Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Imam jedan problem.Na hdd-u mi se nalazi mnogo istih programa(set-apa) , dokumenata, slika, videa...(sigurno se pitate kako je sve to stalo na hdd od 12 GB )
E ima li kakav program da ti ptetrazi te duplikate (da trazi programe,filmove.... sa istim formatom... i velicinom....)
Heeelppppppp.
Nije disk cleanup to sto ti treba, ti zelis da izbrises duple file-ove iz svog racunara, program ti izbaci spisak dupli file-ova pa ti brisi ono sto zelis, ipak budi oprezan, da ne izbrises neki potreban dll
dexxa wrote:Nije disk cleanup to sto ti treba, ti zelis da izbrises duple file-ove iz svog racunara, program ti izbaci spisak dupli file-ova pa ti brisi ono sto zelis, ipak budi oprezan, da ne izbrises neki potreban dll
Evo skidoh ga, a sta dalje???Ne mogu nikako da dadzem tu opciju ??? Help
siljak to je nekad radio nortonov system works no problem je taj sto nekad imas dupla imena fajlova u sistemskim fajlovima koja tu trebaju biti a ovaj je glup da to skonta uglavnom jednom uradila i nikad vise
dexxa wrote:Ne vidis opciju u prvom redu pod nazivom Duplicates .... onda ti stvarno trebaju naocale ....
Pogresan si program instalirao ... na ovaj sam program mislio, i kao sto vidis opcija je tu, scenira sve duple file-ove ...... a BUG nije momku problem oko dupli sistemskih file-ove nego oko nekih drugi ... a rekao sam mu za .dll da samo pripazi da ih ne izbrise ... konatas
Ja sam imao puno duplih fajlova (programa, igrica....). Tako mi se nakupilo dosta tih duplikata. Evo ja dok sam cekao odgovor za onaj program, ja sam malo surfao googleom , ukucao "e ima li kakav program sto brise duple fajlove", i naso mi program NoClone. Eto ja ga isprobao i radi....
Ja sam imao puno duplih fajlova (programa, igrica....). Tako mi se nakupilo dosta tih duplikata. Evo ja dok sam cekao odgovor za onaj program, ja sam malo surfao googleom , ukucao "e ima li kakav program sto brise duple fajlove", i naso mi program NoClone. Eto ja ga isprobao i radi....