7,80KM Ima ga u DM-u i meni je za sada dobar. ProbajJasna90 wrote:Isprobala sam sve te sto si ih nabrojala, ali perut je jos tudolmetscher wrote: Jesi li probala syoss?![]()
Nisam syoss, je li on dobar? Koliko kosta?
problemi sa kosom
Moderator: anex
-
dolmetscher
#51 Re: problemi sa kosom
- Jasna90
#52 Re: problemi sa kosom
Sutra kupujem, HVALA.dolmetscher wrote: 7,80KM Ima ga u DM-u i meni je za sada dobar. Probaj
-
dolmetscher
#53 Re: problemi sa kosom
Nadam se da ce ti goditiJasna90 wrote:Sutra kupujem, HVALA.dolmetscher wrote: 7,80KM Ima ga u DM-u i meni je za sada dobar. Probaj
- jaca-maca
- Jasna90
#55 Re: problemi sa kosom
8 dana koristim Syoss protiv peruti i mogu ti reci da imam osjecaj da ima vise peruti nego kada sam koristila Oronazol, al valjda treba duze vrijeme koristiti da bi bilo ucinka. S druge strane kosa je mekana, lako se rascesljava i ne trebam koristiti regenerator. 
- male_okice
#56 Re: problemi sa kosom
pa to nije cilj, meni kosa izgleda lijepa haman od svakog sampona ali ako ti nije ukinuo perut poslije dva tri puta koristenja ili barem smanjioJasna90 wrote:8 dana koristim Syoss protiv peruti i mogu ti reci da imam osjecaj da ima vise peruti nego kada sam koristila Oronazol, al valjda treba duze vrijeme koristiti da bi bilo ucinka. S druge strane kosa je mekana, lako se rascesljava i ne trebam koristiti regenerator.
- Jasna90
#57 Re: problemi sa kosom
Ma vise ne znam sta da radim, dosad sam koristila 100 sampona. Svaki put kupim, nevalja i onda stoji godinamamale_okice wrote:pa to nije cilj, meni kosa izgleda lijepa haman od svakog sampona ali ako ti nije ukinuo perut poslije dva tri puta koristenja ili barem smanjioJasna90 wrote:8 dana koristim Syoss protiv peruti i mogu ti reci da imam osjecaj da ima vise peruti nego kada sam koristila Oronazol, al valjda treba duze vrijeme koristiti da bi bilo ucinka. S druge strane kosa je mekana, lako se rascesljava i ne trebam koristiti regenerator....kupi nirel ili sulfare u apoteci kostaju oko 4 KM. Meni se bila pojavila uzasna masna perut, glava me svrbila katastrofa i kupim nirel u apoteci kostao me 3 i nesto KM i vec poslije 3 pranja nisam imala peruti a kosa isto super izgleda. Brat mi koristi taj sulfare a imao je perut pravo sipala i on je isto rjesio problem.
Vidjecu da kupim taj Nirel ili Sulfare, nadam se da ce pomoci