- Ujutru, u pola šest, ustanem, odlazim u ve-ce, kad ja pogled'o-puna baašta vode.
Otkud voda, kiša nije padala, leto, sunce grije, avgust mjesec...
Kad ja septička jama se preljeva. Uzmem telefon, zovem, kažu: "Doć' ćemo mi, Savo, danas". Dobro, reko. Mozda dode. Njih nema danas. Zovem sutra, nema ni sutra, zovem mjesec dana, nema ih.
E, bogami, doć' ćete vi vrlo brzo, i to ćete doći svi. Doć' će i policija, doce i hitna pomoć, doce vatrogasna služba... Oni tamo kartaju šaha, igraju šaha, kartaju karte, imaju 20-50 dinara hiljada plate, a sirotinja jadna nema.
E, nećemo tako, kolege. Uzmem drveni krst...napravim krst, stavim pokraj septičke jame i napišem:
"Skočio sam u septičku jamu zbog kikindskih pedera, kurvi, milijardera, jajara, licimura..."
...I popnem se na tavan. Nije prošlo pola sata, stiže tri kamiona iz komun`oga da iscrpe septicku jamu.
Oni su septičku jamu ispraznili pola metara...do govana. Kad je bilo ono najgušće, oni rukama trpaju govna..i u kantu i "izvlače" mene iz septičke jame. Kad su septicku jamu ispraznili, vidili su, nema Save, nema čoveka, đe je čoek.
Ja sa tavana progovaram - jesam ipo ipak reko da ćete morat doći, j.... vam sve živo i mrrrtvo. Da sam tužio, 500 dinara svaki dan, 30 dana po 500 dinara, koliko je to para? To je 150.000 dinara!
I oni nisu...kurve..
Još teli da me tuku, kikindski licimuri i pederi, demoni. E, neće kolega! Pali, marš iz moje avlije.
Krrraj.
Tako sam opametio kikindske pedere, i kurve..budale i licimure. Zbogom, Kikindo, na k.... te nabijem
http://download.kobajagrande.com/zbogom ... de.com.avi
2.32mb