Zeli kraj i da me ima kao druga
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
fast_sa
#1 Zeli kraj i da me ima kao druga
Bili smo u vezi godinu dana, pocetak preljep, ali prije nekih par mjeseci ona se kaze ohladila i da nista vise ne osjeca, tacnije da je iz dana u dan sve manje osjecala, nisam zelio prekidona jeste, ali kad sam se zasitio hladnoce onda sam ja zelio prekid ona ne.....i onda smo nastavili kao da vidimo da li mozemo skupa. Prije nekih 10-tak dana ona opet hladna i kaze da definitivno zeli kraj i da se tu nema vise sta spasii.....pokusao sam pricom da spasim ali uzalud i onda sam odlucio da dodjem do nje da ko ljudi prekinemo(u drugom gradu zivi, ali to nije problem jer smo se skoro svake sedmice vidjali) ona ne zeli da me vidi jer sam ja rekao da se razilazimo zauvijek i da ne zelim vise nikakav kontak sa njom, ona je rekla da ne moze da me vidi jer je previse bolno za nju da ne zeli da me izgubi zauvijek, zeli da joj budem prijatelj......i taj dan nije zeljela da me vidi. I poslije toga mi je rekla da je kraj, ali jedini razlog je to da se ohladila i da dalje zeli da smo u kontaktu, nema niko treci, jer savrseno je poznajem i njenu iskrenost u tom sam se sto puta uvjerio, jer nju i ne zanimaju nesto momci.Imali smo savrseno vezu, sa 26 godina koliko ima je prvi put spavala i sumnjam da to lako moze zaboraviti...... veza je bila bez imalo ljubomore i puna povjerenja.Moj problem je sto je ona mene upoznala kao jako veselu i duhovitu osobu, ali sam se u medjuvremnu promjenio i nisam bio tako veseo i drustven, a i to mi rece i to mi je davno naglasavala da je zbog toga mogu izgubiti. Isto je govorila u zadnje vrijeem da nema snage da prekine i mene je molila da ja to uradim i kad sam dosao da to uradim nije zeljela da me vidi kao sto rekoh bolno bi bilo za nju....rekla je da me zeli da vidi (to kad sam dosao) ali da se ne razidjemo zauvijek, da ostanemo u kontaktu.Uglavnom hoce kraj, kaze da je hladna, danema hemije...... a zeli da budemo u kontaktu...... sta raditi, da li se ta hemija moze vratiti?
- kritichar
#2 Re: Zeli kraj i da me ima kao druga
nije nevina znači, sad je možeš bacit
- BadCopy
#3 Re: Zeli kraj i da me ima kao druga
Tako nekako kriticni.otpakovana fuj kaka
od zla oca od gore matere
od zla oca od gore matere
- ho oponopono
#4 Re: Zeli kraj i da me ima kao druga
..hmm savršeno je popznaješ, pobogu ne poznajem samu sebe a još manje druge persone nikad ne znaš šta će izmiliti iz nekoga!

- Vasco da Gama
#5 Re: Zeli kraj i da me ima kao druga
pristani na drugarstvo dok ne skuješ plan kako da joj se osvetiš.fast_sa wrote:Bili smo u vezi godinu dana, pocetak preljep, ali prije nekih par mjeseci ona se kaze ohladila i da nista vise ne osjeca, tacnije da je iz dana u dan sve manje osjecala, nisam zelio prekidona jeste, ali kad sam se zasitio hladnoce onda sam ja zelio prekid ona ne.....i onda smo nastavili kao da vidimo da li mozemo skupa. Prije nekih 10-tak dana ona opet hladna i kaze da definitivno zeli kraj i da se tu nema vise sta spasii.....pokusao sam pricom da spasim ali uzalud i onda sam odlucio da dodjem do nje da ko ljudi prekinemo(u drugom gradu zivi, ali to nije problem jer smo se skoro svake sedmice vidjali) ona ne zeli da me vidi jer sam ja rekao da se razilazimo zauvijek i da ne zelim vise nikakav kontak sa njom, ona je rekla da ne moze da me vidi jer je previse bolno za nju da ne zeli da me izgubi zauvijek, zeli da joj budem prijatelj......i taj dan nije zeljela da me vidi. I poslije toga mi je rekla da je kraj, ali jedini razlog je to da se ohladila i da dalje zeli da smo u kontaktu, nema niko treci, jer savrseno je poznajem i njenu iskrenost u tom sam se sto puta uvjerio, jer nju i ne zanimaju nesto momci.Imali smo savrseno vezu, sa 26 godina koliko ima je prvi put spavala i sumnjam da to lako moze zaboraviti...... veza je bila bez imalo ljubomore i puna povjerenja.Moj problem je sto je ona mene upoznala kao jako veselu i duhovitu osobu, ali sam se u medjuvremnu promjenio i nisam bio tako veseo i drustven, a i to mi rece i to mi je davno naglasavala da je zbog toga mogu izgubiti. Isto je govorila u zadnje vrijeem da nema snage da prekine i mene je molila da ja to uradim i kad sam dosao da to uradim nije zeljela da me vidi kao sto rekoh bolno bi bilo za nju....rekla je da me zeli da vidi (to kad sam dosao) ali da se ne razidjemo zauvijek, da ostanemo u kontaktu.Uglavnom hoce kraj, kaze da je hladna, danema hemije...... a zeli da budemo u kontaktu...... sta raditi, da li se ta hemija moze vratiti?
- debelimedo
#6 Re: Zeli kraj i da me ima kao druga
Kakvi prijatelji to ti samo donosi probleme, prekid kontakata i nista vise 
- drunken tiger
#7 Re: Zeli kraj i da me ima kao druga
NIkada nikoga ne možeš dovoljno poznavati i bezuvjetno mu vjerovati. To je nešto što te život nauči a imat ćeš vremena. Zapamti to. Sviđa joj se neko drugi ili neko drugi bolje "bode", koliko god to bolno zvučalo. Pa nije budala da se za prvog veže i da joj bude jedan jedini do kraja života. Probala, super joj hoće sada da proba i druge. Možda joj dođe kasnije u glavu ali to je život.
- fantom slobode
#8 Re: Zeli kraj i da me ima kao druga
Ako je hemija nestala, ona se ne vraca. I prijateljstvo je izbor, uzivaj u njemu. Ako te ne zeli, ne vidim zasto bi ti zelio nju, tu nema sjedinjenja. Tu se radi o cistom fizickom radu sa ciljem zadovoljavanja licnih seksualnih potreba. Doce druga zena i javice se hemija.
- Ramzess Veliki
#9 Re: Zeli kraj i da me ima kao druga
Pa to ti je super, budi joj prijatelj sa povlasticama.
Pusti veze, niko od toga nije hajrov'o, samo se nasekirao.
Pusti veze, niko od toga nije hajrov'o, samo se nasekirao.
- Vasco da Gama
#10 Re: Zeli kraj i da me ima kao druga
ovo nikakvog smisla nema. ko vjeruje u boga ne može nikako da poštuje svačiji izbor.veze s vezom wrote:kritichar wrote:nije nevina znači, sad je možeš bacitkome vas dvojica prodajete postenjeBadCopy wrote:Tako nekako kriticni.otpakovana fuj kaka
od zla oca od gore matere![]()
ti kriticni,ako vjerujes u BOGA i u to da treba zivjeti tako kako je on to naredio,pocni postovati tudje izbore u zivotu bez ikakvih osudjivanja![]()
a ti losa kopijO nemoj materet'
-
kapučino
#11 Re: Zeli kraj i da me ima kao druga
fantom slobode wrote:Ako je hemija nestala, ona se ne vraca.
a sto se tice "prijateljstva"
man se toga i idi dalje
- insomnia78
#12 Re: Odg: Zeli kraj i da me ima kao druga
Haman, dala pa se pokajala?veze s vezom wrote:kritichar wrote:nije nevina znači, sad je možeš bacitkome vas dvojica prodajete postenjeBadCopy wrote:Tako nekako kriticni.otpakovana fuj kaka
od zla oca od gore matere![]()
ti kriticni,ako vjerujes u BOGA i u to da treba zivjeti tako kako je on to naredio,pocni postovati tudje izbore u zivotu bez ikakvih osudjivanja![]()
a ti losa kopijO nemoj materet'
-
sour cherry
#13 Re: Zeli kraj i da me ima kao druga
Kome to iko išta nameće?Šta se sve piše na ovom forumu,kad bi se sve smatralo nametanjemveze s vezom wrote:Al isto tako ne moze konstantno nameTati svoj izbor
- Vasco da Gama
#14 Re: Zeli kraj i da me ima kao druga
pa nelogicno je jer religija ima normativna pravila. prvo pravilo je da se nevjernik ne postuje.Mr Chow wrote:Po cemu to? Vjerom ti je nametnuto da drugima "namices" svoj izbor?? Please..Vasco da Gama wrote:ovo nikakvog smisla nema. ko vjeruje u boga ne može nikako da poštuje svačiji izbor.
posebno kada je u pitanju islam koji je striktan po svim pitanjima. poštojući grijeh, prakticno ne poštuješ vjeru. što je ok, jer vjera ne zaslužuje poštovanje. al ljudi bi i jare i pare, kao ova curica.
-
sour cherry
#15 Re: Zeli kraj i da me ima kao druga
To su tvoja pravila. :)Nevjernik se poštuje ili ne poštuje,prema zasluzi.pa nelogicno je jer religija ima normativna pravila. prvo pravilo je da se nevjernik ne postuje.
Grijeh se ne poštuje.Ali nije upitno pravo čovjeka na izbor.Zašto bih se ja,npr.morala slagati ili ne slagati s nečijim izborom?Jednostavno,što me se ne tiče,ne tiče me se.posebno kada je u pitanju islam koji je striktan po svim pitanjima. poštojući grijeh, prakticno ne poštuješ vjeru. što je ok, jer vjera ne zaslužuje poštovanje. al ljudi bi i jare i pare, kao ova curica.
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#16 Re: Zeli kraj i da me ima kao druga
Religija ima svoj pdf. 
- Vasco da Gama
#17 Re: Zeli kraj i da me ima kao druga
Mr Chow wrote:
I sta sad, ti ces nekome ko je izabrao da nece biti s tobom, jednostavno nametnuti svoj izbor da vi ipak budete skupa?
ha? o čemu ti sad??
- Vasco da Gama
#18 Re: Zeli kraj i da me ima kao druga
islam nevjernika očito ne poštuje jer ga osuđuje na vječnu vatru. prema tome ne znam o čemu prišaš. tj o kojoj religiji, možda nekoj paganskoj.sour cherry wrote:To su tvoja pravila. :)Nevjernik se poštuje ili ne poštuje,prema zasluzi.pa nelogicno je jer religija ima normativna pravila. prvo pravilo je da se nevjernik ne postuje.
Grijeh se ne poštuje.Ali nije upitno pravo čovjeka na izbor.Zašto bih se ja,npr.morala slagati ili ne slagati s nečijim izborom?Jednostavno,što me se ne tiče,ne tiče me se.posebno kada je u pitanju islam koji je striktan po svim pitanjima. poštojući grijeh, prakticno ne poštuješ vjeru. što je ok, jer vjera ne zaslužuje poštovanje. al ljudi bi i jare i pare, kao ova curica.
- Vasco da Gama
#19 Re: Zeli kraj i da me ima kao druga
Mr Chow wrote:
Pa ako se ne varam, negdje gore si napisao da vjernik ne moze da postuje svaciji izbor..
aj se fino vrati i pogledaj koga i šta sam citirao, umjesto što lupaš napamet.
Last edited by Vasco da Gama on 28/10/2013 11:19, edited 1 time in total.
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#20 Re: Zeli kraj i da me ima kao druga
ladyblue18 wrote:Religija ima svoj pdf.
-
Walther
#21 Re: Zeli kraj i da me ima kao druga
Tvoj problem je sto si popusio njenu pricu...... Osim toga, prica malo poglupa za vase godine. Ulazi u 30te i gospodjici kao smeta sto nema mr. happy face stalno. Ona je nasla drugog a tebe bi jos da malo cuva kao zihericu ako je ovaj drugi slucajno ispali odma. Postovanje nula bodova. Zaobidji to.fast_sa wrote:Moj problem je sto je ona mene upoznala kao jako veselu i duhovitu osobu, ali sam se u medjuvremnu promjenio i nisam bio tako veseo i drustven, a i to mi rece i to mi je davno naglasavala da je zbog toga mogu izgubiti. Isto je govorila u zadnje vrijeem da nema snage da prekine i mene je molila da ja to uradim i kad sam dosao da to uradim nije zeljela da me vidi kao sto rekoh bolno bi bilo za nju....rekla je da me zeli da vidi (to kad sam dosao) ali da se ne razidjemo zauvijek, da ostanemo u kontaktu.Uglavnom hoce kraj, kaze da je hladna, danema hemije...... a zeli da budemo u kontaktu...... sta raditi, da li se ta hemija moze vratiti?
- WildRedRose
#22 Re: Zeli kraj i da me ima kao druga
Ja mislim da ti njoj previse vjerujes...
- Zatamnjena stakla
#23 Re: Zeli kraj i da me ima kao druga
Budi joj prijatelj 
- animals
#24 Re: Zeli kraj i da me ima kao druga
Zeli da budete poslije svega prijatelji
to ti je ono, kako da ga odjebem, a da ne izgleda surovo.. pa mozemo biti prijatelji..stara fora..
- kombajn
#25 Re: Zeli kraj i da me ima kao druga
Ako si pametan, reci ces joj da te zove kad joj naumpadne seks i to je to. Svakako je seks najbolji izmedju bivsih
A to prijateljstvo okaci macku o rep...
A to prijateljstvo okaci macku o rep...