JOJ sto mi idu nakurac da prostite likovi sto pljuju tude vjere, a nisam bez razloga posatao ateista, vjera je nesto najprimitivnije sto postoji sve sto nemozes objasniti je sveto, al necemo o tome jer to nije tema nase emisije. Nego to sto mrzim ljude kohje pljuju druge vjetre, a nemogu ni scvoju odbraniti.
Cinjenica je da je katolicka vjera prosla kroz feudalim i gdje su ucinjene mnoge promjene od strane mocnih ljudi, nije Isus rekao imat ce te papu, sto vise nije nikad svecenika spomenuo !!!! , isus nije imao svoje poslanike nego je umro i ostavio do znajna da je postojao (mada je isus bio samo lik koji je mogao manilupirati glupim ljudima isto kao muhamed) a to sto se opo0slje razvilo i sto je raja poslej napisala u bibliju to je nesto drugo to nema veze sa pocetkom.
- Moje misljenje da je sve jedno te isto jer obe vjere su prepisane iz iste knjige !!! nisu znali obajsniti postanak covjeka i onda smao rekli eto bog svorio adama ,admena il kako vec mislim nema sanse da je to slucvajnos da u obje knjige pise isto! al ko mene pita ja sam samo jedan ateista
Zbog cega je Vatikan bas u Rimu?
-
BosnjakAga
Za one koje govore biti bolje ateista nego vjernik:
Nikad nije vise ljudi poginulo nego pod ateistima!
Prvo je Darvin sa njegovom teorijom poceo, da su ljudi postali od majmuna, drugim recima ljudi su isto ko zivotinje!
Onda je Marx i Engels preuzeo njegove ideje u komunizam, znaci kad su ljudi postali od zivotinja onda Bog ne postoji = mozemo raditi sta hocemo znaci.
Ljenin je kriv za 10 miliona mrtvija koji su poginuli kroz gradzanski rat a najvise kroz "agrarnu reformu" kako su je zvali, uzeli seljacima svu hranu i ovi pomrli od gladi.
Ljenin je jos gori bio, pod njim je umrlo 40 miliona ljudi, ubijao sve ko je bio protiv njega!
Hitler sta je uradio da ne govorimo, isto veliki podrzavac darvina i njegove teorije = ateista!
To nije samo u rusiju bio slucaj nego u svim komunistickim zemljama!
Kina (60 mill. mrtvija) Kambodza ( 3 milliona = 33% ukupnog stanovnistva)
TO JE REZULTAT IDEOLOGIJE KOJA PRESTAVLJA LJUDE KAO ZIVOTNJE I NEGIRA POSTOJANJA BOGA = HAOS!
Kao sto je rahmetelji Alija rekao, narod nemozes promeniti obicnim ljudskim zakonima, samo Bozijim, jer ljudi kad niko ne gleda ili kad su oni zaduzni da pravu te zakone mogu radit sta hoce!
Nikad nije toliko zlo doneto covecanstvu kao sto su to Ateisti donijeli ! (Komunisti, Nacisti, Fasisti...)
Nikad nije vise ljudi poginulo nego pod ateistima!
Prvo je Darvin sa njegovom teorijom poceo, da su ljudi postali od majmuna, drugim recima ljudi su isto ko zivotinje!
Onda je Marx i Engels preuzeo njegove ideje u komunizam, znaci kad su ljudi postali od zivotinja onda Bog ne postoji = mozemo raditi sta hocemo znaci.
Ljenin je kriv za 10 miliona mrtvija koji su poginuli kroz gradzanski rat a najvise kroz "agrarnu reformu" kako su je zvali, uzeli seljacima svu hranu i ovi pomrli od gladi.
Ljenin je jos gori bio, pod njim je umrlo 40 miliona ljudi, ubijao sve ko je bio protiv njega!
Hitler sta je uradio da ne govorimo, isto veliki podrzavac darvina i njegove teorije = ateista!
To nije samo u rusiju bio slucaj nego u svim komunistickim zemljama!
Kina (60 mill. mrtvija) Kambodza ( 3 milliona = 33% ukupnog stanovnistva)
TO JE REZULTAT IDEOLOGIJE KOJA PRESTAVLJA LJUDE KAO ZIVOTNJE I NEGIRA POSTOJANJA BOGA = HAOS!
Kao sto je rahmetelji Alija rekao, narod nemozes promeniti obicnim ljudskim zakonima, samo Bozijim, jer ljudi kad niko ne gleda ili kad su oni zaduzni da pravu te zakone mogu radit sta hoce!
Nikad nije toliko zlo doneto covecanstvu kao sto su to Ateisti donijeli ! (Komunisti, Nacisti, Fasisti...)