ZAUSTAVIMO NAPADE NA VELIMIRA IVANIŠEVIĆA I SOS!!!
Moderator: anex
-
Dally_Panda
#1 ZAUSTAVIMO NAPADE NA VELIMIRA IVANIŠEVIĆA I SOS!!!
Kako se smatram jednom od najkompetentnijih osoba u BiH koja može govoriti o zaštiti životinja, koja ima dugo i mučno iskustvo u području zaštite životinja, dužna sam da se javno osvrnem na priče i napade koje se šire kako po sarajevskim kuloarima, tako i širom BiH, o gospodinu Velimiru Ivaniševiću i njegovom udruženju „SOS za sprečavanje okrutnosti nad životinjama“.
Osobe koje napaduju gospodina Velju iz razloga, bolje reći interesa, koje nemaju nikakve veze sa zaštitom životinja, malo je reći nisu upravu i svi mi koji volimo životinje i bavimo se njihovom zaštitom MORAMO STATI NA VELJINU STRANU, STRANU SOS – a, JER TAKO BRANIMO PRINCIPE ZAŠTITE ŽIVOTINJA.
Prvo što svako mora znati je: Veljo je spasio stotine života životinja, ali nikada nije život životinje upropastio.
Velju sam upoznala prije četiri godine, kada su me brezanski lovci zamalo ubili, kada su ispred moje kuće ubijali napuštenog psa. Veljo mi je isti dan pritekao upomoć, a tada smo se prvi put i upoznali, a došao je na moj telefonski poziv, koji sam uputila iz bolnice i pomogao da ono što se meni dogodilo objavi u medijima i da tako na još jedan način radimo na sprečavanju masakara koji nam se stalno iz dana u dana ponavlja u našem gradovima i u kojima na najokrutnije načine stradaju nevine životinje, koje su nama jednake, ali mi smo narod sklon licemjeru, dvostrukim aršinima i primitivizmu. Zahvaljujući meni, mom ocu i majci i Velji koji mi je pomogao da preko medija podižem svijest ljudi o zaštiti životinja i da svojom pričom ljudima pokažem da nije samo stvar u pravima životinja, nego i u našem pravu na život, jer kako bi bilo Vama da pred Vašim djetetom lovac puca iz sačmarice i tako ga zamalo ubije? Mi smo svi zajedno na neko vrijeme spriječili ubijanje pasa u Brezi, koje se, nažalost, opet ponavlja zbog velikog broja napuštenih životinja, a koje se nekada radilo vatrenim oružjem po gradu, a sada se to radi na perfidniji način, a naše vlasti NE ŽELE da na humane načine zbrinu i udome napuštene životinje. Osobe iz drugih gradova me zovu i pružaju mi podršku, zahvaljujući Veljinoj pomoći.
Ja Vam, gospodo, koja čitate ovaj tekst, imam puno pravo ovo i napisati, jer se zaštitom životinja bavim godinama, jer lobiram za pravi Zakon o zaštiti životinja, jer sam udomila oko stotinu napuštenih pasa i mačaka i to bez registrovanog društva i bilo čije materijalne podrške, jer sam prošle godine od brezanskih lovaca bukvalno otela šest pasa koje su vodili na STRELJANJE i koje sam udomila u azil kod gospođe Nevenke u Tuzlu, jer sam ja žrtva onih koji muče i ubijaju životinje i jer su me oni zamalo ubili i jer na kraju godinama znam Velju i znam da su mu na prvom mjestu životinje. Meni ne treba medalja oko vrata za ono što sam uradila, jer mi je najveća nagrada kada vidim spašenu životinju, ali želim da ono što ja radim iskoristim da stanem na stranu Velje i SOS – a, jer ne treba da nam „sole pamet“ oni kojima je najmanje stalo do životinja, a najviše do njihovih prljavih interesa. Svako ko radi taj i griješi, Veljo nikada nije namjerno pogriješio, a oni koji njega blate svijesni su svake svoje greške i zato neka ne metu ispred tuđih vrata, neka metu ispred svojih vrata, imaju dosta prljavštine da pometu.
Veljo i SOS su dokazali ne samo da imaju veliko srce za životinje, nego i veliku hrabrost, ovi drugi o kojima pišem su kukavice.
Zar trebamo svi mi zatvoriti oči pred godinama rada SOS i svim njihovim rezultatima i dopustiti da neko ko najmanje zna o zaštiti životinja nam radi pred očima ono što radi.
Osobe koje napaduju gospodina Velju iz razloga, bolje reći interesa, koje nemaju nikakve veze sa zaštitom životinja, malo je reći nisu upravu i svi mi koji volimo životinje i bavimo se njihovom zaštitom MORAMO STATI NA VELJINU STRANU, STRANU SOS – a, JER TAKO BRANIMO PRINCIPE ZAŠTITE ŽIVOTINJA.
Prvo što svako mora znati je: Veljo je spasio stotine života životinja, ali nikada nije život životinje upropastio.
Velju sam upoznala prije četiri godine, kada su me brezanski lovci zamalo ubili, kada su ispred moje kuće ubijali napuštenog psa. Veljo mi je isti dan pritekao upomoć, a tada smo se prvi put i upoznali, a došao je na moj telefonski poziv, koji sam uputila iz bolnice i pomogao da ono što se meni dogodilo objavi u medijima i da tako na još jedan način radimo na sprečavanju masakara koji nam se stalno iz dana u dana ponavlja u našem gradovima i u kojima na najokrutnije načine stradaju nevine životinje, koje su nama jednake, ali mi smo narod sklon licemjeru, dvostrukim aršinima i primitivizmu. Zahvaljujući meni, mom ocu i majci i Velji koji mi je pomogao da preko medija podižem svijest ljudi o zaštiti životinja i da svojom pričom ljudima pokažem da nije samo stvar u pravima životinja, nego i u našem pravu na život, jer kako bi bilo Vama da pred Vašim djetetom lovac puca iz sačmarice i tako ga zamalo ubije? Mi smo svi zajedno na neko vrijeme spriječili ubijanje pasa u Brezi, koje se, nažalost, opet ponavlja zbog velikog broja napuštenih životinja, a koje se nekada radilo vatrenim oružjem po gradu, a sada se to radi na perfidniji način, a naše vlasti NE ŽELE da na humane načine zbrinu i udome napuštene životinje. Osobe iz drugih gradova me zovu i pružaju mi podršku, zahvaljujući Veljinoj pomoći.
Ja Vam, gospodo, koja čitate ovaj tekst, imam puno pravo ovo i napisati, jer se zaštitom životinja bavim godinama, jer lobiram za pravi Zakon o zaštiti životinja, jer sam udomila oko stotinu napuštenih pasa i mačaka i to bez registrovanog društva i bilo čije materijalne podrške, jer sam prošle godine od brezanskih lovaca bukvalno otela šest pasa koje su vodili na STRELJANJE i koje sam udomila u azil kod gospođe Nevenke u Tuzlu, jer sam ja žrtva onih koji muče i ubijaju životinje i jer su me oni zamalo ubili i jer na kraju godinama znam Velju i znam da su mu na prvom mjestu životinje. Meni ne treba medalja oko vrata za ono što sam uradila, jer mi je najveća nagrada kada vidim spašenu životinju, ali želim da ono što ja radim iskoristim da stanem na stranu Velje i SOS – a, jer ne treba da nam „sole pamet“ oni kojima je najmanje stalo do životinja, a najviše do njihovih prljavih interesa. Svako ko radi taj i griješi, Veljo nikada nije namjerno pogriješio, a oni koji njega blate svijesni su svake svoje greške i zato neka ne metu ispred tuđih vrata, neka metu ispred svojih vrata, imaju dosta prljavštine da pometu.
Veljo i SOS su dokazali ne samo da imaju veliko srce za životinje, nego i veliku hrabrost, ovi drugi o kojima pišem su kukavice.
Zar trebamo svi mi zatvoriti oči pred godinama rada SOS i svim njihovim rezultatima i dopustiti da neko ko najmanje zna o zaštiti životinja nam radi pred očima ono što radi.
- cheguevara_k1
#2 Re: ZAUSTAVIMO NAPADE NA VELIMIRA IVANIŠEVIĆA I SOS!!!
Ma nemoj !!! A to sto je Omu ( kojoj su sinteri od silne ljubavi prema njoj, otkinuli nogu ) poslao u Njemacku u azil za pse sa invaliditetom ??? Pa 2 godine iza toga uuspije da posalje i Dobricu ( njenog oca kojem su dobre Sarajlije polomile nogu pa je morala da se amputira ).Prvo što svako mora znati je: Veljo je spasio stotine života životinja, ali nikada nije život životinje upropastio.
Veljo je "upropastio" njihov zivot jer ih je poslao u tudjinu. Oni jadni ni jezik ne znaju
A mogao je fino da ih proda nekoj laboratoriji ( kao sto neki tvrde ) pa i da zaradi. Al jok, eno slika, po Dobricu dodje mercedes i on ode, ode sa CD tablicama
Ukratko, @Dally_Panda, pod punom: moralnom,materijalnom i krivicnom odgovornoscu potpisujem sve sto kazes !!!
-
Dally_Panda
#3 Re: ZAUSTAVIMO NAPADE NA VELIMIRA IVANIŠEVIĆA I SOS!!!
Svaka cast. To sto drugi rade pripisuju Velji. Kao da smo mi svi slijepi pa ne vidimo sta rade.cheguevara_k1 wrote:Ma nemoj !!! A to sto je Omu ( kojoj su sinteri od silne ljubavi prema njoj, otkinuli nogu ) poslao u Njemacku u azil za pse sa invaliditetom ??? Pa 2 godine iza toga uuspije da posalje i Dobricu ( njenog oca kojem su dobre Sarajlije polomile nogu pa je morala da se amputira ).Prvo što svako mora znati je: Veljo je spasio stotine života životinja, ali nikada nije život životinje upropastio.
Veljo je "upropastio" njihov zivot jer ih je poslao u tudjinu. Oni jadni ni jezik ne znaju![]()
A mogao je fino da ih proda nekoj laboratoriji ( kao sto neki tvrde ) pa i da zaradi. Al jok, eno slika, po Dobricu dodje mercedes i on ode, ode sa CD tablicama
Ukratko, @Dally_Panda, pod punom: moralnom,materijalnom i krivicnom odgovornoscu potpisujem sve sto kazes !!!
Last edited by Dally_Panda on 02/09/2008 13:58, edited 2 times in total.
- Big Boy
- Location: Sve bitke u životu služe da nas nečemu nauče - uključujući i one koje gubimo.
#4 Re: ZAUSTAVIMO NAPADE NA VELIMIRA IVANIŠEVIĆA I SOS!!!
Ocito nisam u toku...
O kakvoj vrsti napada se radi ?
O kakvoj vrsti napada se radi ?
- Fiore
#5 Re: ZAUSTAVIMO NAPADE NA VELIMIRA IVANIŠEVIĆA I SOS!!!
Mozda se ipak iza svega krije biznis.. 
- cheguevara_k1
#6 Re: ZAUSTAVIMO NAPADE NA VELIMIRA IVANIŠEVIĆA I SOS!!!
Svi oni koji pripisuju Velji razne stvari parkiraju svoje dupe u fotelju ispred monitora i naprdjuju. Da vide Velju kako utovara hranu, pa je nakon toga istovara... A njemu od te hrane ni iz dzepa ni u dzep. Svega sam se naslusao od raznih ljudi koji su ga prozivali i lajali mu iza ledja, ali kad je trebalo reci Velji u oci da on "ne valja" jedini ko mu je to rekao bio sam ja ( i moja pametnija i jaca polovinaDally_Panda wrote:Svaka cast. To sto drugi rade pripisuju Velji. Kao da smo mi svi slijepi pa ne vidimo sta rade.cheguevara_k1 wrote:Ma nemoj !!! A to sto je Omu ( kojoj su sinteri od silne ljubavi prema njoj, otkinuli nogu ) poslao u Njemacku u azil za pse sa invaliditetom ??? Pa 2 godine iza toga uuspije da posalje i Dobricu ( njenog oca kojem su dobre Sarajlije polomile nogu pa je morala da se amputira ).Prvo što svako mora znati je: Veljo je spasio stotine života životinja, ali nikada nije život životinje upropastio.
Veljo je "upropastio" njihov zivot jer ih je poslao u tudjinu. Oni jadni ni jezik ne znaju![]()
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#7 Re: ZAUSTAVIMO NAPADE NA VELIMIRA IVANIŠEVIĆA I SOS!!!
Dally, prijateljski savjet, nemoj braniti Velju. Sada ce Napadaci to procitati, onda ce opet oplesti o nekakvim razvodima i slicnim nebulozama, onda ce meni, a vjerujem i Cheu i hanumi mu, puci film, pa bismo mogli nekoga i prebiti, a onda odosmo u zatvor. 
- dushmanka_sa
#8 Re: ZAUSTAVIMO NAPADE NA VELIMIRA IVANIŠEVIĆA I SOS!!!
Iskreno, nisam u toku priče oko SOS-a i Velje, ali podržavam svakoga ko spasi život. Ja sam vidjela kako su se jedno vrijeme šintori na Dobrinji odnosili prema psima, niko nije reagovao, osim nas djece, jer mi smo hranili te pse i krišom im iz kuće odnosili dekice kada je zima, brinuli se o njima. I samo smo mi progovorili, ali na žalost... bili smo samo djeca.
- A-R-N-I
#9 Re: ZAUSTAVIMO NAPADE NA VELIMIRA IVANIŠEVIĆA I SOS!!!
-
Cober
#10 Re: ZAUSTAVIMO NAPADE NA VELIMIRA IVANIŠEVIĆA I SOS!!!
Dally_Panda, nakon duže vremena se javljam da potpisujem sve i podržavam ovakav stav 100%. Ja lično sam učesnik i svjedok svemu deset godina. Očigledno je da ovakvi napadi na Velju, tj. SOS imaju motiviranu pozadinu. SOS je mukotrpnim i najprije beskompromisnim radom pomogao hiljadama pasa i drugih životinja, ali i postao itekako priznat faktor kako u međunarodnim organizacijama, tako i kod lokalnih vlasti. To sada smeta mnogim mešetarima naglo zainteresovanim prvenstveno za ostvarivanje profita pod krinkom zaštite životinja, jer upoznati kako veliki novac se u inostranstvu odvaja za to, a i da će uskoro putem budžeta morati i kod nas. Pošto im to ne polazi za rukom putem SOS-a, a to su već pokušavali kako razni stranci prisutni ovdje tako i domaći kojima se dopala ta ideja. Pošto je u prvom, zadnjem i jedinom planu SOS-a isključivo pomoć životinjama, i trošenje svakog pfeninga isključivo za tu namjenu, onda ga ti isti biznismeni sada pokušavaju blatiti i ovdje i vani, ne bi li došli do pozicije da, kao zaštitari, oni raspolažu budućim novacem iz inostranstva i budžeta. Svi nakon rata znamo kako inače ide ta raspodjela putem humanitarnih organizacija, pa je ovo još jedan pokušaj buduće pljačke putem osnivanja nekih budućih organizacija koje će se prvenstveno baviti time,a opet pod dobrim marketingom i krinkom "zaštitara". Pretpostavljam na čelu sa vjerovatno nekim strancima koji će pokušati uključiti neke naše volontere, vjerovatno i polupolitičare, tipa vijećnika raznih vijeća koji glasaju o budžetima i slično.
Eto to je suština tih napada. Smatram da svi normalni, dobronamjerni i svjesni ljudi koji su i ovdje na forumu javno pomagali razne akcije i učestvovali trebaju u javnosti itekako dići svoj glas protiv takve zloupotrebe, kako SOS-a, tako i njihovih ličnih dobrih djela jer su i sami svojom dobrom voljom učestvovali u brojnim akcijama spašavanja i pomoći, i ne dopustiti sada takvo lažiranje i obmanu onih koji nisu upoznati sa dešavanjima zadnjih 11 godina.
Hvala, Cober.
Eto to je suština tih napada. Smatram da svi normalni, dobronamjerni i svjesni ljudi koji su i ovdje na forumu javno pomagali razne akcije i učestvovali trebaju u javnosti itekako dići svoj glas protiv takve zloupotrebe, kako SOS-a, tako i njihovih ličnih dobrih djela jer su i sami svojom dobrom voljom učestvovali u brojnim akcijama spašavanja i pomoći, i ne dopustiti sada takvo lažiranje i obmanu onih koji nisu upoznati sa dešavanjima zadnjih 11 godina.
Hvala, Cober.
-
barby02
#11 Re: ZAUSTAVIMO NAPADE NA VELIMIRA IVANIŠEVIĆA I SOS!!!
U, i o cilju bilo kakvog napada na Velju nema nikakva dilema. Napadati Velju nema smisla ni razloga . Mi se mozemo voliti ili nevoliti ali sluzba je sluzba. Dakle covjek je sve ulozio i zalozio za pse ovoga grada a to i ptice na grani znaju !
Ono sto ja ne citam izmedju redova je , ko ga napada? Bilo koji lokalisti, politicke stranke koje se uplicu u ovo-ono , oko SOS-a, pare koje vrte gdje burgija nece, treba da padnu k`o s kruske od stida i srama, za bilo koju pogresno izgovorenu rijec, pred Veljom Ivanisevicem.
Ja mu dajem punu podrsku kao gradjanka grada, koji je sve sem normalno drustvo. . . a dobro poznaje rad SOS-a i samog Velje.
P.S. Veljo dobro zna da ce Barby smiriti strasti , cim se sredi odrzavanje improvizovanog azila na drugi nacin,( da ne spominjem). . ali to je interna stvar .
Moze se i drugacije reagovati na bilo kakve iscenirane napade na njega i SOS, pogotovo od strane dugodrzecis na funkcijama, koji su vise odmogli SOS-u, nego sto bi pomogli, da su ga na miru ostavili.
I jos nesto, nemam ja nista protiv povecanog broja ljudi koji ce pomagati psima ali mora se vidjeti istorija njihovog dosadasnjeg rada,i u kojim uslovima . . . ali bez obzira, niko nikog nema pravo napadati pogotovo u cilju nadmetanja za humane stvari . Sram ih bilo. .
Ono sto ja ne citam izmedju redova je , ko ga napada? Bilo koji lokalisti, politicke stranke koje se uplicu u ovo-ono , oko SOS-a, pare koje vrte gdje burgija nece, treba da padnu k`o s kruske od stida i srama, za bilo koju pogresno izgovorenu rijec, pred Veljom Ivanisevicem.
Ja mu dajem punu podrsku kao gradjanka grada, koji je sve sem normalno drustvo. . . a dobro poznaje rad SOS-a i samog Velje.
P.S. Veljo dobro zna da ce Barby smiriti strasti , cim se sredi odrzavanje improvizovanog azila na drugi nacin,( da ne spominjem). . ali to je interna stvar .
Moze se i drugacije reagovati na bilo kakve iscenirane napade na njega i SOS, pogotovo od strane dugodrzecis na funkcijama, koji su vise odmogli SOS-u, nego sto bi pomogli, da su ga na miru ostavili.
I jos nesto, nemam ja nista protiv povecanog broja ljudi koji ce pomagati psima ali mora se vidjeti istorija njihovog dosadasnjeg rada,i u kojim uslovima . . . ali bez obzira, niko nikog nema pravo napadati pogotovo u cilju nadmetanja za humane stvari . Sram ih bilo. .
-
jaca78
#12 Re: ZAUSTAVIMO NAPADE NA VELIMIRA IVANIŠEVIĆA I SOS!!!
stvarno je smijesno voditi ovakve rasprave. o Velji, meni i svima nama govore nasa djela, sta ko o tome pise na forumu, gdje se uglavnom bavimo trazenjem pomoci za zivotinje manje je bitno.
osim toga, rasprava o Velji i SOS-u vec je vodjena na Sa-x forumu, svi koji se ne sjecaju mogu se podsjetiti
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... a&start=25
i tad su ucestvovali skoro isti ljudi, samo sto su neki sad za 360 stepeni promijenili misljenje
osim toga, rasprava o Velji i SOS-u vec je vodjena na Sa-x forumu, svi koji se ne sjecaju mogu se podsjetiti
i tad su ucestvovali skoro isti ljudi, samo sto su neki sad za 360 stepeni promijenili misljenje
- cheguevara_k1
#13 Re: ZAUSTAVIMO NAPADE NA VELIMIRA IVANIŠEVIĆA I SOS!!!
Navedena tema jeste slicna ovoj, ali nikako nije ista. U ovoj temi radi se o licnom sukobu par pojedinaca i Velje Ivanisevica. Drugim rijecima, par pojedinaca pokusava da ga diskredituje u svakom pogledu.jaca78 wrote:stvarno je smijesno voditi ovakve rasprave. o Velji, meni i svima nama govore nasa djela, sta ko o tome pise na forumu, gdje se uglavnom bavimo trazenjem pomoci za zivotinje manje je bitno.
Neki, koji su promijenili misljenje za 360 stepeni, na navedenoj temi govore o SOS-u kao udruzenju i njegovom "relativno losem" sistemu upravljanja. Na ovoj temi je rijec o osobi imenom i prezimenom, koja u stvari predstavlja SOS. Najveci je problem to sto jednog dana kad ne bude V.Ivanisevica pojedinci koji ga napadaju morace da traze novog dezurnog krivca.
p.s. A fino sam ja govorio da je trebao da mazne lovu i pobjegne na Ibitzu pa da ga bar sa ralogom mrze
-
barby02
#14 Re: ZAUSTAVIMO NAPADE NA VELIMIRA IVANIŠEVIĆA I SOS!!!
Ocito sam jako nejasnabarby02 wrote:Mi se mozemo voliti ili nevoliti ali sluzba je sluzba. Dakle covjek je sve ulozio i zalozio za pse ovoga grada a to i ptice na grani znaju !
I jos nesto, nemam ja nista protiv povecanog broja ljudi koji ce pomagati psima ali mora se vidjeti istorija njihovog dosadasnjeg rada,i u kojim uslovima . . .
-
barby02
#15 Re: ZAUSTAVIMO NAPADE NA VELIMIRA IVANIŠEVIĆA I SOS!!!
Hvala druze na pojasnjenju mjesto mene, jer nemam vremena da dokazujem koji je moj "okret za 360. . " ali u globalu, to je to i uvijek cu dati podrsku Velimiru I. kao Velimiru I. imenom i prezimenom.cheguevara_k1 wrote:jaca78 wrote:stvarno je smijesno voditi ovakve rasprave. o Velji, meni i svima nama govore nasa djela, sta ko o tome pise na forumu, gdje se uglavnom bavimo trazenjem pomoci za zivotinje manje je bitno.
Neki, koji su promijenili misljenje za 360 stepeni, na navedenoj temi govore o SOS-u kao udruzenju i njegovom "relativno losem" sistemu upravljanja. Na ovoj temi je rijec o osobi imenom i prezimenom, koja u stvari predstavlja SOS.
Ipak cu se do daljnjeg protiviti organizacije odrzavanja improvizovanog azila , koji organiozuje SOS , ali sam vec rekla da je to jedna interna stavka, koju eto moze svako da procita. . jer jedan improvizovani azil ne predstavlja BIH . .
Na kraju, koliko sam upucena sada,ja jesam dosta pisala ali nikada nisam uvrijedila Velimira Ivanisevica , za razliku od nekih. . .
Zasada nemam vremena da uporedim ove dvije teme, kroz ono sto sam i na cemu pisala, da predocim onima koji su povrsno citali. . . .
- cheguevara_k1
#16 Re: ZAUSTAVIMO NAPADE NA VELIMIRA IVANIŠEVIĆA I SOS!!!
barby02 wrote:Hvala druze na pojasnjenju mjesto mene, jer nemam vremena da dokazujem koji je moj "okret za 360. . " ali u globalu, to je to i uvijek cu dati podrsku Velimiru I. kao Velimiru I. imenom i prezimenom.cheguevara_k1 wrote:jaca78 wrote:stvarno je smijesno voditi ovakve rasprave. o Velji, meni i svima nama govore nasa djela, sta ko o tome pise na forumu, gdje se uglavnom bavimo trazenjem pomoci za zivotinje manje je bitno.
Neki, koji su promijenili misljenje za 360 stepeni, na navedenoj temi govore o SOS-u kao udruzenju i njegovom "relativno losem" sistemu upravljanja. Na ovoj temi je rijec o osobi imenom i prezimenom, koja u stvari predstavlja SOS.
Ipak cu se do daljnjeg protiviti organizacije odrzavanja improvizovanog azila , koji organiozuje SOS , ali sam vec rekla da je to jedna interna stavka, koju eto moze svako da procita. . jer jedan improvizovani azil ne predstavlja BIH . .
Na kraju, koliko sam upucena sada,ja jesam dosta pisala ali nikada nisam uvrijedila Velimira Ivanisevica , za razliku od nekih. . .
Zasada nemam vremena da uporedim ove dvije teme, kroz ono sto sam i na cemu pisala, da predocim onima koji su povrsno citali. . . .
Ma u globalu, ti si pisala na onoj temi ono sto ja i Velji govorim stalno, a to je "los sistem upravljanja". A svi znamo da za bolje treba vise uslova i vise para. Jbga
A ovo sto meni prigovaras sto ga vrijedjam to cemo da raspravimo u 4 oka
- alica.k
#17 Re: ZAUSTAVIMO NAPADE NA VELIMIRA IVANIŠEVIĆA I SOS!!!
preinteresantno.
ja se stvarno nadam da ce jednog dana sos biti vise nego sto je sad.
ja se stvarno nadam da ce jednog dana sos biti vise nego sto je sad.