Zdravko Colic na Kosevu??
Moderator: _BataZiv_0809
-
Jaskor
#1 Zdravko Colic na Kosevu??
Hoce li Colic doci na Kosevo i kad? Mislim da bi on mogao popuniti bar pola Koseva, jer Dino i Dugme su jedna prica, a druga su svi ostali!
-
Elitni vojnik
Nece jos sigurno, radi turneju Carolija uglavnom po dijaspori i manjim gradovima (neka mi mostarci oproste) po bivsoj Jugi. Mozda ponovi Zetru negdje na jesen.
-
cheguevara
#3 odgovor...
Nemaju ti sta oprastati Mostarci... a ako je i Banja Luka manji grad, onda ne znam sta da kazem
Do sad je radio Zagreb, Ljubljanu... jesul to mozda mali gradovi? Nego ovako ti stvari stoje. Cola je trebao doci u Sarajevo, ali posto uvijek ima onih koji "miniraju" njegove svirke kao i prosli put kad je bio u Zetri kad je bilo organizovano skidanje njegovih plakata i slicno...
Nego, mostarci imaju lovu pa su mu platiti da dodje, jer on danas jako puno kosta... cifra je oko 90 000 KM po koncertu!
Do sad je radio Zagreb, Ljubljanu... jesul to mozda mali gradovi? Nego ovako ti stvari stoje. Cola je trebao doci u Sarajevo, ali posto uvijek ima onih koji "miniraju" njegove svirke kao i prosli put kad je bio u Zetri kad je bilo organizovano skidanje njegovih plakata i slicno...
Nego, mostarci imaju lovu pa su mu platiti da dodje, jer on danas jako puno kosta... cifra je oko 90 000 KM po koncertu!
-
SCORPIUS
#4 Cola u jesen u SA.
Sigurno dolazi u jesen, ostali su samo Sarajevo i Beograd da bi se završila turneja.
-
samo_ovaj_put
#5 Re: Zdravko Colic na Kosevu??
zna li neko na kojoj ce strani biti postavljena bina za koncert i kolko su karte?
-
mistek
#6 Re: Zdravko Colic na Kosevu??
Bina ce biti postavljena ispred juzne tribine, a karte su 10, 12 i 15.
-
samo_ovaj_put
#7 Re: Zdravko Colic na Kosevu??
svaka cast na brzom odgovorumistek wrote:Bina ce biti postavljena ispred juzne tribine, a karte su 10, 12 i 15.
hvala
-
nino90
#8 Re: Zdravko Colic na Kosevu??
ma nece kisa unistiti koncert, tada oprema nije mogla po kisi da radi sada ova moze, jedino sto neki posjetioci budu isli zbog kisa ali mislim da im to nece smetati
- Anell
#9 Re: Zdravko Colic na Kosevu??
Treba mi karta za SJEVERNU trbinu!!!
Ima li ko za prodati????
HITNO
samo orginalna karta dolazi u obzir
Ima li ko za prodati????
HITNO
- Better Man
#10 Re: Zdravko Colic na Kosevu??
Zar se nema kupit u Miskinovoj kod bivise Svjetlosti? Barem je danas bilo kad sam prolazio na pauzi.Anell wrote:Treba mi karta za SJEVERNU trbinu!!!
Ima li ko za prodati????
HITNO
- atko
#11 Re: Zdravko Colic na Kosevu??
Neelix wrote:cemu mrznja?
necu ici na koncert, ali nemam razloga da mu zelim zlo
Nama je mrznja, apatija i negativna energija presla u naviku ...
- jedna tamo
-
gurabija78
#13 Re: Zdravko Colic na Kosevu??
imam ja, mescini za istok, 2 karte...Anell wrote:Treba mi karta za SJEVERNU trbinu!!!
Ima li ko za prodati????
HITNO
- Anell
#14 Re: Zdravko Colic na Kosevu??
treba mi ISKLJUCIVO SJEVERgurabija78 wrote:imam ja, mescini za istok, 2 karte...Anell wrote:Treba mi karta za SJEVERNU trbinu!!!
Ima li ko za prodati????
HITNO
bilo ko????????
- Magarece_godine
#15 Re: Zdravko Colic na Kosevu??
Prodajes ? POklanjas ?gurabija78 wrote:imam ja, mescini za istok, 2 karte...Anell wrote:Treba mi karta za SJEVERNU trbinu!!!
Ima li ko za prodati????
HITNO
- Anell
#16 Re: Zdravko Colic na Kosevu??
jaro ko ti danas bilo sta poklanjaMagarece_godine wrote:Prodajes ? POklanjas ?gurabija78 wrote:imam ja, mescini za istok, 2 karte...Anell wrote:Treba mi karta za SJEVERNU trbinu!!!
Ima li ko za prodati????
HITNO
- Better Man
#17 Re: Zdravko Colic na Kosevu??
Anell wrote:treba mi ISKLJUCIVO SJEVERgurabija78 wrote:imam ja, mescini za istok, 2 karte...Anell wrote:Treba mi karta za SJEVERNU trbinu!!!
Ima li ko za prodati????
HITNO
bilo ko????????
Zašto ne odeš do biviše svjetlosti i lijepo kupiš kartu na štandu gdje se prodaju? Već sam napisao na ovoj temi da tu možeš kupiti kartu.
- Anell
#18 Re: Zdravko Colic na Kosevu??
Nema SJEVER rasprodat, ima se samo jos za teren uzeti...
a ta mi ne treba jer ne mogu biti sa svojom ekipom, nece mi dati uci sa kartom od terena na sjever.
U tom je fazon.
a ta mi ne treba jer ne mogu biti sa svojom ekipom, nece mi dati uci sa kartom od terena na sjever.
U tom je fazon.
- Manijakus
#19 Re: Zdravko Colic na Kosevu??
Kako mogu rec da je bina fenomenalna .. ogromna i slicno ... kad je bina standardna ..i zasto se niko ne usudjuje kad vec najavljuju spektakl da napravi binu u sredini koja je otvorena sa svih strana bez onih "zidina" i da onda bude faca !?
-
Suzie Q
#20 Re: Zdravko Colic na Kosevu??
ne znam hoće li biti kao na Joksimoviću, ali je tada teren bio otvoren prema tribinama, i obratno, kako bi oni s tribina mogli kupovati pivo, sokove i sve ostalo što se prodavalo na terenu. tako da su oni s tribina mogli ići na teren, a oni s terena na tribine. nikakvu svrhu nije imalo kupovanje različitih karata, stoga pošto vjerujem da će istom logikom raditi i danas, uzmi kartu za teren a pridruži se s terena svojima na sjeveru.Anell wrote:Nema SJEVER rasprodat, ima se samo jos za teren uzeti...
U tom je fazon.
-
vemus
#21 Re: Zdravko Colic na Kosevu??
Vidim na snimcima a i uzivo se moglo vidjeti da Kosevo ne da nije bilo krcato nego nije bilo ni puno, jedan pristojan koncertic...
sto se gura Cola po ovim portalima...
Hocu da tjeram kosu kao Zdravko Colic
sto se gura Cola po ovim portalima...
Hocu da tjeram kosu kao Zdravko Colic
-
sofist
#22 Re: Zdravko Colic na Kosevu??
Ni ja ne vjerujem da je bilo 50 ili 60 hiljada, mada je bilo prilicno popunjeno. Čola k'o Čola, vazda isti iako mislim da je pun plastike. Ali je živahan kao neki dječak. Lijepo ga vidjeti u ovom sivilu sumornih faca. Puno lijepih žena svih uzrasta. Koncert solidan. Sve pohvale plesačicama na bini.
Najsmjesnije mi je bilo vidjeti nafurane mtel-ove "VIP-ovce" ogradjene na terenu od obicnim smrtnika. Iza one ograde su izgledali bas tako, samo bez onog predznaka VIP. 
- Better Man
#23 Re: Zdravko Colic na Kosevu??
Neko je spomenuo da je sjever rasprodan, a bio je poluprazan i jedna cetvrtina terena je bila prazna, ostalo je bilo puno. pred kraj koncerta raja je pocela ranije da izlazi (valjda nisu kontali da ce izaci na bis) i ako su na tv pustali snimke kad je bio vatromet, pa onj ko nije bio misli da je malo ljudi bilo. Za juce je bilo dodatno ostampano 3500 karata, a mozda je bilo onih koji su mislili da ce pasti kisa pa nisu dosli, a imali su kartu. Cola je jos jednom potvrdio da su mu stare pjesme iz 70-ih neprevazidjene i da nikad nece moci snimiti ni blizu tako upecatljive i jake pjesme, kao sto su bile mu te iz 70-ih godina. Neko spominje da je pun plastike, ali ja ne mislim da je bilo sta operirao na sebi. Jednostavno, covjek je vodio uredan zivot, nikad nije pusio, bavi se sportom rekreativno i zato i dan dans izgleda odlicno za svoje godine.
-
vemus
#24 Re: Zdravko Colic na Kosevu??
Poprilicno popunjeno ali znato manje od recimo Merlina ili Dugmeta...sofist wrote:Ni ja ne vjerujem da je bilo 50 ili 60 hiljada, mada je bilo prilicno popunjeno. Čola k'o Čola, vazda isti iako mislim da je pun plastike. Ali je živahan kao neki dječak. Lijepo ga vidjeti u ovom sivilu sumornih faca. Puno lijepih žena svih uzrasta. Koncert solidan. Sve pohvale plesačicama na bini.Najsmjesnije mi je bilo vidjeti nafurane mtel-ove "VIP-ovce" ogradjene na terenu od obicnim smrtnika. Iza one ograde su izgledali bas tako, samo bez onog predznaka VIP.