zelene povrsine sarajeva

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
remake

#1 zelene povrsine sarajeva

Post by remake »

jeste li primjetili, stalno se nesto novo sadi, uređuje, čisti...

meni pravo drago... :-D

hvala Rad-u ili kome?
manijak1

Post by manijak1 »

:oops: Kantonu :oops: :D
lejlasa

#3 Re: zelene povrsine sarajeva

Post by lejlasa »

remake wrote:jeste li primjetili, stalno se nesto novo sadi, uređuje, čisti...

meni pravo drago... :-D

hvala Rad-u ili kome?
Hvala Parkovcima, koji stvaro najvise rade na proljetnom uredjenju naseg grada :)
Inace, pokrenuta je prije nekoliko dana ta proljetna akcija, zajedno s JKP Rad, ali Parkovci su munje, rade ko ludi i bez akcije
Sve pohvale :)
Meshtar

Post by Meshtar »

Tamburaša hoće svaka snaša,
a Parkaša i cura i snaša.... :D :D :D
remake

#5 Re: zelene povrsine sarajeva

Post by remake »

lejlasa: Hvala Parkovcima, koji stvaro najvise rade na proljetnom uredjenju naseg grada :)
Inace, pokrenuta je prije nekoliko dana ta proljetna akcija, zajedno s JKP Rad, ali Parkovci su munje, rade ko ludi i bez akcije
Sve pohvale :)[/quote]

ja sam "uređivačke" radove primjetila jos prosle godine, jesen, tada su sadili nova, prilicno neobicna stabla, koja sada tako divno beharaju... :)

prelijepo....

HVALA PARKOVCIMA
debela

Post by debela »

a gdje ste vi primijetili to uredjivanje?
ja jedino vidim parkirane aute na tzv. zelenim povrsinama i skoro svakodnevno nove temelje raznoraznih ruznih zgradurina.
Mahalac

Post by Mahalac »

Nemoguce je ne primjetiti odlican rad i unaprijedjenje nasih zelenih povrsina...jednostavno nesto se promjenilo u ovom gradu nabolje sto se tice odrzavanja zelenila i to je fakat.

Svaka cast upravi i radnicima KP Park.

auti i zgrade...to je vec druga tema...recimo podforum nekultura pardon kultura :-?
remake

Post by remake »

debela wrote:a gdje ste vi primijetili to uredjivanje?
ja jedino vidim parkirane aute na tzv. zelenim povrsinama i skoro svakodnevno nove temelje raznoraznih ruznih zgradurina.

provozaj se / prosetaj na relaciji recimo: m. dvor - rtv i obrati paznju na desetine novih, preslatkih, :-) stabala "niklih" posebno kod otoke..
PipiDugaDevetka
Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

Post by PipiDugaDevetka »

Nazovi 033/201-977 radi sadnje i popravke zelenila!

Nazvao sam ovaj broj i umjesto sekretarice javio se direktor JKP Park, g. Osman Delić.

-Famos-g(k)radnja dograđivala zgradu i uništila živicu, iskopao sam kanaliće, adresa ta-i-ta, Ilidža, pa biste li mogli zasaditi ponovo?

-To su oni iz Famos-gradnje dužni sami popraviti. Je li to javna površina?

-Jeste, javna površina. A, oni kažu da imaju ugovor, pa što oštete JKP Park to automatski treba popraviti.

-Nije tačno, nemaju ugovor. Stalno nam prave probleme. Biće to u redu, poslaću šefa Mirsada sa Ilidže da to sa radnicima posadi.

U roku od nekoliko dana živica posadjena!

Sve pohvale JKP PARK!
Stitch__

Post by Stitch__ »

PAPCI :x SELJACINE I IDIOTI IZ OPSTINE NOVI GRAD DOZVOLILI :x SU GRADNJU JOS JEDNE ZGRADETINE (OKI) PORED :x NAKARADNOG GRADILISTA :x NA ALIPASINOM POLJU, GDJE CE BIT ZGRADA EUROHERC OSIGURANJA :x :x :x :x :x :x :x :x

***** SVE PO SPISKU :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x

:x :x :x :x
lejlasa

Post by lejlasa »

To je vec tema o unistavanju zelenih povrsina :( :( :(
A to sto rade u Novom Gradu, nigdje nema :sad: :roll:
Stitch__

Post by Stitch__ »

...pa vezano je za zelene povrsine, nisam htio otvarat novu temu kad je i ova friska :)

ej kak sam se iznervirao :x kad sam procitao to jutros, nije normalno :x :x otac ih je*0 glupi, pa sto ne pitaju ljude koji tu zive jel im treba jos zgradetina :x uhhhhhhhhhhhhh dishi, dishi, smiri se :-? :D :x
Stitch__

Post by Stitch__ »

ogradili su gradiliste :( :x :x :x aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa mrzim sefkiju okerica, mrzim damira hadzica :x :x :x :x :( :( :(
Bosanac_21

Post by Bosanac_21 »

Svaka cast samo nek se radi 8-)
Terba pokazati ljpotu nase divne Bosne, pogotovo sad u proljece kad sve zazeleni, prava divota.
taxi_driver

Post by taxi_driver »

meni nije jasno samo zasto sarajevo nema veliki park?u ovo ne ubrajam vrelo bosne.parkovi su nam ko supcici.ima par klupa,par stabala i mi to zovemo parkom.
bpsang

Post by bpsang »

Treba napraviti STOP
na Marijin Dvoru i duz cijele trase zasaditi travu i drvece i kapak.
Hodaj narode disi biti ces zdraviji...
Post Reply