Ma pustite suptilno zavodjenje,mamica 31 wrote:Teletrader je misio na suptilno zavodjenje![]()
E sad, druga je stvar sto zene vole varnice, a muski nikako da skontaju
Zhivot ne ceka nikoga...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
A na koji nacin si ti nekoga oborila,nastupom,pricom? Jer mene licno jakonevjestA wrote:ovo sto si ti opisao je udvaranje pa onda asikovanje-hodanje...nema veze sa zavodjenjem..teletrader wrote:Pa...
Pod jedan ide upoznavanje,malo je glupo kada to uradis direktno,najbolje preko prijatelja (pogotovo u nasoj sredini) i onda nastojis da nekako udjes u pricu sa svojom "izabranicom" i dobijes broj telefona..
Onda sljedeci izlazak u 2,malo sege sale i suptilnih komplimenata i tako nastaviti..poslati joj neko iznenadjenje na posao,buket cvijeca sa nekim stihom...(pa kada je opkole radne koleginice sa svih strana i krenu zapitkivati od koga je taj buket)
E sada meni je licno malo "off" kada uvijek ja djevojku moram pozivati po kafama,pozoristima,kinima i sl.MOram reci da mi godi kada i ja budem pozvan,onako kada je poznanstvo frisko i jos uvijek se ne zna hoce li preci u nesto ozbiljnije..
Uglavnom,kada se nadje 2 ljudi koji znaju sta hoce i gdje postoji doza kemije,ide to prilicno brzo..
Zhivot ne ceka nikoga...
Zavodjenje je kad te neko obori s nogu nastupom, stavom, pricom cimgod vec...i toliko te smunta da ne znas ni kud si posao ni gdje si dosao..
ovo tvoje je copy paste americkih filmova i nekakvih uvrijezenih zabluda o tome kako zavesti djevojku- nije nesto
onaj tvoj prijatelj sa "contrarian attitude stylom" je zanimljiviji po tom pitanju- kod njih su varnice frcale makar neko vrijeme
Ja nisam nikogateletrader wrote:A na koji nacin si ti nekoga oborila,nastupom,pricom? Jer mene licno jakonevjestA wrote:ovo sto si ti opisao je udvaranje pa onda asikovanje-hodanje...nema veze sa zavodjenjem..teletrader wrote:Pa...
Pod jedan ide upoznavanje,malo je glupo kada to uradis direktno,najbolje preko prijatelja (pogotovo u nasoj sredini) i onda nastojis da nekako udjes u pricu sa svojom "izabranicom" i dobijes broj telefona..
Onda sljedeci izlazak u 2,malo sege sale i suptilnih komplimenata i tako nastaviti..poslati joj neko iznenadjenje na posao,buket cvijeca sa nekim stihom...(pa kada je opkole radne koleginice sa svih strana i krenu zapitkivati od koga je taj buket)
E sada meni je licno malo "off" kada uvijek ja djevojku moram pozivati po kafama,pozoristima,kinima i sl.MOram reci da mi godi kada i ja budem pozvan,onako kada je poznanstvo frisko i jos uvijek se ne zna hoce li preci u nesto ozbiljnije..
Uglavnom,kada se nadje 2 ljudi koji znaju sta hoce i gdje postoji doza kemije,ide to prilicno brzo..
Zhivot ne ceka nikoga...
Zavodjenje je kad te neko obori s nogu nastupom, stavom, pricom cimgod vec...i toliko te smunta da ne znas ni kud si posao ni gdje si dosao..
ovo tvoje je copy paste americkih filmova i nekakvih uvrijezenih zabluda o tome kako zavesti djevojku- nije nesto
onaj tvoj prijatelj sa "contrarian attitude stylom" je zanimljiviji po tom pitanju- kod njih su varnice frcale makar neko vrijeme
malo ko mozhe "fascinirati" pricom da ne znam "kud sam posao"..
MOzhe ostaviti jako pozitivan utisak,a bas da glavu izgubim...
A toooooooo...nevjestA wrote:Ja nisam nikogateletrader wrote:A na koji nacin si ti nekoga oborila,nastupom,pricom? Jer mene licno jakonevjestA wrote: ovo sto si ti opisao je udvaranje pa onda asikovanje-hodanje...nema veze sa zavodjenjem..
malo ko mozhe "fascinirati" pricom da ne znam "kud sam posao"..
MOzhe ostaviti jako pozitivan utisak,a bas da glavu izgubim.....ne vrti mi ovdje ocima
..
nisam ti ja kriva sto ti nisi takvo nesto dozivio..
vjeruj mi...moguce je
podjes ti u predsjednistvo..kad udjes skontas granap
a da promjenis okruzenje kod nasMichun wrote:Da se selimteletrader wrote:Michun wrote: Ba, tako ti je u nas. Naopako
Demand and Supply,Demand and Supply..
Elementary my dear Watson..
Dje je manjak zena
Imao je Casanova nesto po cemu je bio poznat. Halatku.Adko wrote:E sada malo i o ovoj temi,kako,koju tehniku koristite,svi se sjecamo cuvenog casanove koji kako kazu i nije bio neki ljepotan niti je imao sportska kola.Posto sam lumpovao po raznim clubovima po svijetu cini mi se da su bosanci slabi zavodnici.Koliko izlazim da i ne vidim nekog da startuje djevojku sto je svagdje obicaj i ritual.Nebi pricao subjektivno o sebi i kako to radim,ne otkrivam tajne nego da vidim vase misljenje kao i misljenje djevojaka koje u ovom gradu bas i nemaju prilike da budu pod lupom nekog zavodnika.Tema nije slicna kao i ona da li se znamo,ovo je mnogo sire.Pa bujrum...
brkas zavodjenje sa PRILASKOMAdko wrote:E neko rece i pita jednu djevojku ovdje na ovoj temi kako ces ti mene oboriti sa nogu ne znajuci mozda da djevojke i nisu prinudjene da zavode i moze cekati takko jos dva zivota.Jel se ima sta izgubiti prilaskom jednoj djevojci:))) nista a moze ti biti drago ako uspijes ali nije ovo francuska djevojke uskracene ste ali drago mi je da oni koji znaju nemaju bas neku konkurenciju::)))
ali zavodjenje nema skoro nikakve veze sa prilaskomAdko wrote:Ok osim malog postotka neverbalne komunikacije kako ti mislis dugorocno zavesti momka a jos pri tome nisi ni prinudjena da to radis;vidis da ima veze sa prilaskom i komunikaciom:))
anais_nin wrote:a da promjenis okruzenje kod nasMichun wrote:Da se selimteletrader wrote:
Demand and Supply,Demand and Supply..
Elementary my dear Watson..
Dje je manjak zena
ne dirajte mi Bosancherose
imaju oni i te kako stila samo kad hoce
treba samo naci nacina da se zaobidju silne grupacije letargicnih
![]()
inace, i ja kao i vecina (mada ne sve) zena preferiram smijele direktne upade tj napadea inace nama zenama je lakse kad je zavodjenje u pitanju, posto su muskarci srecom vise vizuelno orijentisani nego verbalno
![]()
1. moze i te kakosimon13 wrote:1. al ne znam kako nekog ili kako te neko moze zavesti ako mu ne pridjes,
2. moze djevojka da izgleda ko andjeo al ako je hladna ko smrznuta kokos nista od toga..ne da mi se ni zavoditi,