Ima vise smjerova a to su: matematicko-informaticki, prirodni, jezicki, drustveni i IB (nadam se da nisam neki zaboravio).
-
Chairman
#3 Re: Želim naknadno upisati drugu gimnaziju,ali kako!?
Pa brate dragi nazovi informacije nek ti daju broj skole i sam se raspitaj. Ionako jos uvijek profesori rade, bar do 1 Jula.
Hoces da zivis sam sa nepunih 17 godina a problem broj telefona naci.
-
Trial
#4 Re: Želim naknadno upisati drugu gimnaziju,ali kako!?
Dobro al je to opšta gimnazija i ima smjerove te koje si nabrojao,na koje se odlučujemo u trećem(za 3. i 4.),a ja sam pitao za vrstu gimnazije(opšta,matematičko-informatička,filološka,itd.)!Jel da?Optimist wrote:Ja sam zavrsio drugu gimnaziju.![]()
-
Trial
#5 Re: Želim naknadno upisati drugu gimnaziju,ali kako!?
Pa čekaj malo,pitam za neke osnove stvari i da te informacije uzmem u razmatranje!!!Chairman wrote:Pa brate dragi nazovi informacije nek ti daju broj skole i sam se raspitaj. Ionako jos uvijek profesori rade, bar do 1 Jula.
- zlaataan
#6 Re: Želim naknadno upisati drugu gimnaziju,ali kako!?
Možeš upisati treći razred u kojoj god školi hoćeš, pa samim tim i u Drugoj gimnaziji.
Pa vidi, Druga gimnazija se smatra matematičko-informatičkom gimnazijom, ako na to misliš.
Ti biraš između gore nabrojanih smjerova. Koji namjeravaš upisati?
Sad je već raspust tamo, pa recimo da si zakasnio, ali upis učenika se obavlja u septembru, pa tako se još možeš upisati.
Pa vidi, Druga gimnazija se smatra matematičko-informatičkom gimnazijom, ako na to misliš.
Ti biraš između gore nabrojanih smjerova. Koji namjeravaš upisati?
Sad je već raspust tamo, pa recimo da si zakasnio, ali upis učenika se obavlja u septembru, pa tako se još možeš upisati.