Zbogom dijasporo, odoh u Bosnu!
- 8. sekretar SKOJ-a
#1 Zbogom dijasporo, odoh u Bosnu!
hebo ovu platu, hebo ove dijasporske prljave ulice na kojima nema ni pasa lutalica, ni machaka...odoh u kloaku evropsku, chmar, dapache, europski...medju svojima sam...
-
FortunaBela
#5 Re: Zbogom dijasporo, odoh u Bosnu!
Šta te muči Skojevac....8. sekretar SKOJ-a wrote:hebo ovu platu, hebo ove dijasporske prljave ulice na kojima nema ni pasa lutalica, ni machaka...odoh u kloaku evropsku, chmar, dapache, europski...medju svojima sam...
- ahmed_dv
#6 Re: Zbogom dijasporo, odoh u Bosnu!
To care, eto i mene uskoro!8. sekretar SKOJ-a wrote:hebo ovu platu, hebo ove dijasporske prljave ulice na kojima nema ni pasa lutalica, ni machaka...odoh u kloaku evropsku, chmar, dapache, europski...medju svojima sam...
- 8. sekretar SKOJ-a
Macheha mu se nabacivala, a kada joj je uvalio korpu, ona se potuzila Ocu, tj. svom muzzu, da joj se posinak udvara. Otac ga je izvjesno vrijeme mrko gleadao, shkrgutao zubima, ali nishta nije govorio. Godinu dana poslije Otac je bio otrovan.
Pa, haj' ti zzivi i radi sad u takvoj drzavi gdje je Sin, i Predsjednik i Trovach roditelja svoga.
Ja' poganih ljudi.../chast izuzecima/...obichnog naroda...vela-havle vela-estagfirulah!
Da ne bih nahranio ribe Kongo-rivera svojim tijelom, eskejpiram, laganice...belgijskom kraljevskom chelichnom pticom.
Pa, haj' ti zzivi i radi sad u takvoj drzavi gdje je Sin, i Predsjednik i Trovach roditelja svoga.
Ja' poganih ljudi.../chast izuzecima/...obichnog naroda...vela-havle vela-estagfirulah!
Da ne bih nahranio ribe Kongo-rivera svojim tijelom, eskejpiram, laganice...belgijskom kraljevskom chelichnom pticom.
- 8. sekretar SKOJ-a
Ne kajem se. Prije Bajrama ću popraviti uništenu živicu, okresati je,...sarajevsko oktobarsko sunce je najljepše. Kongo me neće više nikada vidjeti, ni za platu od 50 tisuća...Više su ONI rasisti, nego mi bijelci (m'zungu) prema njima. Počeo sam ih šamarati na ulicama Kinšase. ... Dobru muziku imaju, ali šta će mi rumba, samba, ča-ča-ča...ako mi se moglo desiti da obolim od hroničnog nedostatka grkljana.Frutek wrote:Pazi samo da se ne pokaješ kad se vratiš
A gdje si to ti pa ti je tako grozno
-
buhtelj
#11 Re: Zbogom dijasporo, odoh u Bosnu!
Nadam se da imas EU putovnicu...mislim da ce ti prebrzo biti zao...rulja koja se je vratila vec svi mole bratrance i sestricne i uajke u inozemstvu za garantno pismo....nebitno dali si iz BIH, SIC,Makedonije............................tri puta skoci pa reci hip-hop8. sekretar SKOJ-a wrote:hebo ovu platu, hebo ove dijasporske prljave ulice na kojima nema ni pasa lutalica, ni machaka...odoh u kloaku evropsku, chmar, dapache, europski...medju svojima sam...
- 8. sekretar SKOJ-a
Osiguran je siguran, kaže reklama.
Mislim o tome što protivnik misli da ja mislim. Ovako se igra šah.
Ta zar nije tako, Buhtelju?
Mislim o tome što protivnik misli da ja mislim. Ovako se igra šah.
Ta zar nije tako, Buhtelju?
- manijak1
- 8. sekretar SKOJ-a
Ovako Sekretar prosipa staklopuhačku šuplju:Minnela wrote:Ma nikuda ti sekretaru izgleda neces, samo prosipas narodu suplju![]()

Minnela, pa tek sam prihajao...
Ne znam te, reče, ne sjećam se više,
...Grlice u šumi, Mjesec iznad vode...
Ne znam te, reče...Pokrila te trava...
(Arsen&Gabi).
-
buki
#15 Re: Zbogom dijasporo, odoh u Bosnu!
hajte svi u bih bicemo jaci 
- Fair Life
#18 Re: Zbogom dijasporo, odoh u Bosnu!
BIELEFELD - Više od 6.000 Bosanaca i Hercegovaca primilo je njemačko državljanstvo od 2002. do 2004. godine, objavio je Statistički savezni zavod SR Njemačke. Radi se o sređenoj statistici koju je uradila ova ustanova sa sjedištem u hesenskom glavnom gradu Wiesbadenu.8. sekretar SKOJ-a wrote:hebo ovu platu, hebo ove dijasporske prljave ulice na kojima nema ni pasa lutalica, ni machaka...odoh u kloaku evropsku, chmar, dapache, europski...medju svojima sam...