Žedan, Zorane? - Jesam, majku li vam nacionalističku!
-
dalje
#426 Re: Žedan, Zorane? - Jesam, majku li vam nacionalističku!
I nije Zoran jedini.
Mladjenovic je odbio da svira u BL nakon rusenja Ferhadije, Balasevica da ne spominjem, Cane... da ne idem dalje.
Ima li na hrvatskoj muzickoj ili glumackoj sceni i jedan Balasevic ili Mladjenovic? Nema.
Mladjenovic je odbio da svira u BL nakon rusenja Ferhadije, Balasevica da ne spominjem, Cane... da ne idem dalje.
Ima li na hrvatskoj muzickoj ili glumackoj sceni i jedan Balasevic ili Mladjenovic? Nema.
- Banksy
#427 Re: Žedan, Zorane? - Jesam, majku li vam nacionalističku!
Sve bolje od boljeg ... Ko je MlaĐenović ...
-
omar little
#428 Re: Žedan, Zorane? - Jesam, majku li vam nacionalističku!
cetnici kolju po slavoniji a pjevaci ne brane divnu zemlju jugoslaviju sa milosevicem na celu. govna nacionalisticka.
ova tema keeps on giving.
- insomnia78
#429 Re: Žedan, Zorane? - Jesam, majku li vam nacionalističku!
Banksy wrote:![]()
- Banksy
#430 Re: Žedan, Zorane? - Jesam, majku li vam nacionalističku!
Tenkovi ravnaju Vukovar, teška artiljerija se raspoređuje po Bosni, Sao Krajina se već uspostavila, a mi u Zetri, s MlaĐenovićem i BG društvom, u organizaciji Yutela, pjevamo Rimtutituki, mir, brate, mir ...omar little wrote: cetnici kolju po slavoniji a pjevaci ne brane divnu zemlju jugoslaviju sa milosevicem na celu. govna nacionalisticka.
- stiv33
#431 Re: Žedan, Zorane? - Jesam, majku li vam nacionalističku!
baš govna, zato prljavce više ne slušamomar little wrote:cetnici kolju po slavoniji a pjevaci ne brane divnu zemlju jugoslaviju sa milosevicem na celu. govna nacionalisticka.
Milan Mladenovićinsomnia78 wrote:Banksy wrote:![]()
http://en.wikipedia.org/wiki/Milan_Mladenovi%C4%87
- stiv33
#432 Re: Žedan, Zorane? - Jesam, majku li vam nacionalističku!
nema. osim seve nationale ovo sve ostalo su jugoslavenchinedalje wrote:I nije Zoran jedini.
- Bambi_na_kofeinu
#433 Re: Žedan, Zorane? - Jesam, majku li vam nacionalističku!
'taa će Vukovar, sve su to zakuhali PrljavciBanksy wrote:
Tenkovi ravnaju Vukovar, teška artiljerija se raspoređuje po Bosni, Sao Krajina se već uspostavila, a mi u Zetri, s MlaĐenovićem i BG društvom, u organizaciji Yutela, pjevamo Rimtutituki, mir, brate, mir ...................
-
omar little
#434 Re: Žedan, Zorane? - Jesam, majku li vam nacionalističku!
Banksy wrote:Tenkovi ravnaju Vukovar, teška artiljerija se raspoređuje po Bosni, Sao Krajina se već uspostavila, a mi u Zetri, s MlaĐenovićem i BG društvom, u organizaciji Yutela, pjevamo Rimtutituki, mir, brate, mir ...omar little wrote: cetnici kolju po slavoniji a pjevaci ne brane divnu zemlju jugoslaviju sa milosevicem na celu. govna nacionalisticka.
ova tema keeps on giving.................
i od svetlane cece velickovic "a ja necu na druga svog, ne mogu protiv naroda mog"
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#436 Re: Žedan, Zorane? - Jesam, majku li vam nacionalističku!
ovog se sjeĆam ...omar little wrote:
i od svetlane cece velickovic "a ja necu na druga svog, ne mogu protiv naroda mog"

- Banksy
#437 Re: Žedan, Zorane? - Jesam, majku li vam nacionalističku!
Ne pratiš ...Bambi_na_kofeinu wrote:'taa će Vukovar, sve su to zakuhali PrljavciBanksy wrote:
Tenkovi ravnaju Vukovar, teška artiljerija se raspoređuje po Bosni, Sao Krajina se već uspostavila, a mi u Zetri, s MlaĐenovićem i BG društvom, u organizaciji Yutela, pjevamo Rimtutituki, mir, brate, mir ...................
Bio je to makedonski nacionalista Aki Rahimovski kad je davne '85. u klubu Duga u Beogradu Radmiloviću pružio ruku, a vidoviti, mudri Radmilović, koji je na vrijeme osjetio kud će nas odvesti taj hrvatski nacionalizam, jer Znao je Zoran i u to vrijeme ono sto smo mi tek kasnije saznali opravdano mršnuo tog makedonskog provokatora riječima: ''Mrš od mene 50 metara!''
I tako je počelo.
- Bambi_na_kofeinu
#438 Re: Žedan, Zorane? - Jesam, majku li vam nacionalističku!
Jebote, mislim da Akiju ni rođena mati nije dala na važnosti koliko mu dade lik na klixuBanksy wrote: Ne pratiš ...![]()
Bio je to makedonski nacionalista Aki Rahimovski kad je davne '85. u klubu Duga u Beogradu Radmiloviću pružio ruku, a vidoviti, mudri Radmilović, koji je na vrijeme osjetio kud će nas odvesti taj hrvatski nacionalizam, jer Znao je Zoran i u to vrijeme ono sto smo mi tek kasnije saznali opravdano mršnuo tog makedonskog provokatora riječima: ''Mrš od mene 50 metara!''
I tako je počelo.
Jebavanje majki koje priznajem je ono kada Rambo kaže "u ovom momentu se granatiraju Dubrovnik i Tuzla"
https://www.youtube.com/watch?v=JUjJjK6QDBY
- stiv33
#439 Re: Žedan, Zorane? - Jesam, majku li vam nacionalističku!
ama pustite te makedonske nacionaliste iz zagreba, ali za učiniti ovo u beogradu je zaista trebalo imati petlju
https://www.youtube.com/watch?v=KKWRyUTs7-w
https://www.youtube.com/watch?v=KKWRyUTs7-w
- Gojeni H
#440 Re: Žedan, Zorane? - Jesam, majku li vam nacionalističku!
Ja se sjecam ove polu-ustaskinje.pici wrote:ovog se sjeĆam ...omar little wrote:
- stiv33
#441 Re: Žedan, Zorane? - Jesam, majku li vam nacionalističku!
Ne bih se složio, ta teorija ne drži vodu. Fenomen fašizma je puno složeniji. Kažu da je milošević porijeklom crnogorac, šešelj hrvat, ili ako idemo dalje hitler je bio austrijanac, staljin gruzijac (đudašvili ili tako nekako mu bješe ime). Hoćeš još? pavelić bosanac (rođen u bradini), izetbegović srbijanac (njegovi su došli iz beograda). I tako to idekugaaguk wrote:
Balasevic je mjesanac. Majka mu je pola Hrvatica pola Madjarica. A I djed mu se prezivao Balasev, moguce da je bio Rusin, Ukrajinac ili slicno.
I Zoran Radmilovic je dijelom Njemac zato ne znam sto vas cudi sto su ovi mjesanci bili protiv nacionalizma...
Nadjite mi nekog Srbina koji nema drugih nacija u porodici koji se otvoreno protivio srpskom fasizmu tokom 80-ih ili 90-ih.