Imam problema sa pupkom. Prije jedno sedam dana primijetio sam da mi iz pupka izlazi kao neka sluz koja ima neugodan miris. Ja je obrišem pomoću papira ali opet se pojavi. Pupak me ne boli, nemam nikakvih bolova niti na dodir, ali mi izlazi ta sluz pa sam malo prestrašen. Ako neko zna u čemu je problem bio bih mu jako zahvalan.
Unaprijed hvala.
PROBLEMI SA PUPKOM
Moderator: anex
- Sephora
#2 Re: PROBLEMI SA PUPKOM
Mozda nisi lijepo posusivao / prao unutrasnjost pupka + znoj..i sve to , moze biti razlog , da se to stvorilo.. ( ranica nije ) jer ne ide krv ? A opet da budes siguran , otidi do dr. pa neka on da pravu dijagnozu !
-
Bosna_ponosna
#4 Re: PROBLEMI SA PUPKOM
Pa koliko znam, pupak je povezan sa probavnim sistemom, preko njega se hranimo dok smo u majčinoj pupi.ZAGORS wrote:Imam problema sa pupkom. Prije jedno sedam dana primijetio sam da mi iz pupka izlazi kao neka sluz koja ima neugodan miris. Ja je obrišem pomoću papira ali opet se pojavi. Pupak me ne boli, nemam nikakvih bolova niti na dodir, ali mi izlazi ta sluz pa sam malo prestrašen. Ako neko zna u čemu je problem bio bih mu jako zahvalan.
Unaprijed hvala.
- animals
#5 Re: PROBLEMI SA PUPKOM
Jebote kad imas zdravstveni problema odes doktoru..pa sta ovdje pitas za dijagnozu..doktoru hitno
svasta forum postao ordinacija 
- astrid
#6 Re: PROBLEMI SA PUPKOM
Mojam mama je imala isti problem.Isla je dr. i dobila neku mast.Nakon dva mazanja vidjelo se poboljsanje!ZAGORS wrote:Imam problema sa pupkom. Prije jedno sedam dana primijetio sam da mi iz pupka izlazi kao neka sluz koja ima neugodan miris. Ja je obrišem pomoću papira ali opet se pojavi. Pupak me ne boli, nemam nikakvih bolova niti na dodir, ali mi izlazi ta sluz pa sam malo prestrašen. Ako neko zna u čemu je problem bio bih mu jako zahvalan.
Unaprijed hvala.
Nista opasno