Žedan, Zorane? - Jesam, majku li vam nacionalističku!

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
insomnia78

#26 Re: Žedan, Zorane? - Jesam, majku li vam nacionalističku!

Post by insomnia78 »

Chmoljo wrote:
KENJAC wrote:Ne prosipajte gluposti , valjace to nekom skupljat. Onaj manki rece "majku li vam nacionalisticku" E pa manki moj ja sam ti taj tvoj brlog "okle sada otvov sipas i majku mi spominjes" citav period rata branio dok si ti serpe po prasini vuko i od govneta mislio da je cokolada! Da bi mi sad pomahnitali potecnionalni samoubica majku psovao ! A neko drugi spomenu Sarajevo. E pa kad ti budes vidio linija oko Sa koliko ih se ovaj pogani Vlah nagledo onda mi dodji i trabunjaj o "svi su oni isti"
..... Rekla bi moja baba "Brani sirotu za svoju sramotu" !!!
au,

pa kako izvuče živu glavu bez bošnjačkih Srđana i Zorana?
Pa garant tako sto je prico jednu sasvim drugu pricu od ove koju prica na forumu :D
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#27 Re: Žedan, Zorane? - Jesam, majku li vam nacionalističku!

Post by Chmoljo »

insomnia78 wrote:Pa garant tako sto je prico jednu sasvim drugu pricu od ove koju prica na forumu :D
doš'o tobe...
Danguba

#28 Re: Žedan, Zorane? - Jesam, majku li vam nacionalističku!

Post by Danguba »

Chmoljo wrote:
KENJAC wrote:Ne prosipajte gluposti , valjace to nekom skupljat. Onaj manki rece "majku li vam nacionalisticku" E pa manki moj ja sam ti taj tvoj brlog "okle sada otvov sipas i majku mi spominjes" citav period rata branio dok si ti serpe po prasini vuko i od govneta mislio da je cokolada! Da bi mi sad pomahnitali potecnionalni samoubica majku psovao ! A neko drugi spomenu Sarajevo. E pa kad ti budes vidio linija oko Sa koliko ih se ovaj pogani Vlah nagledo onda mi dodji i trabunjaj o "svi su oni isti"
au,

:D

ubode ga @Chmoljo u sridu... :thumbup:
Banksy

#29 Re: Žedan, Zorane? - Jesam, majku li vam nacionalističku!

Post by Banksy »

detroit-mercy wrote:
Banksy wrote:Nažalost, o Radmiloviću sam čula neku sasvim drugu priču, suprotnu ovoj iznad, koja neće umanjiti fakat da je Z. Radmilović je bio veliki glumac i to je dovoljno što treba da znamo.
Sasvim besmislena tema.
Mislim sta hoce da postigne ovim tekstom, jel treba sad svi redom da izdrkamo cim neko u Srbiji, dal ziv ili mrtav, izjavi kao nesto ovako. Zadivljuje me upravo ta fascinacija izjavama dal losim ili dobrim sa lijeva ili desna :skoljka: .
Iskreno zaboli me cuna sta izjavljuju imamo mi drugih problema o kojim treba da brinemo :mrgreen:
Tako nekako.
Chmoljo

#30 Re: Žedan, Zorane? - Jesam, majku li vam nacionalističku!

Post by Chmoljo »

Danguba wrote:
:D

ubode ga @Chmoljo u sridu... :thumbup:
i nije teško, kada je nekome Draškovićeva splačina "Nož", ikakva referenca za krvavu historiju ovih prostora.

a razočaranih u borbu ima više Hasa, Husa, Muja i Sulja, jer se za ovo danas nisu borili. i oni ne mogu reći: razočarali smo se jer su nas uvrijedili na nacionalnoj osnovi. doduše, kada se vidi na šta je sve izašlo, svaki častan borac je uvrijeđen na ljudskoj osnovi - ono za šta su založili svoju ljudskost pretvorilo se u ovo, ovaj kurac* od sistema koji zovemo poslijeratna BiH. sistem za bogate šupke* i njihove potomke, sistem za uvlakače i podanike.

al' to je ništa...

ali nacionalna osnova kad se uvrijedi, onda se sebi svašta daje za pravo, a od popratnih efekata desi se i amnezija. i licemjerje.

* - ekskjuz maj frenč.
* - isto
zateznistub

#31 Re: Žedan, Zorane? - Jesam, majku li vam nacionalističku!

Post by zateznistub »

Kad co'ek onako, hladne glave iscita ovakve komentare na ovakvim temama, dođe do samo jednog zakljucka:

-Nema nama spasa, ni jedna stranka/partija ili pojedinac nama vise ne moze pomoci!

Ode sve u MP3
KENJAC

#32 Re: Žedan, Zorane? - Jesam, majku li vam nacionalističku!

Post by KENJAC »

Chmoljo wrote:
au,

Glavu izvukoh zahvaljujuci sreci i nebrojenim mojim drugovima koji su zajedno samnom prozivljavali te dane. Ogrmona vecina bili Bosnjaci a bilo ih je i drugih. Glavu sam izvuko da me ne ubije Srpski metak ili Srpska granata. I vjeruj mi nisam ocekivao poslje svega toga da ce biti "svi isti" ili ona prica o "Srbinu pod stolom i onim za stolom" Chmoljo ne pravi se lud (kao osoba ne ko moderator) Znas me vrlo dobro i znas u kom sam kontekstu upotrijebio "NOZ" Ne lazi da se ne sjecas! Bila je samo poenta na par datuma. Ti datumi se mogu naci u bilo kakvoj pretrazi na googlu i tebi je to jasno. Trpat rijeci u usta onima koji to nisu rekli je jedna jako ljigava osobina. Narocito kad mozes jednostavno da prebrises post i da ceras po svom. Dozvoljavas da se vrijedjam bez ikakvog osnova! Nije to problem ali je krajnje jadno od tebe da dozvoljavas psovanje majke. Jadno momcino !
Chmoljo

#33 Re: Žedan, Zorane? - Jesam, majku li vam nacionalističku!

Post by Chmoljo »

KENJAC wrote: Glavu izvukoh zahvaljujuci sreci i nebrojenim mojim drugovima koji su zajedno samnom prozivljavali te dane. Ogrmona vecina bili Bosnjaci a bilo ih je i drugih. Glavu sam izvuko da me ne ubije Srpski metak ili Srpska granata.

KENJAC wrote:.
Baj d vej, Srbi imadose Zorana i Srdjana ! Dje su vasi ?
šta reći...
Jadno momcino !
slažem se :thumbup:
KENJAC

#34 Re: Žedan, Zorane? - Jesam, majku li vam nacionalističku!

Post by KENJAC »

Sta hoces da kazes ? Da su Vojnika Armije BiH trebali branit od Bosnjaka ??? Ti covjece ni sav svoj! Citas li ti sta pises ?
Banksy

#35 Re: Žedan, Zorane? - Jesam, majku li vam nacionalističku!

Post by Banksy »

Daj, ba, ne smaraj više. Bolje bi bilo da si nisi ni javljao na temi. I bolje bi bilo da bar ovdje prikočiš, kad nisi ranije. Svakim postom uvaljuješ se još više.
A i ne znam čemu tema i zašto je ne zatvore ...
Chmoljo

#36 Re: Žedan, Zorane? - Jesam, majku li vam nacionalističku!

Post by Chmoljo »

KENJAC wrote:Sta hoces da kazes ? Da su Vojnika Armije BiH trebali branit od Bosnjaka ??? Ti covjece ni sav svoj! Citas li ti sta pises ?
šta, bio si pripadnik Armije i Srbin u isto vrijeme?

kako to?
dječak sa šibicama

#37 Re: Žedan, Zorane? - Jesam, majku li vam nacionalističku!

Post by dječak sa šibicama »

Ja sam cuo da je Zoran bio na tenku, skupa sa Brankom kockicom.
zateznistub

#38 Re: Žedan, Zorane? - Jesam, majku li vam nacionalističku!

Post by zateznistub »

dječak sa šibicama wrote:Ja sam cuo da je Zoran bio na tenku, skupa sa Brankom kockicom.
Zaboravio si i Minju Subotu, taj je bio strasan... :o
Havatar

#39 Re: Žedan, Zorane? - Jesam, majku li vam nacionalističku!

Post by Havatar »

zateznistub wrote:Kad co'ek onako, hladne glave iscita ovakve komentare na ovakvim temama, dođe do samo jednog zakljucka:

-Nema nama spasa, ni jedna stranka/partija ili pojedinac nama vise ne moze pomoci!

Ode sve u MP3
Dobro je da nisi došao do zaključka da smo svi isti :oops:
Banksy

#40 Re: Žedan, Zorane? - Jesam, majku li vam nacionalističku!

Post by Banksy »

zateznistub wrote:
dječak sa šibicama wrote:Ja sam cuo da je Zoran bio na tenku, skupa sa Brankom kockicom.
Nije, Batko je bio strašan, Minja Subota je vodio Muzički tobogan.
Bambi_na_kofeinu

#41 Re: Žedan, Zorane? - Jesam, majku li vam nacionalističku!

Post by Bambi_na_kofeinu »

Ja čula nije ni bilo tenkova.
Propaganda stranih sila što nas posvađaše mlade i naivne i nevine.

Jes se dobro zajebavat i relatizovat zločine i agresiju, urbano, samo urbano.
zateznistub

#42 Re: Žedan, Zorane? - Jesam, majku li vam nacionalističku!

Post by zateznistub »

Banksy wrote:
zateznistub wrote:
dječak sa šibicama

#43 Re: Žedan, Zorane? - Jesam, majku li vam nacionalističku!

Post by dječak sa šibicama »

zateznistub wrote:
Uvijek je on meni bijo sumljiv, nikad nije sevdalinke svir`o u Muzickom toboganu... cetnik.
KENJAC

#44 Re: Žedan, Zorane? - Jesam, majku li vam nacionalističku!

Post by KENJAC »

Chmoljo wrote:
KENJAC wrote:Sta hoces da kazes ? Da su Vojnika Armije BiH trebali branit od Bosnjaka ??? Ti covjece ni sav svoj! Citas li ti sta pises ?
šta, bio si pripadnik Armije i Srbin u isto vrijeme?

kako to?
Iskreno ti moram reci da me tvoja vjestina komuniciranja jako razocarala. Malo si se bio zaletio , na krilima fanova koji se odusevljavaju svakim tvojim slovom! Dozvolio si sebi da udjes u dijalog nepripremljen i kao logicka posljedica svega toga je ovaj tvoj posljednji post (e, da je posljednji) Aj me jos sad upitaj sta mislim o Arkanu da zaokruzis tvoju Demostensku sposobnost!
Sezam

#45 Re: Žedan, Zorane? - Jesam, majku li vam nacionalističku!

Post by Sezam »

zateznistub wrote:
Sta su ljudi samo lagali u to doba...kad se samo sjetim prica: te Oliver Mandic senluci na hrvatskom ratistu, te Bora Corba snima pjesme sa Bajom Malim Knindzom, te Bata Zivotinjovic sere nesto po parlamentu... :run:
zateznistub

#46 Re: Žedan, Zorane? - Jesam, majku li vam nacionalističku!

Post by zateznistub »

dječak sa šibicama wrote:
zateznistub wrote:
Uvijek je on meni bijo sumljiv, nikad nije sevdalinke svir`o u Muzickom toboganu... cetnik.
strasni!
Danguba

#47 Re: Žedan, Zorane? - Jesam, majku li vam nacionalističku!

Post by Danguba »

razumijes li ti ono sto napises? :D
Ripicipi

#48 Re: Žedan, Zorane? - Jesam, majku li vam nacionalističku!

Post by Ripicipi »

Joj ovih ultra, mega, giga Bosnjaka, stvarno jadno.
Moze li proci ijedna tema da se Bosnjaci ne jave sa "relativizacija" ovo, ono.

I onda se neko cudi sto se nisam izjasnio kao Bosnjak, neka hvala, sve dok je ovakvih Bosnjaka, ja to ne zelim biti.
insomnia78

#49 Re: Žedan, Zorane? - Jesam, majku li vam nacionalističku!

Post by insomnia78 »

Banksy wrote:
zateznistub wrote:
Bambi_na_kofeinu wrote:Ja čula nije ni bilo tenkova.
Propaganda stranih sila što nas posvađaše mlade i naivne i nevine.

Jes se dobro zajebavat i relatizovat zločine i agresiju, urbano, samo urbano.
Sezam wrote:
zateznistub wrote:
Sta su ljudi samo lagali u to doba...kad se samo sjetim prica: te Oliver Mandic senluci na hrvatskom ratistu, te Bora Corba snima pjesme sa Bajom Malim Knindzom, te Bata Zivotinjovic sere nesto po parlamentu... :run:
Bravo vi ga :D
julisiz es grant

#50 Re: Žedan, Zorane? - Jesam, majku li vam nacionalističku!

Post by julisiz es grant »

Ripicipi wrote:Joj ovih ultra, mega, giga Bosnjaka, stvarno jadno.
Moze li proci ijedna tema da se Bosnjaci ne jave sa "relativizacija" ovo, ono.

I onda se neko cudi sto se nisam izjasnio kao Bosnjak, neka hvala, sve dok je ovakvih Bosnjaka, ja to ne zelim biti.
Veliki gubitak za Bošnjake.
Post Reply