zeleni skakavac u mojoj sobi...upomoc
Moderator: anex
-
surajaa
#1 zeleni skakavac u mojoj sobi...upomoc
joj jebem ti...u sobu mi je upravo uletio ogromni zeleni skakavac...ne znam sta da radim. otisao je iza ormara, sta da radim, kako sad da ga dohvatim i cime...joj ako mi pocne skakati po glavi...molim vas pomozite mi nekim savjetom...kako cu ga izbaciti????
gmizavaca i ostalih buba se uzasno bojim
gmizavaca i ostalih buba se uzasno bojim
-
Leonid Breznjev
i prestani sa koristenjem jacih narkotika...forUMASH wrote:.....nadji kakvog pacova i pusti ga u sobu......oni jedu skakavce....
nece ti ba skakavac nista! pinokijev najbolji jaran...
-
surajaa
joj uzasni ste...
ma uzasan je, odvratan, onako zelen, gadi mi se, inace nisam gadljiva...
a zeleni kreten mi se zavuko iza ormara, a tamo valjda imaju neke police umotane u najlone i sad tamo nesto krcka i grebe, a od tog zvuka cu izludit...
Ma naspricala sam Raid po cijeloj sobi, zamotala sam se ko nindza, gusim se, a umirem od straha da mi ne skoci na glavu i zapetlja mi se u kosu....
Jedne godine mi je tako na moru u sobu usao guster, onaj neki njihov morski, gotovo da je providan, a ima crne oci, mislim da ga zovu tarantala ili tako nekako...ma nisam mogla oka sklopit, a frajer mi se zacugo s nekim dalmatinskim lolom onog njihovog vina, nisam ga mogla probudit da ga ganja...
a vidim ja nista od vas, odoh ga ja ganjat...al kako cu zaspat...joj Boze, pa sto meni...
a zeleni kreten mi se zavuko iza ormara, a tamo valjda imaju neke police umotane u najlone i sad tamo nesto krcka i grebe, a od tog zvuka cu izludit...
Ma naspricala sam Raid po cijeloj sobi, zamotala sam se ko nindza, gusim se, a umirem od straha da mi ne skoci na glavu i zapetlja mi se u kosu....
Jedne godine mi je tako na moru u sobu usao guster, onaj neki njihov morski, gotovo da je providan, a ima crne oci, mislim da ga zovu tarantala ili tako nekako...ma nisam mogla oka sklopit, a frajer mi se zacugo s nekim dalmatinskim lolom onog njihovog vina, nisam ga mogla probudit da ga ganja...
a vidim ja nista od vas, odoh ga ja ganjat...al kako cu zaspat...joj Boze, pa sto meni...
-
Leonid Breznjev
ja mislim da ga se bojis samo zato sto je ZELEN!surajaa wrote:joj uzasni ste...![]()
infra, prle! sram vas bilo takve kakvi ste, kako ne shvatate ljude koji pate od insektofobie! cccc! ja vazda konto da ste vi puni suosjecaja!
-
forUMASH
.....dobro pazi da ne skoci i zapetlja ti se u kosu......surajaa wrote:Izvini, to mi prestrasno zvuci...gmizavaca i buba se plasim jaako...to mi zvuci kao najzcesci horor film...pesak wrote:Pa sta bi ti radila sa bubama koje ti ispadaju iz klime ?
-
pesak
Ma, kazem ti, uzmi daljinski, pa tresni...ne vredi papucom. Mora nesto tvrdo.surajaa wrote:Izvini, to mi prestrasno zvuci...gmizavaca i buba se plasim jaako...to mi zvuci kao najzcesci horor film...pesak wrote:Pa sta bi ti radila sa bubama koje ti ispadaju iz klime ?
-
visocicaguy
heh...meni sismis spavo madju nogama
jos ja imo samo boxerice, bilo ljeto, otvoren prozor blabla... i osjetio sam ja njega u noci, al nisam znao sta je, a i bio pospan
eh, kad sam usto, tek sam onda vidio su cim sam spavo
- karanana
A ti se ponado da nije sta drugo...visocicaguy wrote:heh...meni sismis spavo madju nogamajos ja imo samo boxerice, bilo ljeto, otvoren prozor blabla... i osjetio sam ja njega u noci, al nisam znao sta je, a i bio pospan
![]()