Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
zmijaIzmaj wrote:covjek prijeti na svojoj internet stranici da ce zaklati i pojesti zeku tobija, uzivo, njegovog ljubimca prijatelja, ukoliko ne skupi 50 000 $ do juna 2005...novcani prilozi za spasavanje zeca mogu se slati jednostavnim klikom na stranici
gdje se mogu vidjeti i slike simpaticnog malog zeke
vec je skupio oko 24 000 $
ja sam da gledamo krvoprolice na netu
sala, al ideja je bizarna i ...ludilo...
zec nije zasticena zivotinja
i jestiv je
a i slaadak je
kad malo razmislim, lik je pozitivan
Koja furka !
Pa u Bosni ne bi skupio te pare kad bi prijetio da ces zaklat cijelo obdaniste !
Inace, evo nesto za istinske ljubitelje zivotinja (ne mislim na jestive):
zmijaIzmaj wrote:covjek prijeti na svojoj internet stranici da ce zaklati i pojesti zeku tobija, uzivo, njegovog ljubimca prijatelja, ukoliko ne skupi 50 000 $ do juna 2005...novcani prilozi za spasavanje zeca mogu se slati jednostavnim klikom na stranici
gdje se mogu vidjeti i slike simpaticnog malog zeke
vec je skupio oko 24 000 $
ja sam da gledamo krvoprolice na netu
sala, al ideja je bizarna i ...ludilo...
zec nije zasticena zivotinja
i jestiv je
a i slaadak je
kad malo razmislim, lik je pozitivan
Mahnit narod....sad su popularni psihijatri za pse (koji pricaju sa stencima o njihovim problemima) kao i razni prevaranti koji tvrde da mogu komunicirati sa dushama umrlih ljubimaca :D Takvi debili vec imaju i svoje shows na TV-u. Od tobija hasenfefen naporaviti a tog majmuna nogom u guzicu