Želim da iznesem svoj stav...

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

realna do boli

#1 Želim da iznesem svoj stav...

Post by realna do boli »

Ali..opet kontam..ako ga iznesem, znam ga, druzi se svakim, pogubice se..jos ova vrucina..moze mu se zamantat.
Ako ga opet ostavim u kuci..sve zatamnjeno...zatvoreno..uhvatiti ce ga melanholija...navecer sve otvoris..ubi ce ga propuh..sta cu onda bez svog stava..
Kako vi deverate sa svojim stavom...date li mu da se druzi sa svakim..potuce li se...prokuha li na ovoj vrucini..kako ga zracite...hladite.
muha_sa

#2 Re: Želim da iznesem svoj stav...

Post by muha_sa »

pratim
realna do boli

#3 Re: Želim da iznesem svoj stav...

Post by realna do boli »

Nemoze tako..kakv je tvoj stav...
muha_sa

#4 Re: Želim da iznesem svoj stav...

Post by muha_sa »

realna do boli wrote:Nemoze tako..kakv je tvoj stav...
brzo i laHko se prilagodjavam situVaciji :D

samo se papanluku, krkanluku i svakojakoj bahatosti nikako ne mogu prilagodit
realna do boli

#5 Re: Želim da iznesem svoj stav...

Post by realna do boli »

Razumijem ja tebe..ali mi ovdje o stavu..on je danas bas cudo..
Ja svog uhvatim..da se stalno nesto mijenja..trudim se da bude , cvrst..pametan..odgovoran..da se neupusta u pricu sa svakim..ali omakne mu se.
jedna tamo

#6 Re: Želim da iznesem svoj stav...

Post by jedna tamo »

koliko stavova imam užas...stavovi su mi zakomplicirali život :lol:
realna do boli

#7 Re: Želim da iznesem svoj stav...

Post by realna do boli »

Stavovi..to nikako ne slusa..hajd ga iznesi, pa sta ce drugi rec....hajd ga usutkaj...buno brige oko njih..mozda je lakse onima koji nemaju stav.
lokalni_razdjevičar

#8 Re: Želim da iznesem svoj stav...

Post by lokalni_razdjevičar »

realna do boli wrote:Ali..opet kontam..ako ga iznesem, znam ga, druzi se svakim, pogubice se..jos ova vrucina..moze mu se zamantat.
Ako ga opet ostavim u kuci..sve zatamnjeno...zatvoreno..uhvatiti ce ga melanholija...navecer sve otvoris..ubi ce ga propuh..sta cu onda bez svog stava..
Kako vi deverate sa svojim stavom...date li mu da se druzi sa svakim..potuce li se...prokuha li na ovoj vrucini..kako ga zracite...hladite.
koga boli q za tvoj usrati stav
realna do boli

#9 Re: Želim da iznesem svoj stav...

Post by realna do boli »

lokalni_razdjevičar wrote:
realna do boli wrote:Ali..opet kontam..ako ga iznesem, znam ga, druzi se svakim, pogubice se..jos ova vrucina..moze mu se zamantat.
koga boli q za tvoj usrati stav
Eto vidis..tvoj stav je svadljiv...nevalja ti taj stav.
Ujedam

#10 Re: Želim da iznesem svoj stav...

Post by Ujedam »

Ja moram da kažem da si mnogo nepismena :D
Cherry-Cherry

#11 Re: Želim da iznesem svoj stav...

Post by Cherry-Cherry »

Uglavnom ga iznesem. Izuzetak su situacije, kada procijenim da mi je, zbog vlastitih interesa, pametnije da ga ne iznosim.
BajramBarecula

#12 Re: Želim da iznesem svoj stav...

Post by BajramBarecula »

a kojim povodom? ne iznosis stav kad ides kupit hljeb :run:
realna do boli

#13 Re: Želim da iznesem svoj stav...

Post by realna do boli »

Pa, vruce je....a dugu nisam cula dobar vic..a izgleda da i necu.
BajramBarecula

#14 Re: Želim da iznesem svoj stav...

Post by BajramBarecula »

cini se da stvarno neces, sa takvim stavom
triconja

#15 Re: Želim da iznesem svoj stav...

Post by triconja »

Kad je moja guzica u pitanju onda iznosim stav a kad nije sutim ko zaliven :lol: .
realna do boli

#16 Re: Želim da iznesem svoj stav...

Post by realna do boli »

Eto, sada je moj stav kriv za vas stav :D
Bolje da ga unesem.
vazi

#17 Re: Želim da iznesem svoj stav...

Post by vazi »

Za ukupno ljuCko ponasanje vazna je motivacija a istu je opet jako tesko desifrovati...

Tvoj stav je tvoje misljenje zasnovano na tvom odgoju, iskustvu itd i ne tice se nikoga do tebe osim ako te neko upita sta mislis o necemu konkretno i kakav je tvoj stav.

Svoj stav se ne namece nikome. Isto kao sto ti malo kome dozvoljavas da utice na tvoj stav..., zavisno od konteksta, naravno.

I vazan detalj u prici o stavu : dijalektika
I panta rei...
meteorit135531

#18 Re: Želim da iznesem svoj stav...

Post by meteorit135531 »

Stav je oblik proturjecnosti u obliku teze da svojim stavom pridoneses postizanju protuteže na vagi životne radosti koji nikad nije uravnotežen.

Stav je lijepo imati , ali je krajnje nužno ne pokazivati ga već se adaptirati surovosti životnih očekivanja u Bosni i Hercegovini.

Drago mi je jer imaš stav.
512MB

#19 Re: Želim da iznesem svoj stav...

Post by 512MB »

realna do boli wrote:Razumijem ja tebe..ali mi ovdje o stavu..on je danas bas cudo..
Ja svog uhvatim..da se stalno nesto mijenja..trudim se da bude , cvrst..pametan..odgovoran..da se neupusta u pricu sa svakim..ali omakne mu se.
Moj stav je uvjek cvrst 8)
realna do boli

#20 Re: Želim da iznesem svoj stav...

Post by realna do boli »

Otisli smo malo u filozofiju..sto mi nije bila najera..hvala na komentarima.
Ali, ako smo vec u tom pravcu, sta mislite o ljudima koji stalno mijenjaju svoje misljenje. Treba li se zvanicno zauzeti stav braniti pod svaku cijenu, ili ipak treba nekada i priznati..nisam u pravu..zvanicno.
ho oponopono

#21 Re: Želim da iznesem svoj stav...

Post by ho oponopono »

Image
realna do boli

#22 Re: Želim da iznesem svoj stav...

Post by realna do boli »

Ne moze biti nebitno, ako auto mora biti iz Njemacke..i to je stav. :D
Seyfo

#23 Re: Želim da iznesem svoj stav...

Post by Seyfo »

Dubioza rece,ako nemas stav onda ti ga stave. Drugim rijecima,ako o nekom pitanju nemas stav,neko ce se naci da ti nametne svoj
realna do boli

#24 Re: Želim da iznesem svoj stav...

Post by realna do boli »

Seyfo wrote:Dubioza rece,ako nemas stav onda ti ga stave. Drugim rijecima,ako o nekom pitanju nemas stav,neko ce se naci da ti nametne svoj
Da, samo u slucaju kada se tvoj stav ne moze iznijeti javno..i moras protiv sebe, da sacuvas posao..recimo..
triconja

#25 Re: Želim da iznesem svoj stav...

Post by triconja »

realna do boli wrote:Otisli smo malo u filozofiju..sto mi nije bila najera..hvala na komentarima.
Ali, ako smo vec u tom pravcu, sta mislite o ljudima koji stalno mijenjaju svoje misljenje. Treba li se zvanicno zauzeti stav braniti pod svaku cijenu, ili ipak treba nekada i priznati..nisam u pravu..zvanicno.
Nema smisla udarati u nesto kad znas da nisi u pravu jer samo ispadas glup :-D
Post Reply