Zatvor za maloljetnike u Nedjaricima?!

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
chuchumbamayumbe

#1 Zatvor za maloljetnike u Nedjaricima?!

Post by chuchumbamayumbe »

Prolazim svakodnevno pored nekadasnje kasarne u Nedjaricima, Aleja Bosne Srebrne i vidim da se tamo nesto zestoko radi, izgleda da renoviraju kompleks...
Da li imate nekakvih saznanja gdje se u FBiH gradi zatvor za maloljetnike?! Znam da je bila prica da se radi na tome, ali je, kao, lokacija drzana u tajnosti?
Meni ne pada nista drugo na pamet nego da upravo tamo prave zatvor za maloljetne bitange.
Mada zivim na Alipasinom, nemam nista protiv da se to konacno odradi, pa makar i 200m od moje mahale.
Zna li neko nesto vise?!
Kinder

#2 Re: Zatvor za maloljetnike u Nedjaricima?!

Post by Kinder »

Neka samo još prošire sa Al.poljem i neka ograde :lol:
chuchumbamayumbe

#3 Re: Zatvor za maloljetnike u Nedjaricima?!

Kinder wrote:Neka samo još prošire sa Al.poljem i neka ograde :lol:
Smijesno, nema sta. :roll:
neki

#4 Re: Zatvor za maloljetnike u Nedjaricima?!

Post by neki »

Kasarna se renovira i prosiruje za potrebe direkcije za civilnu avijaciju i kontrole letenja koje ce tu biti smjestene :-)
Zar vi stvarno mislite da iko razmislja o gradnji zatvora za maloljetnike :lol: :lol:
chuchumbamayumbe

#5 Re: Zatvor za maloljetnike u Nedjaricima?!

neki wrote:Kasarna se renovira i prosiruje za potrebe direkcije za civilnu avijaciju i kontrole letenja koje ce tu biti smjestene :-)
Zar vi stvarno mislite da iko razmislja o gradnji zatvora za maloljetnike :lol: :lol:
Negdje sam procitao da se zaista radi na tom zatvoru i ponadao se da je u pitanju, koliko god to bilo lose rjesenje, kasarna u Nedjaricima.
A ko ce kome ako nece sami sebi. I ako je istina, sta ce im onoliki kompleks za tu famoznu direkciju. :roll:
Kakvo pranje i gubljenje para! :x
neki

#6 Re: Zatvor za maloljetnike u Nedjaricima?!

Post by neki »

Ne nagadjam, poznajem neke ljude koji rade na rekonstrukciji objekta. Radi se za direkciju za c.a.
Zatvor za maloljetnike...o tom ste valjda pred izbore slusali..
bpsang

#7 Re: Zatvor za maloljetnike u Nedjaricima?!

Post by bpsang »

ma to se rusi do temelja jer se duz te ulice grade zgrade za stanovanje spratnosti izmedju 4-5 spratova, taj plan postoji jos od zavrsetka rata
zlatiborka

#8 Re: Zatvor za maloljetnike u Nedjaricima?!

Post by zlatiborka »

100_KA wrote:ma to se rusi do temelja jer se duz te ulice grade zgrade za stanovanje spratnosti izmedju 4-5 spratova, taj plan postoji jos od zavrsetka rata
E moj @chuchu...

i ja sam se tome ponadala kad sam vidjela tvoju novu temu....

izgleda nista od toga, sto da prave zatvor za maloljetne kriminalce, sutra ce im isti trebati da odradjuju prljave poslove za njih na vlasti.... :x , da plase vec preplasen narod, a ovaj mladi kriminalni narastaj ce to dobro raditi...

....da bi se preplasen narod brinuo kako da uopste ostane ziv, a ne gdje su zavrsile pokradene pare od vlastodrzaca....

....ili da se neko upita sta rade politicari i gdje vode BiH....

....oni i njihovi nemaju straha od maloljetnih kriminalaca, imaju ZASTITU koja je placena od nasih novaca....
slavkoimamodilera

#9 Re: Zatvor za maloljetnike u Nedjaricima?!

Post by slavkoimamodilera »

100_KA wrote:ma to se rusi do temelja jer se duz te ulice grade zgrade za stanovanje spratnosti izmedju 4-5 spratova, taj plan postoji jos od zavrsetka rata
Ne rusi se, vec se i dogradjuje jedan dio... "neki" ima ispravnu informaciju... ;-)
chuchumbamayumbe

#10 Re: Zatvor za maloljetnike u Nedjaricima?!

slavkoimamodilera wrote:
Ne rusi se, vec se i dogradjuje jedan dio... "neki" ima ispravnu informaciju... ;-)
jbga, neko kaze direkcija, nekokaze stambeni objekti...kako god, zatvor nije, nazalost! :roll:
Post Reply