Zeitgeist, dokumentarac koji ne smijete propustiti

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Leonid Breznjev

#101 Re: Zeitgeist, dokumentarac koji ne smijete propustiti

Post by Leonid Breznjev »

postavljaj dzemmo ako ima, bio bih jako zahvalan i ja.. :)
Richard Peti

Post by Richard Peti »

.
Last edited by Richard Peti on 17/05/2015 06:47, edited 2 times in total.
Richard Peti

Post by Richard Peti »

.
Last edited by Richard Peti on 17/05/2015 06:46, edited 2 times in total.
Richard Peti

Post by Richard Peti »

.
Last edited by Richard Peti on 17/05/2015 06:46, edited 2 times in total.
Hairlija

#105 Re: Zeitgeist, dokumentarac koji ne smijete propustiti

Post by Hairlija »

_veleposlanik wrote:
za sada, ako nisi, pregledaj hitno Zeitgeist, u kratkim crtama ce ti opisati kako stvari stoje...

pozdrav, i nadam se da ce vise ljudi shvatiti ozbiljno ovu prijetnju i da ce biti voljnih za pomoc...
Da, Zeitgeist sam pogledao vec davno, takodje i loose change, i procitao puno te tematike sta sam pronasao na netu....

Nasao sam i neke dokumentarne filmove, ali djaba kad je u igri strani jezik...

Pa eto, siguran sam da ovdje ima ljudi kojima ti strani jezici ne predstavljaju problema, pa ako bi se kad moglo dogovoriti za neki prijevod, ja mislim da bi puno vise ljudi pokazalo interesa, makar da pogleda taj film...
arze

#106 Re: Zeitgeist, dokumentarac koji ne smijete propustiti

Post by arze »

_veleposlanik wrote:
jefferson wrote: Ne sjecam s eniti jednog ekonomskog strucnjaka koji se zove "razni ekonomski strucnjaci." Mozes li pojasniti ko je to?
lahko je to moj jeff, trebas samo popiti caj za skeptike, pa malo istraziti moje postove, i sam ces doci do odgovora na svoja pitanja: http://www.kitco.com/ind/Wallenwein/apr212008.html

PA on i jos nekoliko likova dobivaju ogromne pare od masona u cijelom svijetu upravo da po forumima pisu ogromne kolicine anti-normalizama :)
campa_xxx

#107 Re: Zeitgeist, dokumentarac koji ne smijete propustiti

Post by campa_xxx »

dzemmo wrote:Zeitgeist: The Movie

Image

Code: Select all

http://rapidshare.com/files/130883873/Zeitgeist.Final.Edition.DVDRip.XviD.part1.rar
http://rapidshare.com/files/130890506/Zeitgeist.Final.Edition.DVDRip.XviD.part2.rar
http://rapidshare.com/files/130897156/Zeitgeist.Final.Edition.DVDRip.XviD.part3.rar
http://rapidshare.com/files/130881706/Zeitgeist.Final.Edition.DVDRip.XviD.part4.rar
INFO
http://www.imdb.com/title/tt1166827/

Part I: The Greatest Story Ever Told
Part II: All the World's a Stage
Part III: Don't Mind the Men Behind the Curtain

Ima li gdje subtitles za ovo :D
2407

#108 Re: Zeitgeist, dokumentarac koji ne smijete propustiti

Post by 2407 »

dzemmo wrote:9/11 Chronicles Part 1: Truth Rising

EDIT
Last edited by 2407 on 16/09/2009 14:18, edited 1 time in total.
campa_xxx

#109 Re: Zeitgeist, dokumentarac koji ne smijete propustiti

Post by campa_xxx »

campa_xxx wrote:
dzemmo wrote:Zeitgeist: The Movie

Image

http://rapidshare.com/files/130883873/Zeitgeist.Final.Edition.DVDRip.XviD.part1.rar
http://rapidshare.com/files/130890506/Zeitgeist.Final.Edition.DVDRip.XviD.part2.rar
http://rapidshare.com/files/130897156/Zeitgeist.Final.Edition.DVDRip.XviD.part3.rar
http://rapidshare.com/files/130881706/Zeitgeist.Final.Edition.DVDRip.XviD.part4.rar
INFO
http://www.imdb.com/title/tt1166827/

Part I: The Greatest Story Ever Told
Part II: All the World's a Stage
Part III: Don't Mind the Men Behind the Curtain

Ima li gdje subtitles za ovo :D
Pronasao :D

Evo ako nekom treba

http://www.divx-titlovi.com/en-us/divx- ... 50530.aspx
stripiii

#110 Re: Zeitgeist, dokumentarac koji ne smijete propustiti

Post by stripiii »

dzemmo wrote:
campa_xxx wrote:
_veleposlanik wrote:na drugoj temi, kolega sheha mi je na trenutak usporedio Markale sa 11. septembrom, u smislu: "ako je Americka vlada to ucinila sebi, analogno smo i mi isto za Markale"... :-) :-) i rekao mi je da koristim ovo sto imam medju usima..., pa da ponovim i ovdje:

ZEITGEIST 2. DIO (s prevodom)
Ima li neko da postavi ovaj drugi dio na rapidshare ....Mozda ti Dzemmo plz... :thumbup:
nema drugi dio odvojen (ne mogu da nadjem), ima citav film (sva tri dijela skupa)

http://rapidshare.com/files/141916110/ZEITGEIST__Part_II_-_All_The_World_s_A_Stage_.part1.rar
http://rapidshare.com/files/141919416/ZEITGEIST__Part_II_-_All_The_World_s_A_Stage_.part2.rar
http://rapidshare.com/files/141919908/ZEITGEIST__Part_II_-_All_The_World_s_A_Stage_.part3.rar

sa prevodom
2407

#111 Re: Zeitgeist, dokumentarac koji ne smijete propustiti

Post by 2407 »

EDIT
Last edited by 2407 on 16/09/2009 14:18, edited 1 time in total.
_veleposlanik

#112 Re: Zeitgeist, dokumentarac koji ne smijete propustiti

Post by _veleposlanik »

2407 wrote:Tema je za 10!!! Sad je tek uspjedoh procitati.
@veleposlanik
U potpunosti te razumijem kada kazes da te smatraju cudakom kada im nesto od ove tematike spomenes. Krenuvsi od ukucana, pa nadalje mi se to desavalo i jos uvijek mi se isto desava, samo sto u zadnje vrijeme ove informacije dijelim sa svega 3-4 covjeka a za ostale se pravim neznalica(na kraju krajeva i jesam to s obzirom o kolikoj se geo-psiho-politickoj slici radi). Da parafraziram Milana Tarota povodom slicne stvari:" Ja uvek kazem ja sam seljak i nemam pojma, sta cu ja objasnjavati ljudima, koji stave subaru na glavu i idu po mitinzima i vicu Srbija!!! Srbija!!!, sta je to Kabala...." Probao par puta i u malo sirem drustvu, svi te gledaju kiselo, neki se suprostave, demantujes ih, svi se usute(vjerovatno misle koji je ovo kreten) i okanio se te price. U takvom drustvu sad samo ona spika: vidi mu felni, jao sisa, gdje's kupio koshu' itd. itd. :mrgreen:
:thumbup: :thumbup: :thumbup:

covjece, kao da si mene opisao :D

ja sam isto tako ljudima pokusavao na sve moguce nacine, i na kraju sam shvatio: felge, sise, fudbal i sl... i nikada neces profuliti temu :D

ovo su teme za nekolicinu ljudi koji su u stanju shvatiti i koji nisu mentalno blokirani. srecom ima ih, nisu svi CocaCola generacija... poslovica koje se jako drzim: "ne odrzavaj govore u pustinji"

drago mi je da i ovdje ima mnogo vise "otvorenih umova" nego sto sam mislio. :thumbup:
Last edited by _veleposlanik on 03/09/2008 04:07, edited 1 time in total.
Leonid Breznjev

#113 Re: Zeitgeist, dokumentarac koji ne smijete propustiti

Post by Leonid Breznjev »

mislis, oni drugi koji te ne kontaju nisu ljudi ili? :)
_veleposlanik

#114 Re: Zeitgeist, dokumentarac koji ne smijete propustiti

Post by _veleposlanik »

Arslan wrote:mislis, oni drugi koji te ne kontaju nisu ljudi ili? :)

joj arslo, i ti pronadjes dlaku u jajetu (ili kako se vec kaze...) :D salim se

niposto nisam to htio reci, iako me mnogi mogu optuziti za prepotentnost, ili mnogo sto sta (budalom sam vec nazvan)...

izvinjavam se, mozda i zvuci neugodno... razumi da, nakon ovako "zajebanog" uvjerenja koje imamo sve vise i vise ljudi, primamo i sve vecu odbojnost. usput naucis dosta o antropologiji i psihologiji, vidis da su oko tebe uglavnom stranci...

ja sam zaista ubjedjen da covjecanstvo spava, i dan danas mi niko nije dokazao suprotno. ovo niposto ne znaci da sam nesto pametniji ili bilo kako se to moze drugacije protumaciti.

isti sam kao prije, samo sa skroz drugacijim kriterijima i pogledom na svijet, to je sve. i zelim, dok imam jos ovo malo volje i energije, da to podijelim sa sto vise ljudi, na vrlo skroman nacin, iako se ponekad znam nezgodno izraziti...

sta ja zaradim od ovoga osim sto mnogi misle da sam lud, da se zezam ili da nemam sopstveni zivot? nista. ali ubjedjenje je jace, a takodjer sam ubjedjen da ce i vise ljudi shvatiti isto sto smo mnogi (vise od jednog na ovom forumu :)), jedino ako sami sebi pruze priliku.

zovite me budalom, ali uskoro ce mnogi shvatiti da imaju itekako smisla sve ove "konspiratorne" teme koje doticem... da nisam siguran, ti arslo sto me "poznajes", sigurno ne bih ovako nesto pisao...

pozdrav :)
2407

#115 Re: Zeitgeist, dokumentarac koji ne smijete propustiti

Post by 2407 »

Surplus: Terrorized Into Being Consumers

Image

Surplus: Terrorized Into Being Consumers is a 2003 Swedish documentary film on consumerism and globalization, created by director Erik Gandini and editor Johan Söderberg.

IMDB: http://www.imdb.com/title/tt0368314/
Official website: http://www.atmo.se/?pageID=4&articleID=382
DVDRip
XviD / ac3
51 minutes
x:y 576x320
701 mb
Languages: English 80%, Spanish 10%, Swedish 10%
English subtitles (.srt) included

download:

http://www.megaupload.com/?d=TB2FP7ML
http://www.megaupload.com/?d=9OJWG8T9
_veleposlanik

#116 Re: Zeitgeist, dokumentarac koji ne smijete propustiti

Post by _veleposlanik »

sjajan dokumentarac. trebao bi biti obavezan u skolama, medjutim, znamo da od kako nastanemo na planeti, podsvjesno nas programiraju da budemo potrosaci.

humanost i ljudske vrijednosti u ovakvom sistemu nece doci ispred prokletih dolara, eura i potrosnje!
Hairlija

#117 Re: Zeitgeist, dokumentarac koji ne smijete propustiti

Post by Hairlija »

Ok izgleda da bas ko trazi taj i nadje.... nasao sam i Endgame sa srpskim titlovima, pogledao i mogu opet da pohvalim jos jedan dokumentarac o toj tematiki... Fascinirao me dio o Bilderberg grupi i onaj o evgenistima....
E jos da mi je naci taj surplus i onda sam rahat.... :D

Nazalost neki ljudi, prije nego uopste saznaju neke podatke, odluce se sta ce vjerovati! Kad se puno procita o tim "teorijama zavjere", covjek moze sam da kod sebe razcisti, sta je vjerovatno sta nije! Naravno, moguce je da nas neko samo pita glupostima, i smije se tamo iza kompjutera kad cita sve ove komentare koje pisemo o tim zavjerama.... ali bas zato trebamo malo svog mozga, malo da razmotrimo sve dokaze, teorije, usporedimo to sa realnim svijetom... i sami dodjemo makar blizu onom sto se kaze istina!
Ko sto kazem ogromno sam citao o tim stvarima, ko sto neki kazu moguce je da je ICKE, samo covjek sa veliom mastom.... vjerujte i meni ide na smijeh kad cujem kako pise o nekim reptiloidima... ali ne mogu da shvatim, da neko jos uvijek moze da vjeruje da je 9/11 stvarno bio teroristicki napad!

Ali djaba nekom govorit sta da radi, ja ne kazem da treba u sve vjerovati, ali pustite malo mjesta za alternativu....
_veleposlanik

#118 Re: Zeitgeist, dokumentarac koji ne smijete propustiti

Post by _veleposlanik »

Tesla i slobodna energija su KLJUC svega!!!

to se niposto ne smije objelodaniti, dovelo bi cijelo covjecanstvo u dosada ne vidjenu poziciju... potvrdilo bi i prisustvo vanzemaljaca na Zemlji...

ja znam da je glupo "najednom" poceti o vanzemaljcima, kada malo sta znamo uopce o zivotu koji nas okruzuje... ali vrijeme istice, i ne ide u nasu korist. stvarni ciljevi Americke cionisticke imperije su mnogima u svijetu jasni. kada bi sira masa saznala za isto, popadale bi mnoge glave. to se niposto ne smije razotkriti. prije nego sto se to desi, bice puno gorih "teroristickih" atentata, puno vece medjunarodne napetosti... ljudi koji zaista igraju svijetom kao partijom shaha su svjesni svega, imaju zavidno znanje, nauku, i svu moc na svojoj strani. a posto narod konacno pocinje da otvara oci, to znaci da im vrijeme istice, i da nam se blizi "zestoko sranje"...

prije nego padnu njihove glave, umrirace milioni ljudi sirom planete. oni sebi imaju obezbjedjene najsavremenije bunkere, obezbjedili su i svaku vrstu sjemenke, sto cuvaju u Norveskoj (preko 3 miliona razlicitih sjemenki u silosima, saradnja Bill Gates & Rockefeller)... najspektakularniji nuklearni bunker na svijetu se pravi (ili je vec gotov) u Izraelu, gdje ce svoje mjesto imati svi znanstvenici i elita koja nam kroji svjetsku sudbinu... (i gdje se narod osjeca izdanim, jer ne smiju prici na kilometre od radova a niko se ne izjasnjava o projektu...)

mi i dalje vjerujemo u pravdu i demokratiju, dok oni "dotjerivaju" posljednje detalje za nevidjene dogadjaje u historiji covjecanstva...

iskreno se nadam da necemo dozivjeti nuklearnu katastrofu, medjutim, kako god, nece biti nimalo lahko...

John Zerzan, filozof i autor, kaze u Surplusu: jedini nacin da spasimo planetu jeste da unistimo sve i vratimo se u primitivizam...

mozda i previse ostro razmisljanje, ali on zna zasto, i zna to objasniti.
2407

#119 Re: Zeitgeist, dokumentarac koji ne smijete propustiti

Post by 2407 »

Hairlija wrote:nasao sam i Endgame sa srpskim titlovima
EDIT
Last edited by 2407 on 16/09/2009 14:19, edited 1 time in total.
Hendrix

#120 Re: Zeitgeist, dokumentarac koji ne smijete propustiti

Post by Hendrix »

Mislim da nije poenta u ovim dokumentarcima da im se slijepo vjeruje , nego da čovjeka podsjeti da još uvijek ima mozak i da ga koristi kao inteligentno biće a ne rob medija i novina. Ne mora značiti da je Zeitgeist tačan 100% , nek i nije ali mi je draži od recimo Oprah Show koja prikazuje nadrealne vesele amerikance i udate žene sa finom kućom,automobilom i predivnom porodicom kako plaču nad sudbinom tamo nekih crnaca iz New Orleansa kako bi se vidilo kako su plemenite ( iz jedne epizode). Glavno je da nije sve onako kako izgleda pa bar bi mi trebali to znati. Koliko puta sam vidio dokumentarce o ratu ovde gdje su ljudi u Sarajevu prikazivani kao zločinci koji terorišu one na brdu, poznato zar ne? Pitanje je zašto neki prosječan čovjek recimo amerikanac se ne zapita kako to da su sve snimke sa one webkamere pokraj pentagona kada je udario "avion" povjerljive i ne mogu se vidjeti? Eto banalan primjer jer je u Zeitgeistu, kako to da nije opšta kampanja za prikaz tih snimaka pokrenuta? Pa šta je to tajno tu ako je avion udario? Očigledno nešto ne štima. Ali većinu i nije briga za to, imaju Tv, internet , Playstation, kreditnu karticu ili jednostavno rade čitav dan pa im je jedino na pameti da legnu spavati i kako zaraditi za život.

Citiraćo Orwella , jedna od najboljih misli po meni ikada rečenih koja savršeno ilustruje kako živimo , možda nije 100 citat ali je ovakav....

Otkako je svijeta postoje 3 vrste ljudi , mali , srednji i veliki. Veliki su na vrhu i kontrolišu sve i cilj im je da tu i ostanu. Srednji imaju vječni cilj da zbace visoke sa položaju i preuzmu ga. Mali su najniži sloj i oni rade za ove gore i jedini im je cilj da svi budu jednaki i sa istim pravima. Nakon nekog vremena srednji uspiju nagovoriti male da revolucijom zbace visoke sa položaja sa pričom kako će nastupiti jednakost i blagostanje, mali najviše zaginu a srednji odu gore dok visoki padnu u srednje i krug se nastavlja....
Amazonka27

#121 Re: Zeitgeist, dokumentarac koji ne smijete propustiti

Post by Amazonka27 »

Uspjela sam pogledati samo I dio (onaj o religijama), II dio nisam uspjela zbog nekog errora...
ovdje ste svatsa nesto postavili i sad ne znam sta je na nasem jeziku a sta ne...ako nekome od vas koji ste odavde skidali dokumentarac, nije mrsko da mi ovdje ili na pp stave linkove koji su na nasem jeziku :) bila bih mnogo zahvalna :)
sffovac

#122 Re: Zeitgeist, dokumentarac koji ne smijete propustiti

Post by sffovac »

skidoh final edition dvd rip, ali ovi titlovi sto sam negdje nasao su bili strasno losi, odnosno vremenski nesukladjeni, pa nisam pola upratio, pa sam poceo samo slusati na engleskom, a titlovi su mi odvlacili paznju, nisam smirom ni pogledao, ali eto pohvato sam dosta

ako ko ima odgovarajuce titlove za gore navedeno izdanje, molio bih da stavi

a o filmu

cemu onoliki uvod ? :)

prvi dio me je iznenadio, ako je sve ono tacno i da se "dijete sunca" pojavljuje kroz razlicite religije u zadnjih 10k hiljada godina ... ali opet sam znao od ranije za pontifex maximus-a i to da je danasnja crkva nastala na osnovu rimskog vjerovanja, a oni su imali praksu uzimali kako kulturu, tako i religiju od svih pokorenih zemalja, od grcke pa do egipta, tako da se ono sve uklapa sa mojim saznanjima, iako je bilo malo sokantno na prvu
od sad citam horoskop :D :D :D sala mala

drugi dio oko 9/11 dosta teorija sam vec vidio, sve sem onoga da je u podrumu nesto explodiralo

treci dio teorija zavjere, odavno ne mislim da bi se ona uopste trebala zvati teorijom, jer drustvo na njoj pociva, ali smo previse lijeni da razmisljamo
ima li ko kakav doabr dokumentarac o rokefelerovima ? jer izgleda da su oni trenutno jedna od najzasluznijih porodica, za citav svjetski poredak i da degradiraju ljude u cjelini
posebmo mi je bio interesantan dio kada onaj lik citira rezagovor sa jednim od rokefe... elem i kad ga pita cemu ovo sve, jer fakat postajemo robovi, a da nismo ni svjesni, a ne znamo ni cemu robujemo
ali ipak ovo se sve spremalo nekoliko vijekova, a cemu sve to ?

posto sam jucer gledao sicko, pa onda ovo danas, sta mi predlazete za sutra ? :D
_veleposlanik

#123 Re: Zeitgeist, dokumentarac koji ne smijete propustiti

Post by _veleposlanik »

sffovac wrote:skidoh final edition dvd rip, ali ovi titlovi sto sam negdje nasao su bili strasno losi, odnosno vremenski nesukladjeni, pa nisam pola upratio, pa sam poceo samo slusati na engleskom, a titlovi su mi odvlacili paznju, nisam smirom ni pogledao, ali eto pohvato sam dosta

ako ko ima odgovarajuce titlove za gore navedeno izdanje, molio bih da stavi

a o filmu

cemu onoliki uvod ? :)

prvi dio me je iznenadio, ako je sve ono tacno i da se "dijete sunca" pojavljuje kroz razlicite religije u zadnjih 10k hiljada godina ... ali opet sam znao od ranije za pontifex maximus-a i to da je danasnja crkva nastala na osnovu rimskog vjerovanja, a oni su imali praksu uzimali kako kulturu, tako i religiju od svih pokorenih zemalja, od grcke pa do egipta, tako da se ono sve uklapa sa mojim saznanjima, iako je bilo malo sokantno na prvu
od sad citam horoskop :D :D :D sala mala

drugi dio oko 9/11 dosta teorija sam vec vidio, sve sem onoga da je u podrumu nesto explodiralo

treci dio teorija zavjere, odavno ne mislim da bi se ona uopste trebala zvati teorijom, jer drustvo na njoj pociva, ali smo previse lijeni da razmisljamo
ima li ko kakav doabr dokumentarac o rokefelerovima ? jer izgleda da su oni trenutno jedna od najzasluznijih porodica, za citav svjetski poredak i da degradiraju ljude u cjelini
posebmo mi je bio interesantan dio kada onaj lik citira rezagovor sa jednim od rokefe... elem i kad ga pita cemu ovo sve, jer fakat postajemo robovi, a da nismo ni svjesni, a ne znamo ni cemu robujemo
ali ipak ovo se sve spremalo nekoliko vijekova, a cemu sve to ?

posto sam jucer gledao sicko, pa onda ovo danas, sta mi predlazete za sutra ? :D
sto se tice prvog dijela, i nije toliko "relevantan" po meni, jer su cak vjera, religija i zivot u miru sasvim srodni i uklapaju se... mada istina je uvijek istina, a da se religija koristi kao instrument za upravljanje ljudima, to vidimo i kod nas na lokalnim nivoima...

za drugi dio, evo jedan novitet, tebi i onima koji zele pogledati, pa nam ako mozes, javi utiske :) SEPTEMBER CLUES PART A - ovaj je izgleda noviji, bolji kvalitet snimka (upravo se radi o "snimcima" i pixelima). moze i onaj stariji od 1-8 dijelova...

a sto se tice treceg dijela, Rothschils su ipak dinastija broj 1 na planeti. evolvirali su po Evropi, Rusiji, a SAD kontroliraju otkako su izbjegli u iste... Rockefelleri bi trebali doci odmah iza.

Rothschild su najmocniji, najimucniji... njihovo bogatstvo je nezamislivo za obicnog smrtnika, ja vjerujem da ni sve zvijezde i bogatuni ovog svijeta nisu ni blizu njihovog deskomunalnog imanja (kradjom kroz stoljeca). broji se u trilionima, a ima ih toliko, da perfektno mogu orkestrirati nesto poput 11. septembra...

njihov "agent" za nasa podrucja jeste Dzordz Soros, koji je ujedno zaduzen za kompletnu istocnu Evropu. Vec odavno dominiraju Francuskom, Britanska Kraljevina je podlegla na usluzi njima (mislim na kraljeve i kraljice), dok su u Njemackoj itekako prisutni, jer im bankarski korijeni polaze od iste. (mnogi teoreticari tvrde da je Hitler ustvari "jevrejskog" - ja bih dodao Khazarskog - porijekla, a da je otac jedan od Rothschilovih).

Rothschild - Red Shield, Crveni Stit na njemackom, Izbjegli iz Hazarske kraljevine negdje prije 4 stoljeca i nastanili se u Njemackoj. danas se dinastija prosirila tako da se ne mogu dovesti u srodstvo sa pravim nosiocima prezimena putem istog.

Rothschildova okupacija - iako je izvor pro-srpski orjentisan, radi prijevoda je dobar. vjerodostojnost se moze provjeriti citajuci druge strane i prestizne istrazivace i historicare...
sffovac

#124 Re: Zeitgeist, dokumentarac koji ne smijete propustiti

Post by sffovac »

hvala ti :)
pregledo sam sva 4 dijela i mislim da je onaj prvi (a) najbolji :D
a i text procitah, samo misljenja sam da vlada ima fobiju od njih

ma ovo sve da se najezis, "o kako je lepo biti glup" :D
al' mene jos uvijek fascinira ova familijarna manufaktura
ne kontam kako uspijevaju s koljena na koljeno da odgajaju iste sljedbenike i da se tako familija siri i zadrzava moc
zar niko od nasljednika ne pozeli da se bavi hortikulturom ili streljastvom, kako im uspijeva da svi budu tatini sinovi :lol:
2407

#125 Re: Zeitgeist, dokumentarac koji ne smijete propustiti

Post by 2407 »

EDIT
Last edited by 2407 on 16/09/2009 14:20, edited 1 time in total.
Post Reply