Žedan, Zorane? - Jesam, majku li vam nacionalističku!

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Boateng

#51 Re: Žedan, Zorane? - Jesam, majku li vam nacionalističku!

Post by Boateng »

.
Last edited by Boateng on 19/10/2014 23:31, edited 1 time in total.
Banksy

#52 Re: Žedan, Zorane? - Jesam, majku li vam nacionalističku!

Post by Banksy »

Kao i na svim drugim temama - samo se povučeš, pustiš ih, i svi izađu iz ormara.
zateznistub

#53 Re: Žedan, Zorane? - Jesam, majku li vam nacionalističku!

Post by zateznistub »

XXS wrote:
zateznistub wrote:
dječak sa šibicama wrote:Ja sam cuo da je Zoran bio na tenku, skupa sa Brankom kockicom.
Zaboravio si i Minju Subotu, taj je bio strasan... :o
Tenk je bio od cokolade, a gusjenice od marmelade.
Haj' prevedi ovo, nisam odavle...
insomnia78

#54 Re: Žedan, Zorane? - Jesam, majku li vam nacionalističku!

Post by insomnia78 »

Ripicipi wrote:Joj ovih ultra, mega, giga Bosnjaka, stvarno jadno.
Moze li proci ijedna tema da se Bosnjaci ne jave sa "relativizacija" ovo, ono.

I onda se neko cudi sto se nisam izjasnio kao Bosnjak, neka hvala, sve dok je ovakvih Bosnjaka, ja to ne zelim biti.
Evo nisam se ni ja izjasnio ko Bosnjak pa se opet slazem sa izrecenim
Banksy

#55 Re: Žedan, Zorane? - Jesam, majku li vam nacionalističku!

Post by Banksy »

XXS wrote:
zateznistub wrote:
dječak sa šibicama wrote:Ja sam cuo da je Zoran bio na tenku, skupa sa Brankom kockicom.
Zaboravio si i Minju Subotu, taj je bio strasan... :o
Tenk je bio od cokolade, a gusjenice od marmelade.
Stid i sram da te bude ...
Čitalac

#56 Re: Žedan, Zorane? - Jesam, majku li vam nacionalističku!

Post by Čitalac »

Istom prilikom Branka Petrić je ispričala i da je Bekim Fehmiu pretukao Batu Stojkovića jer mu je ovaj "opsovao šiptarsku majku".
Bata je ležao krvav; preko lica je imao biftek koji je trebalo da izvuče zadobijene modrice i hematome. U momentu nisam razlikovala Batino lice od tog prokletog bifteka
Svega je bilo u toj glumačkoj bašti.
Ripicipi

#57 Re: Žedan, Zorane? - Jesam, majku li vam nacionalističku!

Post by Ripicipi »

insomnia78 wrote:

I onda se neko cudi sto se nisam izjasnio kao Bosnjak, neka hvala, sve dok je ovakvih Bosnjaka, ja to ne zelim biti.
Sta, da je tema relativizacija?
Ja u uvodnom postu apsolutno nista kontra Bosnjaka nisam procitao da bi oni podivljali sa "relativizacijom" i vrijedjanjem.

Bila istina ili ne, apsolutno smatram da je prica bespotrebno okrenuta na neku drugu stranu, sa nekim ruznim kvalifikacijama.

Ono sto je KENJAC napisao je apsolutna glupost, ali to nije uvodni post na koji su se "dobri" Bosnjani nakacili kao da je njih neko optuzio za nesto.
insomnia78

#58 Re: Žedan, Zorane? - Jesam, majku li vam nacionalističku!

Post by insomnia78 »

Ripicipi wrote:
insomnia78 wrote:

Sta, da je tema relativizacija?
Ja u uvodnom postu apsolutno nista kontra Bosnjaka nisam procitao da bi oni podivljali sa "relativizacijom" i vrijedjanjem.

Bila istina ili ne, apsolutno smatram da je prica bespotrebno okrenuta na neku drugu stranu, sa nekim ruznim kvalifikacijama.

Ono sto je KENJAC napisao je apsolutna glupost, ali to nije uvodni post na koji su se "dobri" Bosnjani nakacili kao da je njih neko optuzio za nesto.
Vecina nas se nakacila na gluposti koje je izvalio ovaj bivsi pripadnik ARBiH
Cemu uopste ova tema, eto sve i da je Zoran stvarno radio i govorio sve ovo?
zateznistub

#59 Re: Žedan, Zorane? - Jesam, majku li vam nacionalističku!

Post by zateznistub »

insomnia78 wrote: Vecina nas se nakacila na gluposti koje je izvalio ovaj bivsi pripadnik ARBiH
Uzme li se u obzir da je clanak 100% istinit, da li je problem procitati takvo nesto? Meni na prvu bi toplo oko srca kad procitah prvi post.

Ne znam za ostale...
julisiz es grant

#60 Re: Žedan, Zorane? - Jesam, majku li vam nacionalističku!

Post by julisiz es grant »

zateznistub wrote:
insomnia78 wrote: Vecina nas se nakacila na gluposti koje je izvalio ovaj bivsi pripadnik ARBiH
Uzme li se u obzir da je clanak 100% istinit, da li je problem procitati takvo nesto? Meni na prvu bi toplo oko srca kad procitah prvi post.

Ne znam za ostale...
Jeste, kada bi bio još neko da ovo potvrdi, osim osahle glumice, koja se toga sasvim slučajno sjetila 30 godina kasnije.
zateznistub

#61 Re: Žedan, Zorane? - Jesam, majku li vam nacionalističku!

Post by zateznistub »

julisiz es grant wrote:
zateznistub wrote:

Ne znam za ostale...
Jeste, kada bi bio još neko da ovo potvrdi, osim osahle glumice, koja se toga sasvim slučajno sjetila 30 godina kasnije.
Ma garant je Alchajmer spuc'o pa ne zna sta prica... :-)
dezurni_ucenik

#62 Re: Žedan, Zorane? - Jesam, majku li vam nacionalističku!

Post by dezurni_ucenik »

Oliver Mandic bio u Arkanovcima u Vukovaru.Cak mu je valjda bio i kum vjencani.

http://www.telegraf.rs/jetset/579768-ol ... -kovcezima

Corba i Baja
https://www.youtube.com/watch?v=kdPGhfQi_ec
Last edited by dezurni_ucenik on 19/10/2014 20:39, edited 1 time in total.
Saian

#63 Re: Žedan, Zorane? - Jesam, majku li vam nacionalističku!

Post by Saian »

insomnia78 wrote: Cemu uopste ova tema, eto sve i da je Zoran stvarno radio i govorio sve ovo?
Morebit iz istog razloga sto, ukoliko obichan gradski autobus na redovnoj linije prodje svim predvidjenim stanicama nije vijest i nema temu. Dok, ako se isti prevrne bude vijest i otvori se tema. :D

Nego, ako je ovo o liku i djelu Zoranovom i njegovom individualnom gestu obrazli covjeka, aferim, nije isp'o shuft u najmanju ruku. Milo mi je cuti da je jedan shuft manje na planeti uvijek i vazda. No, chak i ako pokretach nije ovo zamislio kao neku repliku ovim posljednjim paljenjima pekara i dzamija ne moze se osjecati iznenadjenim, ako zbog sinhroniziranosti s istima ljudi te dvije stvari shvate kako su i shvatili i pochnu i komentirati jednu u svjetlu druge i obratno. Ako je iznenadjen il' je mutaF, il se pravi mutaF. Tajming je previshe vazhan u ovom sluchaju da bi ga se zanemarilo. Samokazem.
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#64 Re: Žedan, Zorane? - Jesam, majku li vam nacionalističku!

Post by Chmoljo »

KENJAC wrote:
Chmoljo wrote:
KENJAC wrote:Sta hoces da kazes ? Da su Vojnika Armije BiH trebali branit od Bosnjaka ??? Ti covjece ni sav svoj! Citas li ti sta pises ?
šta, bio si pripadnik Armije i Srbin u isto vrijeme?

kako to?
Iskreno ti moram reci da me tvoja vjestina komuniciranja jako razocarala. Malo si se bio zaletio , na krilima fanova koji se odusevljavaju svakim tvojim slovom! Dozvolio si sebi da udjes u dijalog nepripremljen i kao logicka posljedica svega toga je ovaj tvoj posljednji post (e, da je posljednji) Aj me jos sad upitaj sta mislim o Arkanu da zaokruzis tvoju Demostensku sposobnost!
hajde ti lave pročitaj šta si škrabao
KENJAC wrote: A kad si to cuo da Srbi pricaju o multi-kulti. Srbi to ne spominju. To spominju oni drugi , tu ... multi-kulti ! Oni drugi , na primjer, oni kao ti! Njima su puna usta multi -kulti. Srbi su davno rekli da nema fajde od multi-kuli. Nemojte sad da se lazemo i izvrcemo. Srbe smo apsolvirali. Sve bagra do bagre. Ubice i pljackasi. No, ... mene interesuju ovi kao ti. Multi-kulti, fini , vaspitani, odgojeni, okupani, mirisljavi.... a cim se prilika ukaze otrov iz njih izbija. Ja sam za suzivot jebem im mater Vlasku ! Jel tako ? Sve sami go cetnik do cetnika, ustasa do ustase....
Baj d vej, Srbi imadose Zorana i Srdjana ! Dje su vasi ?
ti se ovdje nisi obraćao pojedincu, nego svima. ono, priča multi-kulti, a svi prikriveni fašisti. jer pitaš SVE gdje su VAŠI? ne tvoji, nego vaši.

šta ti misliš o Arkanu, boli me nježnik. niko se nije bavio tvojim likom i djelom ovdje, nego si ti, nakon što izvalio glupost u ovoj zadnjoj rečenici, našao za shodno da pričaš o svojim ratnim putešestvijama. ti. ne ja.

ti si pričao kako si nečije guzice branio, ti si isticao kako si "vlah".

ti si se ovdje popišao po svemu onom što si branio.

i sad ti ja kriv što te pitam ono što se nameće kao logično pitanje iz tvojih postova.

ne znaš gdje su dobročinitelji u tom narodu koji "cim se prilika ukaze otrov iz njih izbija", iako "Glavu izvukoh zahvaljujuci sreci i nebrojenim mojim drugovima koji su zajedno samnom prozivljavali te dane. Ogrmona vecina bili Bosnjaci a bilo ih je i drugih. Glavu sam izvuko da me ne ubije Srpski metak ili Srpska granata."

je li se kaješ što si držao pušku? dobro jutro Kolumbo, kaje se većina ljudi, kako sam i rekao ranije, bez obzira kako se zvao. ali se ti kaješ toliko da si u stanju da vrijeđaš cijeli narod, da zaboraviš sve ono što si kako kažeš branio. da se popišaš po svima nama jer se zoveš Sava, a ne Muhamed. nabijaš nam na nos svoje ime, i onda se uvrijediš kada neko to primjeti.

nisam Demosten, ali ne mogu na rende kora...
sokkia

#66 Re: Žedan, Zorane? - Jesam, majku li vam nacionalističku!

Post by sokkia »

Baj d vej, Srbi imadose Zorana i Srdjana ! Dje su vasi ?

pa "naši" nisu imali prilike za takvo nješto. ;-)
insomnia78

#67 Re: Žedan, Zorane? - Jesam, majku li vam nacionalističku!

Post by insomnia78 »

Kad ti ovaj koji "glavu izvuce zahvaljujuci drugovima medju kojima je bilo najvise bosnjaka" tako kaze i misli, mozes misliti sta misli onaj u Bg il BL
I hajd ne relativizuj
Banksy

#68 Re: Žedan, Zorane? - Jesam, majku li vam nacionalističku!

Post by Banksy »

insomnia78 wrote:

Kad ti ovaj koji "glavu izvuce zahvaljujuci drugovima medju kojima je bilo najvise bosnjaka" tako kaze i misli, mozes misliti sta misli onaj u Bg il BL
Mogu misliti.
Kad se cijela tema otvara samo zato što je Zoran Radmilović jednom negdje rekao majku li vam nacionalističku! ... Mogu.
KENJAC

#69 Re: Žedan, Zorane? - Jesam, majku li vam nacionalističku!

Post by KENJAC »

CMOLJO ! Razvijas diskusiju na mom odgovoru , bez da navedes post kome sam odgovarao.Fenomenalno, ali ti bolje ide ovakav nacin obracuna nego onaj koji si poceo sa zanemarljivim uspjehom. Sa argumentima.....
Ja sam naveo sto sam mislio o Srbima (onim sto su na mene i na moje drugove pucali) Tema mog obracanja je bila upravo teza izlozena u postu na koji sam odgovorio. Zoran Radmilovic (ovu sam pricu cuo prije par godina malo izmjenjenu u par rijeci) je ovako nesto izgovorio na mjestu gdje to nije bilo zdravo da se izgovori! A od tebe i tebi slicnih dobije "Svi ste vi isti" Sve je bilo u tom postu a ti lijo jedna lukava (smajlistopovraca) jednostavno izbjegnes taj post i pocnes od mog odgovora.
I jos nesto , vas osamdeset posto balkanskih iskompleksiranih fasista nece me natjerat da zamrzim onih dva'jes posto ljudi. Vazda ce mi moji Amir , Kemo i razni Zorani Radmilovici ulijevat povjerenje u ljude. Mnogo vise neg isfrustrirani branioci svoga tora mogu da mi ogade ljudski rod. Steta Cmoljo, mislio sam da si drugaciji , al nije ti za zamjerit !
zateznistub

#70 Re: Žedan, Zorane? - Jesam, majku li vam nacionalističku!

Post by zateznistub »

KENJAC wrote:CMOLJO ! Razvijas diskusiju na mom odgovoru , bez da navedes post kome sam odgovarao.Fenomenalno, ali ti bolje ide ovakav nacin obracuna nego onaj koji si poceo sa zanemarljivim uspjehom. Sa argumentima.....
Ja sam naveo sto sam mislio o Srbima (onim sto su na mene i na moje drugove pucali) Tema mog obracanja je bila upravo teza izlozena u postu na koji sam odgovorio. Zoran Radmilovic (ovu sam pricu cuo prije par godina malo izmjenjenu u par rijeci) je ovako nesto izgovorio na mjestu gdje to nije bilo zdravo da se izgovori! A od tebe i tebi slicnih dobije "Svi ste vi isti" Sve je bilo u tom postu a ti lijo jedna lukava (smajlistopovraca) jednostavno izbjegnes taj post i pocnes od mog odgovora.
I jos nesto , vas osamdeset posto balkanskih iskompleksiranih fasista nece me natjerat da zamrzim onih dva'jes posto ljudi. Vazda ce mi moji Amir , Kemo i razni Zorani Radmilovici ulijevat povjerenje u ljude. Mnogo vise neg isfrustrirani branioci svoga tora mogu da mi ogade ljudski rod. Steta Cmoljo, mislio sam da si drugaciji , al nije ti za zamjerit !
Cek malo, cinimise da su bas cmolju prozivali da je srbin, ako je to nesto lose...ono....sad cmoljo ispade veci bosnjo od rejsa
Zokipfc

#71 Re: Žedan, Zorane? - Jesam, majku li vam nacionalističku!

Post by Zokipfc »

KENJAC wrote:CMOLJO ! Razvijas diskusiju na mom odgovoru , bez da navedes post kome sam odgovarao.Fenomenalno, ali ti bolje ide ovakav nacin obracuna nego onaj koji si poceo sa zanemarljivim uspjehom. Sa argumentima.....
Kako ne kontas da si lupio glupost sa ovom recenicom, koju si kasnije i sam demantovao?
KENJAC wrote: Baj d vej, Srbi imadose Zorana i Srdjana ! Dje su vasi ?
A i Cmoljo je pretjerao sa reakcijom, sto jes' jes'

ps: daj smirite se ba, na istoj se strani :D
Bodkin

#72 Re: Žedan, Zorane? - Jesam, majku li vam nacionalističku!

Post by Bodkin »

jos jednom dokazani mentalitet "ili si sa nama ili protiv nas". sredine nema. i cuj sto tema. na forumu tema nije pokrenuta jedino jos o tome da li je bolje mazati nutela sa lijeva na desno ili sa desna na lijevo ali je problem sto je neko postavio jednu lijepu pricu. grob te jebo...i onda cudjenje kad opsti jebeni izbori prodju, a niko od politicara ne spomene NI JEDNOM razvoj, ekonomiju, zdravstvo, skolstvo, NAPREDAK...
Bodkin

#73 Re: Žedan, Zorane? - Jesam, majku li vam nacionalističku!

Post by Bodkin »

insomnia78 wrote:Kad ti ovaj koji "glavu izvuce zahvaljujuci drugovima medju kojima je bilo najvise bosnjaka" tako kaze i misli, mozes misliti sta misli onaj u Bg il BL
I hajd ne relativizuj
sve go cetnik. ja sam to uvijek govorio
zateznistub

#74 Re: Žedan, Zorane? - Jesam, majku li vam nacionalističku!

Post by zateznistub »

Bodkin wrote:jos jednom dokazani mentalitet "ili si sa nama ili protiv nas". sredine nema. i cuj sto tema. na forumu tema nije pokrenuta jedino jos o tome da li je bolje mazati nutela sa lijeva na desno ili sa desna na lijevo ali je problem sto je neko postavio jednu lijepu pricu. grob te jebo...i onda cudjenje kad opsti jebeni izbori prodju, a niko od politicara ne spomene NI JEDNOM razvoj, ekonomiju, zdravstvo, skolstvo, NAPREDAK...
E moj bodkine, to je ono sto para usi...
Banksy

#75 Re: Žedan, Zorane? - Jesam, majku li vam nacionalističku!

Post by Banksy »

Зоран Радмиловић

Преминуо је 21. јула 1985. године.
Post Reply