Volio bih da pišete svoja mišljenja o njemu, njegovim pjesmama i njegovim koncertima počevši od prvog pa sad do ovog na beogradskom Ušću.
Evo jedne prelepe pesme za početak
Uživajte !
Moderator: _BataZiv_0809
Zato imamo http://www.sarajevo-x.com/showtime/muzi ... /110629100Danco wrote:Listajući teme foruma nigdje nisam mogao da nađem temu "Zdravko Čolić" začudio sam se, da ovako velika ličnost i faca nema sopstvenu temu na forumu. Pa se posle začuđenja bacih na posao i napravih ovu temu.
Volio bih da pišete svoja mišljenja o njemu, njegovim pjesmama i njegovim koncertima počevši od prvog pa sad do ovog na beogradskom Ušću.
Evo jedne prelepe pesme za početak
Uživajte !
Nego jesi ti nasao ikada onu pjesmu sa film/tv... pita te Omar?alcho wrote:Evo i ja izrazavam svoje cudjenje...ovako:
U potpunosti se slažem s' Vama da je najveća Ex-Yu zvijezda, a Bogami i svjetska !dugmee wrote:Bila sam na Marakani i Kosevu od tih vecih koncerata... uglavnom veliki sam fan. Imala sam priliku i upoznati ga, savrsen je. Sta reci za njega, oim da je pokazao na Uscu da je jedina i prava zvijezda ex-yu, moze se reci i svjetska zvijezda! Niko ne daje toliko paznje svakom fanu kao on tokom koncerta ...
Evo jedan mali intervju sa Dragoljubom Djuricicem, koji je sa Zdravkom odsvirao stotine koncerata i svirao na sve tri Marakane: http://www.politika.rs/rubrike/spektar/ ... ac.sr.html
Zašto ? Imaš nešto "pametnije" i "bolje" ?just principe wrote:bolje da nisi otvorio temu
ne, meni ne smeta ni najmanje, cak stavise drago mi je da si otvorio,.Ipak je Cola brendDanco wrote:Zašto ? Imaš nešto "pametnije" i "bolje" ?just principe wrote:bolje da nisi otvorio temu
Za te stvari valjda postoji administratorski tim, koji eliminiše "sve" uvrede.just principe wrote:ne, meni ne smeta ni najmanje, cak stavise drago mi je da si otvorio,.Ipak je Cola brendDanco wrote:Zašto ? Imaš nešto "pametnije" i "bolje" ?just principe wrote:bolje da nisi otvorio temu
ali pazi, imaju ovi sto vrebaju iz prikrajka i pljuju po svemu sto je nase, zbog toga sam to rekao...Kad otvoris podforum Muzika vidis da svi slusaju stranu muziku, sta ce ljudi znaju sta je dobro