Žedan, Zorane? - Jesam, majku li vam nacionalističku!

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
dalje

#426 Re: Žedan, Zorane? - Jesam, majku li vam nacionalističku!

Post by dalje »

I nije Zoran jedini.
Mladjenovic je odbio da svira u BL nakon rusenja Ferhadije, Balasevica da ne spominjem, Cane... da ne idem dalje.
Ima li na hrvatskoj muzickoj ili glumackoj sceni i jedan Balasevic ili Mladjenovic? Nema.
Banksy

#427 Re: Žedan, Zorane? - Jesam, majku li vam nacionalističku!

Post by Banksy »

:lol:

Sve bolje od boljeg ... Ko je MlaĐenović ... :mrgreen:
omar little

#428 Re: Žedan, Zorane? - Jesam, majku li vam nacionalističku!

Post by omar little »

cetnici kolju po slavoniji a pjevaci ne brane divnu zemlju jugoslaviju sa milosevicem na celu. govna nacionalisticka.

ova tema keeps on giving. :D
insomnia78

#429 Re: Žedan, Zorane? - Jesam, majku li vam nacionalističku!

Post by insomnia78 »

Banksy wrote::lol:

:D
Banksy

#430 Re: Žedan, Zorane? - Jesam, majku li vam nacionalističku!

Post by Banksy »

omar little wrote: cetnici kolju po slavoniji a pjevaci ne brane divnu zemlju jugoslaviju sa milosevicem na celu. govna nacionalisticka.

Tenkovi ravnaju Vukovar, teška artiljerija se raspoređuje po Bosni, Sao Krajina se već uspostavila, a mi u Zetri, s MlaĐenovićem i BG društvom, u organizaciji Yutela, pjevamo Rimtutituki, mir, brate, mir ... :lol: ................ :(
stiv33

#431 Re: Žedan, Zorane? - Jesam, majku li vam nacionalističku!

Post by stiv33 »

omar little wrote:cetnici kolju po slavoniji a pjevaci ne brane divnu zemlju jugoslaviju sa milosevicem na celu. govna nacionalisticka.

baš govna, zato prljavce više ne slušam :-)

insomnia78 wrote:
Banksy wrote::lol:

:D
Milan Mladenović :thumbup:

http://en.wikipedia.org/wiki/Milan_Mladenovi%C4%87
stiv33

#432 Re: Žedan, Zorane? - Jesam, majku li vam nacionalističku!

Post by stiv33 »

dalje wrote:I nije Zoran jedini.
Mladjenovic je odbio da svira u BL nakon rusenja Ferhadije, Balasevica da ne spominjem, Cane... da ne idem dalje.
Ima li na hrvatskoj muzickoj ili glumackoj sceni i jedan Balasevic ili Mladjenovic? Nema.
nema. osim seve nationale ovo sve ostalo su jugoslavenchine :lol:
Bambi_na_kofeinu

#433 Re: Žedan, Zorane? - Jesam, majku li vam nacionalističku!

Post by Bambi_na_kofeinu »

Banksy wrote:
Tenkovi ravnaju Vukovar, teška artiljerija se raspoređuje po Bosni, Sao Krajina se već uspostavila, a mi u Zetri, s MlaĐenovićem i BG društvom, u organizaciji Yutela, pjevamo Rimtutituki, mir, brate, mir ... :lol: ................ :(
'taa će Vukovar, sve su to zakuhali Prljavci :D
omar little

#434 Re: Žedan, Zorane? - Jesam, majku li vam nacionalističku!

Post by omar little »

Banksy wrote:
omar little wrote: cetnici kolju po slavoniji a pjevaci ne brane divnu zemlju jugoslaviju sa milosevicem na celu. govna nacionalisticka.

i od svetlane cece velickovic "a ja necu na druga svog, ne mogu protiv naroda mog"
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#435 Re: Žedan, Zorane? - Jesam, majku li vam nacionalističku!

Post by pici »

pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#436 Re: Žedan, Zorane? - Jesam, majku li vam nacionalističku!

Post by pici »

omar little wrote:
i od svetlane cece velickovic "a ja necu na druga svog, ne mogu protiv naroda mog"
ovog se sjeĆam ...

Image
Banksy

#437 Re: Žedan, Zorane? - Jesam, majku li vam nacionalističku!

Post by Banksy »

Bambi_na_kofeinu wrote:
Banksy wrote:
'taa će Vukovar, sve su to zakuhali Prljavci :D
Ne pratiš ... :jok:

Bio je to makedonski nacionalista Aki Rahimovski kad je davne '85. u klubu Duga u Beogradu Radmiloviću pružio ruku, a vidoviti, mudri Radmilović, koji je na vrijeme osjetio kud će nas odvesti taj hrvatski nacionalizam, jer Znao je Zoran i u to vrijeme ono sto smo mi tek kasnije saznali opravdano mršnuo tog makedonskog provokatora riječima: ''Mrš od mene 50 metara!''
I tako je počelo.
Bambi_na_kofeinu

#438 Re: Žedan, Zorane? - Jesam, majku li vam nacionalističku!

Post by Bambi_na_kofeinu »

Banksy wrote: Ne pratiš ... :jok:

Bio je to makedonski nacionalista Aki Rahimovski kad je davne '85. u klubu Duga u Beogradu Radmiloviću pružio ruku, a vidoviti, mudri Radmilović, koji je na vrijeme osjetio kud će nas odvesti taj hrvatski nacionalizam, jer Znao je Zoran i u to vrijeme ono sto smo mi tek kasnije saznali opravdano mršnuo tog makedonskog provokatora riječima: ''Mrš od mene 50 metara!''
I tako je počelo.
Jebote, mislim da Akiju ni rođena mati nije dala na važnosti koliko mu dade lik na klixu :D

Jebavanje majki koje priznajem je ono kada Rambo kaže "u ovom momentu se granatiraju Dubrovnik i Tuzla"

https://www.youtube.com/watch?v=JUjJjK6QDBY
stiv33

#439 Re: Žedan, Zorane? - Jesam, majku li vam nacionalističku!

Post by stiv33 »

ama pustite te makedonske nacionaliste iz zagreba, ali za učiniti ovo u beogradu je zaista trebalo imati petlju :thumbup:

https://www.youtube.com/watch?v=KKWRyUTs7-w
Gojeni H

#440 Re: Žedan, Zorane? - Jesam, majku li vam nacionalističku!

Post by Gojeni H »

pici wrote:
omar little wrote:
ovog se sjeĆam ...

Image
Ja se sjecam ove polu-ustaskinje.

Image
stiv33

#441 Re: Žedan, Zorane? - Jesam, majku li vam nacionalističku!

Post by stiv33 »

kugaaguk wrote:
Balasevic je mjesanac. Majka mu je pola Hrvatica pola Madjarica. A I djed mu se prezivao Balasev, moguce da je bio Rusin, Ukrajinac ili slicno.

I Zoran Radmilovic je dijelom Njemac zato ne znam sto vas cudi sto su ovi mjesanci bili protiv nacionalizma...

Nadjite mi nekog Srbina koji nema drugih nacija u porodici koji se otvoreno protivio srpskom fasizmu tokom 80-ih ili 90-ih.
Ne bih se složio, ta teorija ne drži vodu. Fenomen fašizma je puno složeniji. Kažu da je milošević porijeklom crnogorac, šešelj hrvat, ili ako idemo dalje hitler je bio austrijanac, staljin gruzijac (đudašvili ili tako nekako mu bješe ime). Hoćeš još? pavelić bosanac (rođen u bradini), izetbegović srbijanac (njegovi su došli iz beograda). I tako to ide :D :bih:
Post Reply