Zavođenje

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Adko

#1 Zavođenje

Post by Adko »

E sada malo i o ovoj temi,kako,koju tehniku koristite,svi se sjecamo cuvenog casanove koji kako kazu i nije bio neki ljepotan niti je imao sportska kola.Posto sam lumpovao po raznim clubovima po svijetu cini mi se da su bosanci slabi zavodnici.Koliko izlazim da i ne vidim nekog da startuje djevojku sto je svagdje obicaj i ritual.Nebi pricao subjektivno o sebi i kako to radim,ne otkrivam tajne nego da vidim vase misljenje kao i misljenje djevojaka koje u ovom gradu bas i nemaju prilike da budu pod lupom nekog zavodnika.Tema nije slicna kao i ona da li se znamo,ovo je mnogo sire.Pa bujrum...
shin

#2 Re: Zavođenje

Post by shin »

Adko wrote:E sada malo i o ovoj temi,kako,koju tehniku koristite,svi se sjecamo cuvenog casanove koji kako kazu i nije bio neki ljepotan niti je imao sportska kola.Posto sam lumpovao po raznim clubovima po svijetu cini mi se da su bosanci slabi zavodnici.Koliko izlazim da i ne vidim nekog da startuje djevojku sto je svagdje obicaj i ritual.Nebi pricao subjektivno o sebi i kako to radim,ne otkrivam tajne nego da vidim vase misljenje kao i misljenje djevojaka koje u ovom gradu bas i nemaju prilike da budu pod lupom nekog zavodnika.Tema nije slicna kao i ona da li se znamo,ovo je mnogo sire.Pa bujrum...
:D

Sta ovo znaci?
car-x

#3 Re: Zavođenje

Post by car-x »

shin wrote:
Adko wrote:E sada malo i o ovoj temi,kako,koju tehniku koristite,svi se sjecamo cuvenog casanove koji kako kazu i nije bio neki ljepotan niti je imao sportska kola.Posto sam lumpovao po raznim clubovima po svijetu cini mi se da su bosanci slabi zavodnici.Koliko izlazim da i ne vidim nekog da startuje djevojku sto je svagdje obicaj i ritual.Nebi pricao subjektivno o sebi i kako to radim,ne otkrivam tajne nego da vidim vase misljenje kao i misljenje djevojaka koje u ovom gradu bas i nemaju prilike da budu pod lupom nekog zavodnika.Tema nije slicna kao i ona da li se znamo,ovo je mnogo sire.Pa bujrum...

Sta ovo znaci?
mrka, hos bombon.. ili tako nesto slicno.. ;)
chinese_water

Post by chinese_water »

:D :D

Chika adko sto zavodi slatko
:-)
mamica papucarka

Post by mamica papucarka »

adko ne otkriva tajnu kako on zavodi, ali nas pita da mi otkrijemo svoju :D Adko, Adko.... :skoljka:
tigris

Post by tigris »

ajme koliko je vremena proslo :oops: kad bi me neko i startovao prepala bih se :oops: :D

moja tajna je...... direktan napad :oops:(mali hosh ili nesh) :D cesto lose prodjem ..........naletim na stidne :oops: :D
teletrader

Post by teletrader »

Pa...
Pod jedan ide upoznavanje,malo je glupo kada to uradis direktno,najbolje preko prijatelja (pogotovo u nasoj sredini) i onda nastojis da nekako udjes u pricu sa svojom "izabranicom" i dobijes broj telefona..
Onda sljedeci izlazak u 2,malo sege sale i suptilnih komplimenata i tako nastaviti..poslati joj neko iznenadjenje na posao,buket cvijeca sa nekim stihom...(pa kada je opkole radne koleginice sa svih strana i krenu zapitkivati od koga je taj buket)
E sada meni je licno malo "off" kada uvijek ja djevojku moram pozivati po kafama,pozoristima,kinima i sl.MOram reci da mi godi kada i ja budem pozvan,onako kada je poznanstvo frisko i jos uvijek se ne zna hoce li preci u nesto ozbiljnije..
Uglavnom,kada se nadje 2 ljudi koji znaju sta hoce i gdje postoji doza kemije,ide to prilicno brzo..
Zhivot ne ceka nikoga... :D
stidljiv

Post by stidljiv »

tigris wrote:ajme koliko je vremena proslo :oops: kad bi me neko i startovao prepala bih se :oops: :D

moja tajna je...... direktan napad :oops:(mali hosh ili nesh) :D cesto lose prodjem ..........naletim na stidne :oops: :D
Ne moras me ofirati i ovdje... :roll:

:-) :D
tech10

Post by tech10 »

Ja cekam da vidim kako to Anais radi. :D
GandalfSivi

Post by GandalfSivi »

Ja je uvijek napijem :D :D :D
zena21

Post by zena21 »

stidljiv wrote:
tigris wrote:ajme koliko je vremena proslo :oops: kad bi me neko i startovao prepala bih se :oops: :D

Ne moras me ofirati i ovdje... :roll:

:-) :D
:lol: :lol: :lol:
Sarafcina

Post by Sarafcina »

cudi me da ;) se :) zene :) loze :P na shaven heaven :)

znas kako prilaze ovi sa ETFa ? ;)
hoces ili neces? imam ja strebat... :D ;)
Michun

Post by Michun »

Ne udvaraju se - bosanci barem ne. :run:
A ja u Bosni zivim :sad:
teletrader

Post by teletrader »

Michun wrote:Ne udvaraju se - bosanci barem ne. :run:

Kako ba?Ili odmah "skachu"? :D
tigris

Post by tigris »

GandalfSivi wrote:Ja je uvijek napijem :D :D :D
za drugaciji pristup nedostaje hrabrosti? :D
mamica papucarka

ja bih pomislia da me hoce pokrast, ili sta li vec :D
teletrader

Post by teletrader »

Ja imam prijatelja koji je jednom,posto je mrzio sminkerice a opet se i lozhio na njih na jedan nacin,djevojci na nekom derneku rekao "Ruzhna si i smrdis"...
Da bi se sa njom spetljao par dana poslije..
E ovo se zove "contrarian attitude"... :-)
mamica papucarka

teletrader wrote:Ja imam prijatelja koji je jednom,posto je mrzio sminkerice a opet se i lozhio na njih na jedan nacin,djevojci na nekom derneku rekao "Ruzhna si i smrdis"...
na koji nacin se lozio :D
Lace

Post by Lace »

teletrader wrote:Ja imam prijatelja koji je jednom,posto je mrzio sminkerice a opet se i lozhio na njih na jedan nacin,djevojci na nekom derneku rekao "Ruzhna si i smrdis"...
a ona je glupaca :D ...kako bi me zapamtio :D a mozda je ona imala plan...osvetiti mu se kad mu bude najsladje :D
Michun

Post by Michun »

teletrader wrote:

Ba, tako ti je u nas. Naopako :D
nevjestA

Post by nevjestA »

teletrader wrote:Pa...
Pod jedan ide upoznavanje,malo je glupo kada to uradis direktno,najbolje preko prijatelja (pogotovo u nasoj sredini) i onda nastojis da nekako udjes u pricu sa svojom "izabranicom" i dobijes broj telefona..
Onda sljedeci izlazak u 2,malo sege sale i suptilnih komplimenata i tako nastaviti..poslati joj neko iznenadjenje na posao,buket cvijeca sa nekim stihom...(pa kada je opkole radne koleginice sa svih strana i krenu zapitkivati od koga je taj buket)
E sada meni je licno malo "off" kada uvijek ja djevojku moram pozivati po kafama,pozoristima,kinima i sl.MOram reci da mi godi kada i ja budem pozvan,onako kada je poznanstvo frisko i jos uvijek se ne zna hoce li preci u nesto ozbiljnije..
Uglavnom,kada se nadje 2 ljudi koji znaju sta hoce i gdje postoji doza kemije,ide to prilicno brzo..
Zhivot ne ceka nikoga... :D
ovo sto si ti opisao je udvaranje pa onda asikovanje-hodanje...nema veze sa zavodjenjem..
Zavodjenje je kad te neko obori s nogu nastupom, stavom, pricom cimgod vec...i toliko te smunta da ne znas ni kud si posao ni gdje si dosao..
ovo tvoje je copy paste americkih filmova i nekakvih uvrijezenih zabluda o tome kako zavesti djevojku- nije nesto
onaj tvoj prijatelj sa "contrarian attitude stylom" je zanimljiviji po tom pitanju- kod njih su varnice frcale makar neko vrijeme
Last edited by nevjestA on 12/12/2006 15:15, edited 1 time in total.
mamica papucarka

Teletrader je misio na suptilno zavodjenje :D
E sad, druga je stvar sto zene vole varnice, a muski nikako da skontaju :D
teletrader

Post by teletrader »

mamica 31 wrote:
na koji nacin se lozio :D

Pa ono s jedne strane su ga fizicki palile,ali je zastupao tezu da je iza fasade uvijek bila malo zesca supljina...
Medjutim u nekim slucajevima nije bila,tako da se covjek i zaljubljivao na kraju...
teletrader

Post by teletrader »

Michun wrote:
teletrader wrote:

Ba, tako ti je u nas. Naopako :D

Demand and Supply,Demand and Supply..
Elementary my dear Watson..
teletrader

Post by teletrader »

mamica 31 wrote:Teletrader je misio na suptilno zavodjenje :D
E sad, druga je stvar sto zene vole varnice, a muski nikako da skontaju :D
Pa vole,a neki muski to i kontaju ali im mrsko..
Post Reply