Zanima me to sto se tice zatamnjivanja stakala, da li je potrebno gdje da to bude upisano u saobracajnoj ili kako to ide ?
Jer mi je jedan lik rekao da ga policija zaustavila i da je morao skidati foliju jer navodno nije imao za to dozvolu
Moderators: _BataZiv_0809, anex

da bi zaštitio kožu ne moraš zatamniti jer imaš bezbojne folije koje isto rade (UVA, UVB zaštita) ili one što zatamne 15% pa se i ne primijete baš...amar1994 wrote:radije nemoj zatamnjivat nikako![]()
jedino ako imas kozu u autu, ako ne onda nema svrhe![]()
Ima li barem efekta ako se ne vidi da je zatamnjeno?Qler wrote:naprijed sam trazio najmanje sto je moglo, CAC autofolija, dali mi tu neku novo foliju, sa keramikom naprijed, i ne primjeti se, kao da nije ni zatamnjeno...
150 KM otprilike. Ja sam prije 7 godina platio 250 KM, al' sva stakla, izuzev prednje sofersajbe.Ned071 wrote:Otprilike koliko kosta zatamnjenje blago zadnjih vrata i sajbe na Astri? Htio bih to zbog djece uraditi...

A gdje u Sa? Cuo sam za stup i nekog momka na sedreniku? Hvala...konektovan wrote:150 KM otprilike. Ja sam prije 7 godina platio 250 KM, al' sva stakla, izuzev prednje sofersajbe.Ned071 wrote:Otprilike koliko kosta zatamnjenje blago zadnjih vrata i sajbe na Astri? Htio bih to zbog djece uraditi...
Ja sam radio na otesu, Cac folija, a sad se zove stikerana cini mi se. Mislim da je tad momak koji radi, spominjao cijenu od 130 KM za zadnja bocna i sofersajbu. Momak na soukbunaru, Mirza, ima na fcb profil, radi takodjer odlicno, cijene su tu negdje.Ned071 wrote:A gdje u Sa? Cuo sam za stup i nekog momka na sedreniku? Hvala...konektovan wrote:150 KM otprilike. Ja sam prije 7 godina platio 250 KM, al' sva stakla, izuzev prednje sofersajbe.Ned071 wrote:Otprilike koliko kosta zatamnjenje blago zadnjih vrata i sajbe na Astri? Htio bih to zbog djece uraditi...
530i wrote:Ima li barem efekta ako se ne vidi da je zatamnjeno?Qler wrote:naprijed sam trazio najmanje sto je moglo, CAC autofolija, dali mi tu neku novo foliju, sa keramikom naprijed, i ne primjeti se, kao da nije ni zatamnjeno...
broj 1 i 4 možeš imati i sa "bezbojnim" odnosno ako već insistiraš na zatamnjenju sa 15% kada dobijaš djelimično i broj 2 a nikada nećeš imati problem sa brojem 3Dr_Help wrote:1. Zaista manje przi kroz stakla
2. Veća intima
3. Više se sa policijom družim ( ali u večini slucajeva puste me ) ako vide da si normalan da nisi neki narkoman
4.U slucaju udesa folija koliko toliko drzi staklo ne rasipa se , kao sto je moj prijatelj imao udes i staklo gdje mu je dijete sjedilo se rasulo ali folija nije dala da ode u lice
i da dodam meni je na seatu radio stakla Rajmond gore kod Pivare , 240 km , pro folija i stvarno pro urađeno