Zbijanje guzova...ili redova

Post Reply
savjest

#1 Zbijanje guzova...ili redova

Post by savjest »

SARAJEVO – Predsjednici Nove hrvatske inicijative i Hrvatske stranke prava Đapić – dr. Jurišić, Krešimir Zubak i Zvonko Jurišić danas su u Sarajevu posjetili vrhbosanskog nadbiskupa kardinala Vinka Puljića.

http://www.pincom.info/bih/opsirnije.asp?ID=32339

Sve po direktivi
Prenj

Post by Prenj »

Da, direktive su cudna pojava ...
Tako je i H.Silajdzic svojevremeno osjetio posljedice jedne takve ... na svojoj glavi ... od ljute i ne-bas-dobro-obavijestene krajiske SDA ruke :D
Nista gore nego kad te stigne ... partijska linija.
savjest

Post by savjest »

Ipak su najzanimljivije reakcije :wink: na ovu vijest... da da niste se prevarili, njih nema. Sasvim je logicno da se vatikan moze uplitati u politiku i davati direktive stadu(kojem pripada i vecina ucesnika na ovome forumu); Jer, ipak; Vatikan i katolicka crkva su simboli demokracije i civilizacije. :oops:

Ali zato taj odvratni i retrogradni islam.. uhhh... samo koliko loseg se ima reci o njemu... Samo kad bi odstampali ono sto je napisano ovdje na forumu napravili bi jednu knjigu... u tomovima (koji bi bilo najmanje 1.000)

Ko razumije shvatit ce. :wink:
St.Germain

Post by St.Germain »

savjest wrote:Ipak su najzanimljivije reakcije :wink: na ovu vijest... da da niste se prevarili, njih nema. Sasvim je logicno da se vatikan moze uplitati u politiku i davati direktive stadu(kojem pripada i vecina ucesnika na ovome forumu); Jer, ipak; Vatikan i katolicka crkva su simboli demokracije i civilizacije. :oops:

Ali zato taj odvratni i retrogradni islam.. uhhh... samo koliko loseg se ima reci o njemu... Samo kad bi odstampali ono sto je napisano ovdje na forumu napravili bi jednu knjigu... u tomovima (koji bi bilo najmanje 1.000)

isto mozes primijeniti i na SDA i IVZ :zzzz: zamijeni nazive i prica je ista
rei

Post by rei »

savjest wrote:Ipak su najzanimljivije reakcije :wink: na ovu vijest... da da niste se prevarili, njih nema. Sasvim je logicno da se vatikan moze uplitati u politiku i davati direktive stadu(kojem pripada i vecina ucesnika na ovome forumu); Jer, ipak; Vatikan i katolicka crkva su simboli demokracije i civilizacije. :oops:

:shock: zar ima i ovog na forumu, hajde bolan, brisi ovo brze bolje :angry: :wink:
savjest

Post by savjest »

St.Germain wrote: isto mozes primijeniti i na SDA i IVZ :zzzz: zamijeni nazive i prica je ista
Kao sto smo i ocekivali. Nikakav kometar o samom, iznad navedenom dogajau vec se pocinje pricati o necem trecem a to trece mora biti vezano za islam..... zna se :wink:
savjest

Post by savjest »

rei wrote:
:shock: zar ima i ovog na forumu, hajde bolan, brisi ovo brze bolje :angry: :wink:
Izgleda da mi nisi najbolji razumio............... a ni shvatio :)
rei

Post by rei »

savjest wrote:
rei wrote:
Izgleda da mi nisi najbolji razumio............... a ni shvatio :)

hahaha :) :) ma jasta sam, ovo je bila samo moja ironija :wink:
rei

Post by rei »

ma, skroz si u pravu , ja sam to davno primjetila, i reagovala
al' oni svoje pa svoje , stas takva im haman politika :-)
savjest

Post by savjest »

rei wrote:
ma, skroz si u pravu , ja sam to davno primjetila, i reagovala
al' oni svoje pa svoje , stas takva im haman politika :-)
Ok, onda je sve u redu :) .... razumijemo se :wink: :mrgreen:
Post Reply