Ne znam ni sama odakle da počnem...Mog Kikija (tigrice) više nema...napustio me je prije pola sata....otišao je na neko ljepše mjesto...sve se dogodilo tako brzo....u 22h sam mu htjela očistiti kavez...no, on je imao neku čudnu naviku da kaki u trenutku kada ja uzimam kavez

ali, ovaj put je iz njega izašla gusta i tamna krv....najčudnije je bilo što je prije tog bio sasvim ok i nije davao nikakve znakove bolesti...normalno jeo, normalno pio, pajkio...sve...zvala sam sve i jednog veterinara u gradu - u nadi da će se neko javiti i pomoći mi...imala sam sreću da mi se javio vet. Andrej Krasni (kojem se ovim putem zahvaljujem do neba) i koji mi je u 23h uvečer smiksao antibiotike i vitamine za mog Kikija...davala sam mu ove vitamine i antibiotike pomoću šprice, ali on je iz minute u minutu bio sve lošije...drugi put kada je krv izašla iz njega - izvadila sam ga iz kaveza i stavila na krevet...shvatila sam da više nema snage da stoji sam...i tu smo se on i ja družili zadnji put...rekla sam mu da ga volim najviše i da mi oprosti ako sam mu ikad išta nažao učinila...nakon što je treći put krv izašla iz njega, zadnji trzaji krila, zadnji udah, zadnji krik i gotovo...
nakon 10 godina (koliko smo se družili) neće mi biti lako prihvatiti da moje pile više nije samnom...mislim da sam doživjela nervni slom...a mačići skontali da nisam ok, pa sve oko mene hodaju i ljube me....sutra poslijepodne ću da mu nađem lijepo mjesto za vječni počinak...
ovo je bilo moje pile:
btw, neka mi se javi ako neko ima prehlađenu ptičicu - ostali su mi vitamini i antibiotici - dat ću vam ih (uz prethodnu konsultaciju veterinara)...