PROBLEMI SA PUPKOM

Sve o zdravlju...

Moderator: anex

Post Reply
ZAGORS

#1 PROBLEMI SA PUPKOM

Post by ZAGORS »

Imam problema sa pupkom. Prije jedno sedam dana primijetio sam da mi iz pupka izlazi kao neka sluz koja ima neugodan miris. Ja je obrišem pomoću papira ali opet se pojavi. Pupak me ne boli, nemam nikakvih bolova niti na dodir, ali mi izlazi ta sluz pa sam malo prestrašen. Ako neko zna u čemu je problem bio bih mu jako zahvalan.
Unaprijed hvala.
Sephora

#2 Re: PROBLEMI SA PUPKOM

Post by Sephora »

Mozda nisi lijepo posusivao / prao unutrasnjost pupka + znoj..i sve to , moze biti razlog , da se to stvorilo.. ( ranica nije ) jer ne ide krv ? A opet da budes siguran , otidi do dr. pa neka on da pravu dijagnozu !
tendzera

#3 Re: PROBLEMI SA PUPKOM

Post by tendzera »

Odvez'o se.
Bosna_ponosna

#4 Re: PROBLEMI SA PUPKOM

Post by Bosna_ponosna »

ZAGORS wrote:Imam problema sa pupkom. Prije jedno sedam dana primijetio sam da mi iz pupka izlazi kao neka sluz koja ima neugodan miris. Ja je obrišem pomoću papira ali opet se pojavi. Pupak me ne boli, nemam nikakvih bolova niti na dodir, ali mi izlazi ta sluz pa sam malo prestrašen. Ako neko zna u čemu je problem bio bih mu jako zahvalan.
Unaprijed hvala.
Pa koliko znam, pupak je povezan sa probavnim sistemom, preko njega se hranimo dok smo u majčinoj pupi. :D Može biti neka bezazlena pojava, tipa neko površinsko zagnojenje na koži, ali mislim da bi ti bilo pametno odmah to prekontrolisati kod doktora, da nije nešto iz unutrašnjosti crijeva, pogotovo ako se krene pogrošavati.
animals

#5 Re: PROBLEMI SA PUPKOM

Post by animals »

Jebote kad imas zdravstveni problema odes doktoru..pa sta ovdje pitas za dijagnozu..doktoru hitno :-) svasta forum postao ordinacija :-)
astrid

#6 Re: PROBLEMI SA PUPKOM

Post by astrid »

ZAGORS wrote:Imam problema sa pupkom. Prije jedno sedam dana primijetio sam da mi iz pupka izlazi kao neka sluz koja ima neugodan miris. Ja je obrišem pomoću papira ali opet se pojavi. Pupak me ne boli, nemam nikakvih bolova niti na dodir, ali mi izlazi ta sluz pa sam malo prestrašen. Ako neko zna u čemu je problem bio bih mu jako zahvalan.
Unaprijed hvala.
Mojam mama je imala isti problem.Isla je dr. i dobila neku mast.Nakon dva mazanja vidjelo se poboljsanje!
Nista opasno :)
Post Reply