Žele li Srbi nezavisnu Republiku Srpsku ili ujedinjenu sa Srbijom?
- moa
#2051 Re: Žele li Srbi nezavisnu Republiku Srpsku ili ujedinjenu sa Srbijom?
Ako hocete mir pripremajte se za RAT.
- fakat
#2052 Re: Žele li Srbi nezavisnu Republiku Srpsku ili ujedinjenu sa Srbijom?
Iako znam da ovo nakon zadnjeg rata nije dobro reci, ali ja ipak vjerujem da nekog veceg rata nece biti. Prvo i osnovno, vladajuce elite sada raspolazu sa svime sto vrijedi, svako na svome teritoriju. Sve svoje su zaposlili i obezbjedili. Imaju sve u svojim rukama. Nema drustvene svojine, praznih stanova, nema pomjeranja stanovnista (etnicka podjela zavrsena). Nece valjda rusiti svoj posjed. Drugo, nema vise disproporcije sile, niti bi mi usli u BL niti oni u SA, nema tenkova JNA, nema enklava ni opsada, niko nema dovoljno ljudstva za osvajanje vecih urbanih cjelina, ne treba crtati nove karte, i opet bi bio neki Dejton na kraju. Naravno, rat prave ludaci pa sve ovo mozda i nije dovoljno za miran san. Moja pesimisticna varijata za drzavu BiH nije neki veliki rat nego prekid odnosa BL-SA i status RS kao nekakve nepriznate prakticno otcjepljene oblasti poput NKarabah. Takvi konflikti se najteze rjese i u takvom statusu mogu biti decenijama. Ipak jos nismo dotle dosli.Dozer wrote:I sve ovo stoji, naravno.fakat wrote:Nije bas tako lako zbrisati cim zagusti. Ljudi imaju poslove, kredite, mozda svoj biznis, imovinu, imaju djecu koja idu u skolu, stare roditelje, itd. Nije ni tako lako otici u stranu zemlju gdje te ne cekaju papiri za duzi ostanak, gdje nemas stan, posao, redovan prihod, skolu za djecu, itd. Dalje, ko moze garantovati da ce iduci rat biti kao kopija proslog, da ce sve biti isto, da ce se bjezati na isti nacin? A sve se moze vrlo lako izbjeci samo uz malo volje takozvane medjunarodne zajednice da se iz politickog zivota maknu destruktivne i kriminalne snage koje zemlju vode u tom pravcu, i tu nema nikakve mudrosti niti relativizacije, zna se ko su. Pitanje je koliko to oni uopste zele, i sta uopste zele? Druga opcija je mirno pustiti da RS postane nesto nalik NagornoKarabahu ili J.Osetiji ili S.Kipru, Donjecku,itd. Moguce je cak i to, bez ikakvog sukoba. Medjutim, ni njihova secesija ne bi isla tako lagano iako gromoglasno zvuci kad se pominje u propagandne svrhe, ali oni imaju entitet iz tri dijela cije konture izgledaju ko rascopana lubenica, a nemaju vise silu da kao nekada i vec su najsiromasniji u Evropi, jos im samo treba nova izolacija, itd. Jesu dovoljno ludi ali nisu vise dovoljno jaki. Kao prijetnja secesija zvuci wow ali na terenu ....
- japin_mutapi
- Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#2053 Re: Žele li Srbi nezavisnu Republiku Srpsku ili ujedinjenu sa Srbijom?
rs jeste u sukobu sa sarajevom i bih kao i sa svim probosanskim snagama - sto duze budu ustrajavali to ce jaz biti veci i vise ce se udaljavati
za vise trenutno nemaju kuveta, nadaju se promjeni globalnih geopolitickih odnosa, slabljenju usa raspadu eu, jacanju rusije i vecem uticaju rusije i kine na balkanu
zato pripremaju teren za otcjepljenje kada se steknu povoljni uslovi
za vise trenutno nemaju kuveta, nadaju se promjeni globalnih geopolitickih odnosa, slabljenju usa raspadu eu, jacanju rusije i vecem uticaju rusije i kine na balkanu
zato pripremaju teren za otcjepljenje kada se steknu povoljni uslovi
-
PM72
#2054 Re: Žele li Srbi nezavisnu Republiku Srpsku ili ujedinjenu sa Srbijom?
Fudo387 wrote: I jebem i tebe Alija, i tvoju viziju, i halku, i Scepu, i Zlatka, i Nerku. I tebe Pedja i onu Sabinu nabijem na qrac. Mrs svi u pizdu matere svoje, i ja s vama sto ovo gledam i citam.
Doš'o i Fudo tobe.
A ja jebem majku Aliji,i njemu i njegovoj SDA,još od maja 1992 kad su mi donjeli na liniju "pojačanje u municiji"...ja očekivao pola sanduka municije ili barem pun rap a donjelo mi kutiju metaka 7.62 (15 komada) da je podjelim sa kolegom.E tad sam mu prvi put glasno i jasno jebo mater,hoćeš državu a nemaš ni metaka...majku mu jebem nesposobnu i zatucanu.
Niko nam (Bošnjacima,Bosancima,BiH) nanio više zla od njega i njegove SDA.Četnik te ubijao 3,5 a oni od 27...šta god su dohvatili propalo je,gdje god su ušli raspalo se a njima lijepo...
A sa kolegom Dozerom ću zajedno na avion,voz,brod,splav,biciklo...pa sa druge strane zemaljske kugle,da ni sunce ni mjesec ne djelim u istom momentu sa govnima...jebo vas rat i RS,boli me qrac hoće li biti samostalni ili ujedinjeni.
Last edited by PM72 on 05/09/2018 20:20, edited 1 time in total.
-
Fudo387
#2055 Re: Žele li Srbi nezavisnu Republiku Srpsku ili ujedinjenu sa Srbijom?
Ma nervira me,PM72 wrote:Fudo387 wrote: I jebem i tebe Alija, i tvoju viziju, i halku, i Scepu, i Zlatka, i Nerku. I tebe Pedja i onu Sabinu nabijem na qrac. Mrs svi u pizdu matere svoje, i ja s vama sto ovo gledam i citam.![]()
Doš'o i Fudo tobe.![]()
A ja jebem majku Aliji,i njemu i njegovoj SDA,još od maja 1992 kad su mi donjeli na liniju "pojačanje u municiji"...ja očekivao pola sanduka municije ili barem pun rap a donjelo mi kutiju metaka 7.62 (15 komada) da je podjelim sa kolegom.E tad sam mu prvi put glasno i jasno jebo mater,hoćeš državu a nemaš ni metara...majku mu jebem nesposobnu i zatucanu.
Niko nam (Bošnjacima,Bosancima,BiH) nanio više zla od njega i njegove SDA.Četnik te ubijao 3,5 a oni od 27...šta god su dohvatili propalo je,gdje god su ušli raspalo se a njima lijepo...
Tuku ga k’o da je zadnji kurton, ne moze da ustane sa asfalta, jebo im ja mater u pizdu bezobraznu.
- insomnia78
#2056 Re: Žele li Srbi nezavisnu Republiku Srpsku ili ujedinjenu sa Srbijom?
A sta da mu rade da ga nosaju da podrigne
-
PM72
#2057 Re: Žele li Srbi nezavisnu Republiku Srpsku ili ujedinjenu sa Srbijom?
Moraš da znaš da je (svaki specijalac) dobio posao zahvaljujući babi,amidži,dajdži...koji je također u policiji.I koji su također spremni da ubiju vlastitog babu ako komandir naredi.A komandir iz SDA.
-
Fudo387
#2058 Re: Žele li Srbi nezavisnu Republiku Srpsku ili ujedinjenu sa Srbijom?
Daj bolan, ne zajebaji.insomnia78 wrote:A sta da mu rade da ga nosaju da podrigne
- Dozer
#2059 Re: Žele li Srbi nezavisnu Republiku Srpsku ili ujedinjenu sa Srbijom?
Poenta je da je BiH vec sad podijeljena. Nema unutrasnjih granica, fizickih, ali su zato mentalne u glavama ljudi, pogotovo mladjih - vec zabetonirane.
I sto vise vremena prolazi u ovom ovakvom stanju, s ovakvim politikama i politicarima koji sve vode, te mentalne granice ce postajati samo jace i vece, kao i jaz medju ljudima.
Ovo malo nas iz onog sistema sto je ostalo, kada nas vise ne bude nece biti ni zdravog razuma i otvorenog uma za druge i drugacije, nego ce ostati samo ENV jednoumlje. Naravno, ovi na vlasti, koji i jesu kreirali ovo ovakvo stanje, vec odavno odgajaju svoje dinastijske nasljednike, a njima ce biti daleko lakse vladati masama istomisljenika.
Ukratko, ovoj zemlji se crno pise u roku od 20-30 godina.
I sto vise vremena prolazi u ovom ovakvom stanju, s ovakvim politikama i politicarima koji sve vode, te mentalne granice ce postajati samo jace i vece, kao i jaz medju ljudima.
Ovo malo nas iz onog sistema sto je ostalo, kada nas vise ne bude nece biti ni zdravog razuma i otvorenog uma za druge i drugacije, nego ce ostati samo ENV jednoumlje. Naravno, ovi na vlasti, koji i jesu kreirali ovo ovakvo stanje, vec odavno odgajaju svoje dinastijske nasljednike, a njima ce biti daleko lakse vladati masama istomisljenika.
Ukratko, ovoj zemlji se crno pise u roku od 20-30 godina.
- insomnia78
#2060 Re: Žele li Srbi nezavisnu Republiku Srpsku ili ujedinjenu sa Srbijom?
Ma sta ne zajebaji. To sto je, navodno uzeo pusku da spejeci cetnika da mu jebe djete ga sad dozivotno amnestira od svega? Hiljade ljudi su nakon zavrsetka rata nastavile sa zivotom ne trazeci niti uzimajuci marke ni od kog. Al jok kad se klosarima digne kurac daj dvjesta, daj tristaFudo387 wrote:Daj bolan, ne zajebaji.insomnia78 wrote:A sta da mu rade da ga nosaju da podrigne
-
PM72
#2061 Re: Žele li Srbi nezavisnu Republiku Srpsku ili ujedinjenu sa Srbijom?
Kolega Dozer,moram te malo ispraviti.halali
Ovoj zemlji se crno piše sljedećih 20-30 godina a ne za 20-30 godina.
Ovoj zemlji se crno piše sljedećih 20-30 godina a ne za 20-30 godina.
-
Fudo387
#2062 Re: Žele li Srbi nezavisnu Republiku Srpsku ili ujedinjenu sa Srbijom?
Fransoa, jebes ti mene , al haj.insomnia78 wrote:Ma sta ne zajebaji. To sto je, navodno uzeo pusku da spejeci cetnika da mu jebe djete ga sad dozivotno amnestira od svega? Hiljade ljudi su nakon zavrsetka rata nastavile sa zivotom ne trazeci niti uzimajuci marke ni od kog. Al jok kad se klosarima digne kurac daj dvjesta, daj tristaFudo387 wrote:Daj bolan, ne zajebaji.insomnia78 wrote:A sta da mu rade da ga nosaju da podrigne
Ja i ti otvorili pivu, seremo puni ko brodovi, a on nema za kifle. Pa nek mu dadne tih dvijesta trista i zavrsi sa tim.
Da je ista znao ne bi danas trazio sadaku,
Ne zna, ne umije, ku’ce u pizdu matere svoje?
- insomnia78
#2063 Re: Žele li Srbi nezavisnu Republiku Srpsku ili ujedinjenu sa Srbijom?
Umije, umije. Ne brini ti za to
- Maraschino
#2064 Re: Žele li Srbi nezavisnu Republiku Srpsku ili ujedinjenu sa Srbijom?
Joj teme i goFana. 
-
Fudo387
#2065 Re: Žele li Srbi nezavisnu Republiku Srpsku ili ujedinjenu sa Srbijom?
I to sto kazes, jebo ovo.
- General War
#2066 Re: Žele li Srbi nezavisnu Republiku Srpsku ili ujedinjenu sa Srbijom?
Ko hoce neka ide, razumijem...licno, niti planiram se povlaciti ni pred keljama niti cetnicima i ustasama.
Mozda je rat jedina sansa da se nesto uradi za buducu generaciju kad je moja vec zrtvovana.
A i sto se tice ovih uhljupa sto se svako malo pojavljuju na cesti, nemaju moju podrsku nakon dvadeset godina, a nije moj caca doveo "ove" na vlast vec oni.
Mozda je rat jedina sansa da se nesto uradi za buducu generaciju kad je moja vec zrtvovana.
A i sto se tice ovih uhljupa sto se svako malo pojavljuju na cesti, nemaju moju podrsku nakon dvadeset godina, a nije moj caca doveo "ove" na vlast vec oni.
- PreWiBa
- Grijem se na: Plin i centralno
- Horoskop: Lav
#2067 Re: Žele li Srbi nezavisnu Republiku Srpsku ili ujedinjenu sa Srbijom?
Ko misli da u slučaju nekog odcjepljena ne bi bilo nekih sukoba (pa makar manjeg intenziteta), taj griješi. Mislim da bi u slučaju toga (što je po meni nerealno, evo Dodo je opet pomjerio datum na 2020), prije svega po Hercegovini (Stolac) i Srednjoj Bosni (Hrvati bi tražali kakav-takav put da se priključe sa Kiseljakom, Busovačom i sl.), a i sa Srbima (Brčko, Goražde postade enklava).
E sada, većina političara u BiH su obični papci i nesposobnjakovići bez ikakvog realnog pokrića za svoje ustupke ili "obećanja", pa mislim niko od njih nema muda da uradi tako nešto.
Očekujem da će ovo stanje ovako ostati još nekih 10-20 godina, sve dok se ne pojavi neki novi Silajdžić ili neke nove generacije koje će stanje promijeniti na bolje.
Zamolio bi također moderatora da u skorije vrijeme zaključa ovu temu. Nemam živaca slušati izjave nekih beskičmenjaka koji bi se dok bude prvi problem preimenovali u Hansa ili Franka.
E sada, većina političara u BiH su obični papci i nesposobnjakovići bez ikakvog realnog pokrića za svoje ustupke ili "obećanja", pa mislim niko od njih nema muda da uradi tako nešto.
Očekujem da će ovo stanje ovako ostati još nekih 10-20 godina, sve dok se ne pojavi neki novi Silajdžić ili neke nove generacije koje će stanje promijeniti na bolje.
Zamolio bi također moderatora da u skorije vrijeme zaključa ovu temu. Nemam živaca slušati izjave nekih beskičmenjaka koji bi se dok bude prvi problem preimenovali u Hansa ili Franka.
- PreWiBa
#2068 Re: Žele li Srbi nezavisnu Republiku Srpsku ili ujedinjenu sa Srbijom?
Ko misli da u slučaju nekog odcjepljena ne bi bilo nekih sukoba (pa makar manjeg intenziteta), taj griješi. Mislim da bi u slučaju toga (što je po meni nerealno, evo Dodo je opet pomjerio datum na 2020), prije svega po Hercegovini (Stolac) i Srednjoj Bosni (Hrvati bi tražali kakav-takav put da se priključe sa Kiseljakom, Busovačom i sl.), a i sa Srbima (Brčko, Goražde postade enklava).
E sada, većina političara u BiH su obični papci i nesposobnjakovići bez ikakvog realnog pokrića za svoje ustupke ili "obećanja", pa mislim da niko od njih nema muda da uradi tako nešto.
E sada, većina političara u BiH su obični papci i nesposobnjakovići bez ikakvog realnog pokrića za svoje ustupke ili "obećanja", pa mislim da niko od njih nema muda da uradi tako nešto.
- General War
#2069 Re: Žele li Srbi nezavisnu Republiku Srpsku ili ujedinjenu sa Srbijom?
Ako cekas novog Harisa Silajdzica, nemoj ziv bio i stari je zagorcao dovoljno.sehohari wrote:Ko misli da u slučaju nekog odcjepljena ne bi bilo nekih sukoba (pa makar manjeg intenziteta), taj griješi. Mislim da bi u slučaju toga (što je po meni nerealno, evo Dodo je opet pomjerio datum na 2020), prije svega po Hercegovini (Stolac) i Srednjoj Bosni (Hrvati bi tražali kakav-takav put da se priključe sa Kiseljakom, Busovačom i sl.), a i sa Srbima (Brčko, Goražde postade enklava).
- PreWiBa
#2070 Re: Žele li Srbi nezavisnu Republiku Srpsku ili ujedinjenu sa Srbijom?
Ja ni danas ne shvatam skroz zašto ga ne podnosite. Mislim, i meni nije drago zašto je aprilski paket odbijen, ali realno gledano, da nije bilo Silajdžiča, do paketa ne bi ni došlo, a dao nam je dosta stvari na BiH nivou (vojsku, SIPU, PDV i tkd.), tj. dao je Bosni kakvu-takvu državnost, a spsasio je i zeničku željezaru. Po SDOOO mi bi i danas imale "izvorne nadležnosti", a i bila je i milina gledati tolikog intelektualca na TV-u, čovjek koji zna šta priča, u odnosu na ovog bradonju danas.General War wrote:Ako cekas novog Harisa Silajdzica, nemoj ziv bio i stari je zagorcao dovoljno.sehohari wrote:Ko misli da u slučaju nekog odcjepljena ne bi bilo nekih sukoba (pa makar manjeg intenziteta), taj griješi. Mislim da bi u slučaju toga (što je po meni nerealno, evo Dodo je opet pomjerio datum na 2020), prije svega po Hercegovini (Stolac) i Srednjoj Bosni (Hrvati bi tražali kakav-takav put da se priključe sa Kiseljakom, Busovačom i sl.), a i sa Srbima (Brčko, Goražde postade enklava).
-
PM72
#2071 Re: Žele li Srbi nezavisnu Republiku Srpsku ili ujedinjenu sa Srbijom?
Kad kažeš "tolikog intelektualca" očigledno nisi svjestan da je kratak ko februar a doktor je istorije iz Prištine...to ti je u onoj državi bilo kao ovi sad fakulteti sa Kobiljače.Doduše,zna srati za desetoricu i ima ljepšu spiku od Alijinog isprdka doduše i Haris je Alijin isprdak.Još bi radio kao prevodilac u Energoinvestu da mu nije bilo Alije i SDA.
Sestru i brata je smjestio u diplomatiju i dobro su se okoristili.Nabavljali su oružje iz Pakistana i naravno manji dio novca sebi odvajali.10%.
Da im se nađe...kad je prestao rat onda su nabavljali motokultivatore.Šatro za borce i povratnike.
Željezeru je prodao za marku.Kuvajćanima.A oni indijcu za cifru o kojoj se šapuće...i sad ljudi robuju za 400 KM...
Kad se zasitio SDA i kad je skont'o da nije br.2 osnovao je stranku.Ona što je djelila prozore po Dobrinji za obećan glas i člansku kartu a po Trnovu telad...
Jedino dobro što je uradio - Selmicu priveo.
Sestru i brata je smjestio u diplomatiju i dobro su se okoristili.Nabavljali su oružje iz Pakistana i naravno manji dio novca sebi odvajali.10%.
Željezeru je prodao za marku.Kuvajćanima.A oni indijcu za cifru o kojoj se šapuće...i sad ljudi robuju za 400 KM...
Kad se zasitio SDA i kad je skont'o da nije br.2 osnovao je stranku.Ona što je djelila prozore po Dobrinji za obećan glas i člansku kartu a po Trnovu telad...
- General War
#2072 Re: Žele li Srbi nezavisnu Republiku Srpsku ili ujedinjenu sa Srbijom?
Nista ti to haris nije izdejstvovo vec amerikanci, a ako nisi znao Haris ti je SDA kadar bio, cuj spasao zeljezaru a prodao je kuvajcanima a ovi je utusili indijcima, radi njegovih gluposti je MZ digla ruke, a on kad je zasro i opario se nasao mladu nevjestu i ispalio...taj ti je bio u vrhu "Halke".sehohari wrote:Ja ni danas ne shvatam skroz zašto ga ne podnosite. Mislim, i meni nije drago zašto je aprilski paket odbijen, ali realno gledano, da nije bilo Silajdžiča, do paketa ne bi ni došlo, a dao nam je dosta stvari na BiH nivou (vojsku, SIPU, PDV i tkd.), tj. dao je Bosni kakvu-takvu državnost, a spsasio je i zeničku željezaru. Po SDOOO mi bi i danas imale "izvorne nadležnosti", a i bila je i milina gledati tolikog intelektualca na TV-u, čovjek koji zna šta priča, u odnosu na ovog bradonju danas.General War wrote:Ako cekas novog Harisa Silajdzica, nemoj ziv bio i stari je zagorcao dovoljno.sehohari wrote:Ko misli da u slučaju nekog odcjepljena ne bi bilo nekih sukoba (pa makar manjeg intenziteta), taj griješi. Mislim da bi u slučaju toga (što je po meni nerealno, evo Dodo je opet pomjerio datum na 2020), prije svega po Hercegovini (Stolac) i Srednjoj Bosni (Hrvati bi tražali kakav-takav put da se priključe sa Kiseljakom, Busovačom i sl.), a i sa Srbima (Brčko, Goražde postade enklava).
Jedino ko jos place za njim je JATA
Last edited by General War on 05/09/2018 21:42, edited 1 time in total.
- PreWiBa
#2073 Re: Žele li Srbi nezavisnu Republiku Srpsku ili ujedinjenu sa Srbijom?
Nisam ja rekao da je Silajdžić bio neki novi Tito, ali kažem da je opet bio najbolja opcija u to vrijeme i da je opet 10x puta manje krao nego SDA.PM72 wrote:Kad kažeš "tolikog intelektualca" očigledno nisi svjestan da je kratak ko februar a doktor je istorije iz Prištine...to ti je u onoj državi bilo kao ovi sad fakulteti sa Kobiljače.Doduše,zna srati za desetoricu i ima ljepšu spiku od Alijinog isprdka doduše i Haris je Alijin isprdak.Još bi radio kao prevodilac u Energoinvestu da mu nije bilo Alije i SDA.
Sestru i brata je smjestio u diplomatiju i dobro su se okoristili.Nabavljali su oružje iz Pakistana i naravno manji dio novca sebi odvajali.10%.Da im se nađe...kad je prestao rat onda su nabavljali motokultivatore.Šatro za borce i povratnike.
![]()
Ovo za željezaru: Haris jest prodao željezaru za marku, ali ne kažeš da su se u to vrijeme (a danas je i još gore) željezare masovno zatvarale. Dok je u Zenici bila zatvorena željezara (imam rodbinu tamo) nije bilo šta jest, a danas radnici tamo imaju plate po 1000KM, inžinjeri po min. 2000 KM koliko sam ja čuo.
E sad imam ja jedno pitanje: Da si ti na njegovom mjestu, zar i ti ne bi zaposlio svog sina, kćerku...? Ja lično bih, i iskreno da ti kažem, svako ko to ne uradi na takvoj poziciji je po meni ozbiljna budala.
- PreWiBa
#2074 Re: Žele li Srbi nezavisnu Republiku Srpsku ili ujedinjenu sa Srbijom?
Nisam ja rekao da je Silajdžić bio neki novi Tito, ali kažem da je opet bio najbolja opcija u to vrijeme i da je opet 10x puta manje krao nego SDA.PM72 wrote:Kad kažeš "tolikog intelektualca" očigledno nisi svjestan da je kratak ko februar a doktor je istorije iz Prištine...to ti je u onoj državi bilo kao ovi sad fakulteti sa Kobiljače.Doduše,zna srati za desetoricu i ima ljepšu spiku od Alijinog isprdka doduše i Haris je Alijin isprdak.Još bi radio kao prevodilac u Energoinvestu da mu nije bilo Alije i SDA.
Sestru i brata je smjestio u diplomatiju i dobro su se okoristili.Nabavljali su oružje iz Pakistana i naravno manji dio novca sebi odvajali.10%.Da im se nađe...kad je prestao rat onda su nabavljali motokultivatore.Šatro za borce i povratnike.
![]()
Ovo za željezaru: Haris jest prodao željezaru za marku, ali ne kažeš da su se u to vrijeme (a danas je i još gore) željezare masovno zatvarale. Dok je u Zenici bila zatvorena željezara (imam rodbinu tamo) nije bilo šta jest, a danas radnici tamo imaju plate po 1000KM, inžinjeri po min. 2000 KM koliko sam ja čuo.
E sad imam ja jedno pitanje: Da si ti na njegovom mjestu, zar i ti ne bi zaposlio svog sina, kćerku...? Ja lično bih, i iskreno da ti kažem, svako ko to ne uradi na takvoj poziciji je po meni ozbiljna budala.
- General War
#2075 Re: Žele li Srbi nezavisnu Republiku Srpsku ili ujedinjenu sa Srbijom?
Zar smo mi imali ikad "opciju"?sehohari wrote:Nisam ja rekao da je Silajdžić bio neki novi Tito, ali kažem da je opet bio najbolja opcija u to vrijeme i da je opet 10x puta manje krao nego SDA.PM72 wrote:Kad kažeš "tolikog intelektualca" očigledno nisi svjestan da je kratak ko februar a doktor je istorije iz Prištine...to ti je u onoj državi bilo kao ovi sad fakulteti sa Kobiljače.Doduše,zna srati za desetoricu i ima ljepšu spiku od Alijinog isprdka doduše i Haris je Alijin isprdak.Još bi radio kao prevodilac u Energoinvestu da mu nije bilo Alije i SDA.
![]()
Pa eto radi takvih " pametnih" smo ovdje gdje jesmo, imas ti sina, kcerku...imam ja, ima PM, ima Dozer...i radi takvih mutanata sto ih je babo uhljebio cekamo sadaku i nadamo se miru jer smo rat unaprijed izgubili.