Zavođenje
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Adko
#1 Zavođenje
E sada malo i o ovoj temi,kako,koju tehniku koristite,svi se sjecamo cuvenog casanove koji kako kazu i nije bio neki ljepotan niti je imao sportska kola.Posto sam lumpovao po raznim clubovima po svijetu cini mi se da su bosanci slabi zavodnici.Koliko izlazim da i ne vidim nekog da startuje djevojku sto je svagdje obicaj i ritual.Nebi pricao subjektivno o sebi i kako to radim,ne otkrivam tajne nego da vidim vase misljenje kao i misljenje djevojaka koje u ovom gradu bas i nemaju prilike da budu pod lupom nekog zavodnika.Tema nije slicna kao i ona da li se znamo,ovo je mnogo sire.Pa bujrum...
-
shin
#2 Re: Zavođenje
Adko wrote:E sada malo i o ovoj temi,kako,koju tehniku koristite,svi se sjecamo cuvenog casanove koji kako kazu i nije bio neki ljepotan niti je imao sportska kola.Posto sam lumpovao po raznim clubovima po svijetu cini mi se da su bosanci slabi zavodnici.Koliko izlazim da i ne vidim nekog da startuje djevojku sto je svagdje obicaj i ritual.Nebi pricao subjektivno o sebi i kako to radim,ne otkrivam tajne nego da vidim vase misljenje kao i misljenje djevojaka koje u ovom gradu bas i nemaju prilike da budu pod lupom nekog zavodnika.Tema nije slicna kao i ona da li se znamo,ovo je mnogo sire.Pa bujrum...
Sta ovo znaci?
-
car-x
#3 Re: Zavođenje
mrka, hos bombon.. ili tako nesto slicno..shin wrote:Adko wrote:E sada malo i o ovoj temi,kako,koju tehniku koristite,svi se sjecamo cuvenog casanove koji kako kazu i nije bio neki ljepotan niti je imao sportska kola.Posto sam lumpovao po raznim clubovima po svijetu cini mi se da su bosanci slabi zavodnici.Koliko izlazim da i ne vidim nekog da startuje djevojku sto je svagdje obicaj i ritual.Nebi pricao subjektivno o sebi i kako to radim,ne otkrivam tajne nego da vidim vase misljenje kao i misljenje djevojaka koje u ovom gradu bas i nemaju prilike da budu pod lupom nekog zavodnika.Tema nije slicna kao i ona da li se znamo,ovo je mnogo sire.Pa bujrum...![]()
Sta ovo znaci?
-
mamica papucarka
adko ne otkriva tajnu kako on zavodi, ali nas pita da mi otkrijemo svoju
Adko, Adko.... 
-
teletrader
Pa...
Pod jedan ide upoznavanje,malo je glupo kada to uradis direktno,najbolje preko prijatelja (pogotovo u nasoj sredini) i onda nastojis da nekako udjes u pricu sa svojom "izabranicom" i dobijes broj telefona..
Onda sljedeci izlazak u 2,malo sege sale i suptilnih komplimenata i tako nastaviti..poslati joj neko iznenadjenje na posao,buket cvijeca sa nekim stihom...(pa kada je opkole radne koleginice sa svih strana i krenu zapitkivati od koga je taj buket)
E sada meni je licno malo "off" kada uvijek ja djevojku moram pozivati po kafama,pozoristima,kinima i sl.MOram reci da mi godi kada i ja budem pozvan,onako kada je poznanstvo frisko i jos uvijek se ne zna hoce li preci u nesto ozbiljnije..
Uglavnom,kada se nadje 2 ljudi koji znaju sta hoce i gdje postoji doza kemije,ide to prilicno brzo..
Zhivot ne ceka nikoga...
Pod jedan ide upoznavanje,malo je glupo kada to uradis direktno,najbolje preko prijatelja (pogotovo u nasoj sredini) i onda nastojis da nekako udjes u pricu sa svojom "izabranicom" i dobijes broj telefona..
Onda sljedeci izlazak u 2,malo sege sale i suptilnih komplimenata i tako nastaviti..poslati joj neko iznenadjenje na posao,buket cvijeca sa nekim stihom...(pa kada je opkole radne koleginice sa svih strana i krenu zapitkivati od koga je taj buket)
E sada meni je licno malo "off" kada uvijek ja djevojku moram pozivati po kafama,pozoristima,kinima i sl.MOram reci da mi godi kada i ja budem pozvan,onako kada je poznanstvo frisko i jos uvijek se ne zna hoce li preci u nesto ozbiljnije..
Uglavnom,kada se nadje 2 ljudi koji znaju sta hoce i gdje postoji doza kemije,ide to prilicno brzo..
Zhivot ne ceka nikoga...
- GandalfSivi
Ja je uvijek napijem

-
Sarafcina
cudi me datigris wrote:ajme koliko je vremena proslokad bi me neko i startovao prepala bih se
![]()
![]()
moja tajna je...... direktan napad(mali hosh ili nesh)
cesto lose prodjem ..........naletim na stidne
![]()
znas kako prilaze ovi sa ETFa ?
hoces ili neces? imam ja strebat...
-
teletrader
Michun wrote:Ne udvaraju se - bosanci barem ne.![]()
A ja u Bosni zivim
Kako ba?Ili odmah "skachu"?
-
mamica papucarka
ja bih pomislia da me hoce pokrast, ili sta li vectigris wrote:ajme koliko je vremena proslokad bi me neko i startovao prepala bih se
![]()
![]()
moja tajna je...... direktan napad(mali hosh ili nesh)
cesto lose prodjem ..........naletim na stidne
![]()
-
teletrader
Ja imam prijatelja koji je jednom,posto je mrzio sminkerice a opet se i lozhio na njih na jedan nacin,djevojci na nekom derneku rekao "Ruzhna si i smrdis"...
Da bi se sa njom spetljao par dana poslije..
E ovo se zove "contrarian attitude"...
-
mamica papucarka
na koji nacin se lozioteletrader wrote:Ja imam prijatelja koji je jednom,posto je mrzio sminkerice a opet se i lozhio na njih na jedan nacin,djevojci na nekom derneku rekao "Ruzhna si i smrdis"...
- Lace
a ona je glupacateletrader wrote:Ja imam prijatelja koji je jednom,posto je mrzio sminkerice a opet se i lozhio na njih na jedan nacin,djevojci na nekom derneku rekao "Ruzhna si i smrdis"...
-
nevjestA
ovo sto si ti opisao je udvaranje pa onda asikovanje-hodanje...nema veze sa zavodjenjem..teletrader wrote:Pa...
Zhivot ne ceka nikoga...
Zavodjenje je kad te neko obori s nogu nastupom, stavom, pricom cimgod vec...i toliko te smunta da ne znas ni kud si posao ni gdje si dosao..
ovo tvoje je copy paste americkih filmova i nekakvih uvrijezenih zabluda o tome kako zavesti djevojku- nije nesto
onaj tvoj prijatelj sa "contrarian attitude stylom" je zanimljiviji po tom pitanju- kod njih su varnice frcale makar neko vrijeme
Last edited by nevjestA on 12/12/2006 15:15, edited 1 time in total.
-
mamica papucarka
Teletrader je misio na suptilno zavodjenje
E sad, druga je stvar sto zene vole varnice, a muski nikako da skontaju
-
teletrader
mamica 31 wrote:na koji nacin se lozioteletrader wrote:Ja imam prijatelja koji je jednom,posto je mrzio sminkerice a opet se i lozhio na njih na jedan nacin,djevojci na nekom derneku rekao "Ruzhna si i smrdis"...
Pa ono s jedne strane su ga fizicki palile,ali je zastupao tezu da je iza fasade uvijek bila malo zesca supljina...
Medjutim u nekim slucajevima nije bila,tako da se covjek i zaljubljivao na kraju...
-
teletrader
Michun wrote:Ba, tako ti je u nas. Naopakoteletrader wrote:Michun wrote:Ne udvaraju se - bosanci barem ne.![]()
A ja u Bosni zivim
Kako ba?Ili odmah "skachu"?
Demand and Supply,Demand and Supply..
Elementary my dear Watson..
-
teletrader
Pa vole,a neki muski to i kontaju ali im mrsko..mamica 31 wrote:Teletrader je misio na suptilno zavodjenje![]()