Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Rekose da je zbog smrtnog slucaja ali opet, kakva je to bila tragedija da se zato skroz prestane sa radom I mene interesuju pravi razlozi jer mi fakat nedostaje
harmonija wrote:Aq. je zatvoren jer je g. Kemo ( citaj: vlasnik ) podlegao srcanom udaru a sve zbog nerjesavanja vlasnickog statusa Aq. od strane opcinskih vlasti
TheGodfather001 wrote:Aquarius je caffe bar,popularan medju sarajevskom rajom,i dobro mjesto za izaci,a nalazi se u zgradi "Loris" pored optike "Loris",za neupucene
ma i onako je bio na neadekvatnom mjestu, ljudima ispred ulaza zgrade i sl. po meni nismo nista posebno izgubili, unutra se i onako nije moglo sjesti kada je uvijek puno, jedino vani, ako nije zima.....
Aquarius je fakat bio dobro mjesto, ja sam čuo da vlasnik prostora sad želi napraviti istu kafanu, ali nije ni svjestan da mu niko neće dolaziti kad čika Kemi nije dozvolio dalje da radi. A i ne može to više biti isto bez čika Keme .